Fredag d. 30. august gik turen til Vejen. Vi satte telt op, og så var vi klar til weekenden.
Lørdag skulle vi løbe spring (agility uden feltforhindringer). Vi var fire i klassen. Vores løb gik rigtig godt. Vi kom fejlfrit igennem. Det var vi to der gjorde. Vi havde den langsomste tid. Tiden vidste jeg godt, at jeg ikke kunne gøre noget ved. China er trods alt ikke unghund længere.
Søndag var det agility. Den anden, der kom fejlfrit igennem springløbet, kom også fejlfrit igennem agilityløbet. Jeg havde ikke nogen forventninger om, at vi skulle gå op og vinde. Vi skulle bare have det sjovt. Løbet gik godt. Vi havde en nedrivning og to slalomfejl.
Vi havde præmieoverrækkelse lige efter klassen. Vi endte på en flot 2. plads. Jeg kunne ikke være mere stolt. China løb godt, selvom der var mange mennesker rundt omkring.
Nogle uger efter DM havde vi agilitystævne herhjemme på Bornholm. Her skulle jeg løbe med en “ny” hund. Ny i den forstand at jeg ikke havde løbet/trænet med den før. Det var Lone Sommers hund, Pizza. Vi skulle løbe tre agilityløb. Lørdag var de første to.
Vores første løb gik fint. Vi havde en fejl ved slalomen, da jeg ikke får stået helt stille, når jeg sender hende ind. Vores andet løb gik godt. Vi kom fejlfrit igennem. Det samme gjorde vi søndag.
Jeg er glad for at vores løb gik så godt, eftersom at vi ikke havde trænet sammen før. Pizza er en erfaren hund, og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer for os.
Fritid er vigtigt for både for hunde og mennesker - og James er ingen undtagelse.
Sommerferien er slut og i år var skolernes sommerferie særlig lang - nemlig hele 6 uger. Jeg er selv pædagog og derfor tilknyttet SFO’en på skolen og havde derfor 'kun' de normale tre ugers sommerferie. Udover, at være i SFO’en brugte jeg (og mine kollegaer) også tid på, at planlægge det nye skoleår og her kunne James være med.
I ugerne hvor vi havde ferie var vi på små éndags ture, hvor vi også kan fik trænet. Sidst, men ikke mindst, kommer vi også til at kunne bruge vores ferieoplevelser sammen med James i skolen, når vi er tilbage på arbejde efter ferien.
Paddleboard (SUP=stand up paddle) med hund (=PUP) er blevet "det nye sort": En sjov og hyggelig sommeraktivitet med din hund. Og også en af forhindringerne til efterårets K9-biathlons. Læs mere her om, hvordan I får en god start.
I 2018 er jeg både blevet nummer 1 og 2 i rally-lydighed juniorklassen og nummer 1 i årets hund i rally-lydighed juniorklassen. Det har været et vildt år
Kimmie Wolsted har skrevet et fint blogindlæg om hendes oplevelser med rally ved udstillingen i Vejen
Lørdag den 9/11 stod den på årets hund i rally. Min mor og jeg var taget afsted fredag, så vi var klar til selve dagen
I weekenden den 26. - 27. oktober er Dansk Kennel Klub vært for Nordisk Mesterskab i rally, som finder sted i Sjællands Agility Center i Ringsted
Denne uge er det Kimmie Wolsted, der skriver blogindlægget. Hun fortæller om sine oplevelser med hunden Max. Det er et indlæg, som mange kan lære af
Søndag den 4 december 2016 var jeg til mit første rally stævne. Det viste sig ikke at være mit sidste
Så er det igen blevet Kimmie Wolsteds tur til at blogge for hunden.dk, og som sædvanlig er det spændende læsning
Guldbassernes Juletræsfest samlede hunde og mennesker fra hele landet til en dag fyldt med leg, hygge og fællesskab.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Den treårige basenji Kai har opnået en imponerende andenplads i Dansk Kennel Klubs konkurrence om Årets Hund – og har samtidig en særlig plads i sin families hjerte.
Hos HUNDEN er vi i fuld gang med opsætningen af årets racekavalkade, som årligt vises i februarnummeret. Husk i den forbindelse at sende os dit favorit billede af din racevinder.
Borgerforslag om forbud mod salg, distribution og køb af nikotinposer/snus møder stor opbakning fra hundeejere, dyrevelfærdsorganisationer og politiske ordførere i kampen for dyrenes sikkerhed.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt