Bare tanken om at sætte tænderne i et stykke hundekød kan give de fleste opkastfornemmelser og tårer i øjnene. Sådan er det i hvert fald her på vores breddegrader, og sådan bliver det heldigvis også flere og flere steder i Asien.
Kina er ofte det første land, man tænker på, når man taler om hundespisning, men faktisk er også Cambodja et land, hvor den slags opfattes som en del af en god ernæring.
To til tre millioner hunde lader hvert år livet for at ende på en tallerken i Cambodja, men nu er der udsigt til, at dette enorme tal bliver noget mindre i fremtiden. Siem Reap provinsen i Cambodja har nemlig forbudt hundespisning.
Loven gik igennem mandag og forbyder køb, salg og slagtning af hunde til brug som mad.
– Det er godt nyt for dyrene, at der nu er endnu en by, der laver forbud mod at indtage hundekød. Jeg håber, at tendensen vil sprede sig til resten af Asien, hvor der er en lang tradition for at spise hunde. De stakkels hunde lever et frygteligt liv, hvor de sidder buret inde i små bure og transporteres over lange strækninger blot for at ende på middagsbordet. Det glæder mig at høre, at der nu er en by mindre, der udnytter dyrene på denne måde. Det er på høje tid, lyder det fra Esben Sloth, der er kampagneansvarlig for World Animal Protection Danmark.
Sydkoreas regering har annonceret en historisk beslutning om at fremsætte et lovforslag for at forbyde hundekødsindustrien, hvor op mod 1 million hunde hvert år slagtes.
I Sydkorea er det fortsat lovligt at slagte hunde for at spise dem. Præsidentfruen håber på forandringer, og det har provokeret hundeavlerne
Videoer med dyremishandling maskeret som narrestreger er en stigende trend på medier som YouTube, TikTok og Facebook, hvor videoerne har millioner af seere
De sidste par år er det strømmet det ind med gode nyheder fra Kina og deres hang til hundekød. Men hvor meget har det egentlig ændret
Der blæser i den grad nye vinde i Kina i disse tider. Nu følger millionbyen Wuhan i andre byers fodspor og forbyder fortæring af vilde dyr og hunde
Kan hunde smitte mennesker med COVID-19? Indtil nu har svaret på dette spørgsmål været et rungende nej, men nu peger et nyt studie på, at hunde måske kan have været den mellemvært, hvori virus fra flagermus har udviklet og ændret sig i en sådan grad, at det blev i stand til at smitte mennesker
Den frygtede Coronavirus kan risikere at betyde aflivning af op imod 50.000 kæledyr heriblandt mange hunde. Det skriver Sky News.
I en alder af 87 år er Kathe Winther, grundlæggeren af KW Hunde- og Katteartikler, gået bort. Hun efterlader sig et markant aftryk på hundeverdenen og et enestående eftermæle som en modig, innovativ og inspirerende kvinde, der brød barrierer i en mandsdomineret branche.
Borgerforslag om forbud mod salg, distribution og køb af nikotinposer/snus møder stor opbakning fra hundeejere, dyrevelfærdsorganisationer og politiske ordførere i kampen for dyrenes sikkerhed.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Labrador retrieveren Lab'Spb Gazprom, også kendt som Blue, sikrede sig lørdag endnu en gang sejren i Best In Show ved en international DKK udstilling.
Så er billederne fra udstillingen i Herning kommet på hjemmesiden.
En families værste mareridt og en hunds utrolige instinkter førte til en lykkelig genforening efter en nervepirrende jagt gennem Aalborgs gader.
Med risiko for at gentage os selv: Labrador retrieveren Lab'Spb Gazprom, også kendt som Blue, vinder endnu en gang Best In Show!
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Som en del af søndagens oplevelser i Store Ring, blev der ved Dansk Kennel Klubs Winter Wonderland uddelt en særlig hæder til de imponerende repræsentanter for Danmarks seks nationalracer. Og det var en gammel dansk hønsehund ved navn Charletan's Rollo, der løb med titlen som Bedste Hund af Dansk Race.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse