Da familien Pedersen lørdag den 12. maj var på udflugt til Skallerup Seaside Resort fik den hyggelige familietur en uhyggelig og drabelig slutning. Etårige Lili blev nemlig bidt i hovedet af en hund, som holdt til på dyregården, der ligger i forbindelse med feriecentret.
Lili var efterfølgende indlagt et par dage og hun blev blandt andet syet med syv sting i ansigtet.
Ifølge eb.dk har politiet nu meldt ud, at de ikke mener, hunden har skambidt pigen. Dette er konklusionen efter flere vidneafhøringer. Det betyder, at hunden ikke skal aflives, og det glæder man sig over hos Skallerup Seaside Resort, hvor man har stået noget uforstående over for, at den 9 år gamle hund skulle have overfaldet den lille pige.
– Hunden har ikke gjort noget, som andre dyr ikke ville have gjort. Vi har haft gæster, som overværede episoden, og de har en noget anden version af historien end den, familien fortæller. Hunden har været hos os siden, den var hvalp, og vi har aldrig før haft problemer med den, siger salg- og marketingschef hos Skallerup Seaside Resort, Mette Clausen.
Fordi det er en hund
Hunden, der ikke ejes af feriecentret men af forpagterne af dyregården, er ikke længere på dyregården og Mette Clausen forventer heller ikke, at den kommer tilbage igen.
– Det er jo klart, at vi ikke kan have en hund gående her, som har bidt et barn, selvom den måske har gjort det for at forsvare sig selv. Derfor er den kommet på tidlig pension, fortæller Mette Clausen, der er ked af, hvad der skete på dyregården den 12. maj.
– Det er da utrolig ærgerligt for både pigen, familien og hunden. Det er jo et faktum, at hunden har bidt den lille pige, men der er så stadig uenighed om, hvorfor den bed.
Salgs- og marketingschefen er ked af, at hunden er tvunget til at gå på tidlig pension, da den nu skal gå alene hjemme, mens dens familie er på arbejde på dyregården.
– Havde det nu været en ged, der havde stanget, havde der slet ikke været nogen sag. Men fordi det er en hund, så bliver det en kæmpe sag. Man skal altså stadig huske på, at en hund er et dyr, der reagerer som et dyr, siger Mette Clausen.
Episoden får ikke feriecentret til at overveje, om det er en god ide at have en dyregård.
Ifølge Ekstra Bladet havde forældrene håbet, at hundeejeren ville blive sigtet, og at hunden skulle aflives. De er derfor ifølge avisen rasende over politiets resultat af efterforskningen efter afhøringen af vidner.
Hunden.dk har forsøgt at komme i kontakt med familien, men det er ikke lykkedes indtil videre. Vi vil selvfølgelig skrive deres side af historien, når vi får fat på dem.
Trine Drejer oplevede i januar måned enhver hundeejeres værste mareridt. Hendes elskede hund blev overfaldet af en anden hund og døde efterfølgende. Her får du historien
Den hund, der for godt en måned siden bed en mand i Skive, har nu bidt igen. Denne gang gik det ud over to betjente
Fredag blev en mand blidt i armen af en hund i Skive, da han ville beskytte sin egen hund. Siden er der gået mange historier om den angribende hund. Historier som det lokale politi ikke kan genkende
Hundeførere i Forsvaret skal fremover træne i førstehjælp til hunde på fire nyindkøbte robothunde
Den frygtede Coronavirus kan risikere at betyde aflivning af op imod 50.000 kæledyr heriblandt mange hunde. Det skriver Sky News.
Hvad der skulle have været en lykkelig afslutning på en ulykkelig sag, kan nu vise sig at ende med en aflivning af den politihund, der egentlig var helten i hele historien
Et slagsmål i Aarhus udviklede sig i går til knivstikkeri. I den forbindelse blev en hund ramt af knivstik. Hunden blev aflivet af politiet på stedet
Sidste onsdag fandt Dyreværnet en papkasse på deres trappe. Indholdet chokerede dem
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Et liv uden gåture, tryghed eller selskab – og med mundkurv på. Sådan begyndte tilværelsen for Jessi, en sort pudelblanding, der aldrig havde fået lov at være hund på hundens præmisser. Først da hun blev indleveret på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland, begyndte rejsen mod et bedre liv.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Helen Riis og hendes kæreste rejser til Norges fjelde med deres hunde, hvor de oplever naturens storhed, fysisk udfordring og et stærkt fællesskab. Vandreturene er krævende og kræver både træning, planlægning og godt udstyr, men giver uforglemmelige minder og dyb samhørighed.
Når først beslutningen er taget, og drømmen om en lille, logrende hvalp går fra tanke til realitet, kan det være svært at lægge følelserne helt på hylden for at forholde sig til de lidt mere praktiske sider af hvalpekøbet. Men før du lader dig rive med af nuttede hvalpehoveder, små poter og den bløde hvalpemave, er der måske noget, du ikke helt har stillet skarpt på endnu.
Golden retrievere, is, glade familier og en brandbil fyldt med vand og god stemning. Guldbasseklubbens brandmandsdag blev en uforglemmelig fest for både to- og firbenede.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet