Go2net - Danmarks nemmeste webløsning

Vi hjælper dig hele vejen fra start til slut

Uanset om du skal have lavet en lille præsentationsside eller en større hjemmesideløsning med webshop osv. Vi laver designet og alt det tekniske, så du skal kun koncentrere dig om indholdet.

Vi kan også tilbyde at hjælpe med opsætningen af dit indhold, hvis du har en eksisterende hjemmeside eller med at skabe indholdet til din hjemmeside i tæt samarbejde med dig.

Opdatér selv indholdet - hurtigt og let!

Med en hjemmesideløsning fra go2net.dk kan du nemt og hurtigt opsætte og vedligeholde indholdet på din helt egen hjemmeside. Det kræver hverken IT-kundskaber eller uddannelse som webadministrator! Alle kan være med! Vi går meget op i lækkert design og brugervenlighed både for dig, men også ift. oplevelsen af hjemmesiden hos dine kunder!

Se hvor nemt det er

Vælg mellem et unikt eller standard design

I løsningen kan du vælge at få lavet et unikt design skabt af professionelle webdesignere. Det vil sige, at du får et design, der passer præcis til din virksomheds profil, stil og image. Du kan også vælge standardskabelonen, hvor du har mulighed for selv at tilpasse farverne på din hjemmeside.

Klik for at se referencer

Hvad siger kunderne?

Vores hjemmesideløsning bliver brugt af en lang række af forskellige kunder, der blandt andet spænder over stutterier, håndværkere, hoteller, foreninger, webshops, produktionsvirksomheder, forsikringsselskaber, udlejningsfirmaer, hundeklubber og mange flere. Go2net er desuden leverandør af boligadministration og godkendt af Dansk Byggeri.

Klik for at se kundeudtalelser

Gratis support og ingen binding

Vores kunder er så tilfredse med vores løsning, at de ikke ønsker at opsige den. Vi behøver derfor ikke at binde vores kunder eller have lange opsigelsesperioder. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du mod forventning støder på problemer.

Få vist en gratis og uforpligtende demo

Ring på 99 400 444

eller udfyld formularen og vi ringer dig op