Vi ved jo godt, at hunde og forkerte hænder kan være en farlig cocktail. Det er en ny sag fra politiet et glimrende eksempel på.
Her har en ledende betjent, ifølge anklagen, brugt sin hund til at afstraffe en yngre kollega.
Den unge hundefører fra Københavns Politis hundesektion blev i 2018 bidt af en tjenestehund i forbindelse med en øvelse.
Episoden blev i første omgang anmeldt som en arbejdsskade, men nu viser det sig, at Københavns Politi fandt episoden så alvorlig, at de anmeldte den til Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP).
Det viser dokumenter fra Rigspolitiet, som A4 Arbejdsmiljø har fået indsigt i.
Sagen er, Ifølge A4 Arbejdsmiljøs kilder, blevet anmeldt fordi, en ledende medarbejder skulle have udsat den unge hundefører for en fysisk afstraffelse i form af et overlagt hundebid, da den unge hundefører angiveligt havde sagt en sjov bemærkning til sin ledende kollega i forbindelse med en ordre, han fik fra vedkommende.
Politihunden Thor og hans fører, Karsten Hav Sørensen, hyldes for deres ekstraordinære indsats ved Dansk Kennel Klubs Winter Wonder Show i Herning.
For kort tid siden blev årets politihund hædret i Store Ring. Titlen gik til Schæferhunden Konrad med ejer, Rune Egedal, der er politihundefaglig koordinator i Sydøstjyllands Politi.
Det får ikke konsekvenser for den politihund, der mandag aften bed en kvinde, der var blevet væk. Tidligere har Nordjyllands Politi fortalt, at hunden i værste fald kunne risikere aflivning, men efter undersøgelser af handlingsforløbet bliver dette ikke tilfældet
I går skrev vi om en hund, der havde angrebet en hest ved Esbjerg. Nu har ejeren af hunden meldt sig
Den hund, der for godt en måned siden bed en mand i Skive, har nu bidt igen. Denne gang gik det ud over to betjente
Fredag blev en mand blidt i armen af en hund i Skive, da han ville beskytte sin egen hund. Siden er der gået mange historier om den angribende hund. Historier som det lokale politi ikke kan genkende
Et eller andet sted må vi være ærlige og indrømme over for os selv, at vi lever i et lille smørhul. Vi har ingen tornadoer, ingen flodbølger, ingen tigere eller løver osv. Det eneste farlige dyr, vi har, er hugormen. Vi møder den sjældent, da den er sky og fortrækker, når den hører os komme. Men fra tid til anden går det alligevel galt, og vores hunde bliver bidt. Her er, hvad du bør vide om hugorme og deres bid.
Historien om en 1-årig pige, der blev bidt af en hund i Skallerup Seaside Resort har fyldt meget i visse medier. Politiet mener ikke, pigen blev skambidt og hunden skal derfor ikke aflives. Det glæder Mette Clausen, der er slags- og marketingschef hos Skallerup Seaside Resort
Onsdag blev en togtur ved Ringsted til en rigtig ubehagelig oplevelse for en ejer og hendes hund
Borgerforslag om forbud mod salg, distribution og køb af nikotinposer/snus møder stor opbakning fra hundeejere, dyrevelfærdsorganisationer og politiske ordførere i kampen for dyrenes sikkerhed.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
En families værste mareridt og en hunds utrolige instinkter førte til en lykkelig genforening efter en nervepirrende jagt gennem Aalborgs gader.
Hugo, en welsh springer spaniel med en helt anderledes start på livet i Israel, er gået fra atypiske vilkår til at triumfere som dansk racevinder og elsket familiemedlem
I en alder af 87 år er Kathe Winther, grundlæggeren af KW Hunde- og Katteartikler, gået bort. Hun efterlader sig et markant aftryk på hundeverdenen og et enestående eftermæle som en modig, innovativ og inspirerende kvinde, der brød barrierer i en mandsdomineret branche.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde