Daisy døde efter overfald

23-03-2022 09:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Trine Drejer oplevede i januar måned enhver hundeejeres værste mareridt. Hendes elskede hund blev overfaldet af en anden hund og døde efterfølgende. Her får du historien

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

 

2. juli 2021 henter Trine Drejer sin hund, en golden retriever, som hedder Daisy. Det er hendes første hund, og hun har gjort alt for at sikre sig, at hunden kommer fra et godt sted, og at den har alle de rigtige papirer.

– Det var min største drøm, der gik i opfyldelse. Daisy faldt hurtigt ind i mit og alle andres hjerter omkring os. Hun var den mest rolige, og godmodige pige - og hun fik altid ros på sin vej for at være så sød, rolig og hengiven. Men det bedste af det hele var, at jeg havde fået min allerbedste ven og følgesvend. Vi gjorde alt sammen, og havde nok det tætteste bånd, jeg kender til mellem hund og menneske, skabt så hurtigt. Og jeg glædede mig til alt det, vi skulle lave sammen de næste mange år, fortæller Trine Drejer.

8. januar 2022 faldt drømmen om en god fremtid med Daisy til jorden på den værst tænkelige måde.

Trine var ude at gå tur med Daisy. Pludselig kan hun mærke, at Daisy bliver urolig, og at der sker noget bag dem. Trine vender sig om, og ser en stor sort hund komme løbende imod dem. Daisy stiller sig ind foran Trine, og den fremmede hund går til angreb på Daisy med en sådan kraft, at Trine næsten mister balancen.

– Daisy hyler, og hyler og hyler. Jeg råbte og skreg, og sparkede ud efter den anden hund, hvorefter jeg forsøgte at løfte 26 kilo tunge skrigende Daisy op i favnen. Først her kommer den anden hunds ejer til, fortæller Trine Drejer og fortsætter:

– Han råber ad sin hund og slår og sparker den også. Den giver endelig slip, og han går væk til sit hus med den og kommer efterfølgende retur. Daisy skriger endnu. Jeg forsøger at tysse hende ned. Den er væk, det er overstået og jeg forventer at kunne gå derfra.

Men da Trine sætter Daisy ned på jorden, falder hun sammen og dør, otte måneder gammel.

– Den anden hunds ejer siger, at han vidste, at hans hund ikke kunne lide andre hunde, og at han overvejede at råbe til Trine, at hun skulle vende om, da han så de kom gående. Men han troede, vi var gået væk. Han sagde også, at hans hund havde angrebet to andre hunde, og at de ikke døde. Derfor mente han, at der måtte være noget galt med Daisys hjerte, fortæller Trine Drejer.

Der findes ikke nogen tydelige bidskader på Daisy. Efter en obduktion finder man dog, at hun havde brækket to ribben, og at de havde punkteret begge lunger.

– Det var virkelig voldsomt, og dyrlægen sagde også, at det havde været en virkelig voldsom og aggressiv hund, når den for det første angriber en hvalp og derefter laver så store indre skader og kvæstelser, siger Trine Drejer.

Hun fortæller desuden, at politiet har sagt, at den anden hund ikke bliver aflivet, fordi Daisy ikke døde af bidskader, men af indre kvæstelser forårsaget af angrebet.

– Og det vil jeg gerne have belyst. Kan det virkelig være rigtigt, at en i forvejen aggressiv hund, kan slå en forsvarsløs hundehvalp ihjel, uden konsekvenser? Hvad med den næste hund der går forbi, eller måske et barn der træder forkert?

 

Vi følger op på denne historie for at finde ud af, om det virkelig kan være rigtigt, at der ikke var nogen konsekvenser for den angribende hund og dens ejer. Du vil derfor kunne læse mere i denne sag senere.

 

Læs også

Hund i Skive bider igen

16-09-2021 12:24, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Den hund, der for godt en måned siden bed en mand i Skive, har nu bidt igen. Denne gang gik det ud over to betjente

Mand bidt i armen af aggressiv hund

10-08-2021 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Fredag blev en mand blidt i armen af en hund i Skive, da han ville beskytte sin egen hund. Siden er der gået mange historier om den angribende hund. Historier som det lokale politi ikke kan genkende

Forsker: Engelske tal er bekymrende

21-01-2021 09:02, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har været i kontakt med hovedforfatteren til den undersøgelse, vi skrev om i går. Undersøgelsen viste, at antallet af alvorlige hundebid var tredoblet de sidste 20 år. John Tulloch fastholder, at der er et problem

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Bornholm: Nej det var ikke Morten, der vandt

12-08-2022 18:43, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Øverst på skamlen efter en varm dag i Rønne stod Pi Johanne Rasmussen med hendes Chic Choix Parti Celebris, der ifølge hende er noget nær den perfekte hund

 

Hundens særlige øjenteknik

08-08-2022 09:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Kender du det der lille særlige ryk med øjenbrynet, en hund kan foretage? Her kan du læse lidt om det

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Galaksi ALL OF YOU FOREVER tog lørdagens sejr på Bornholm

13-08-2022 17:32, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Endnu en hed og dejlig dag på Bornholm er slut. I dag gik BIS til Galaksi ALL OF YOU FOREVER

3 gode råd: Undgå problemer mellem børn og hunde

09-08-2022 08:45, af Astrid Holtet

Helt små børn er i øget risiko for at blive bidt af hunde, viser flere studier, men heldigvis er der forholdsregler forældre og hundeejere kan tage, for at undgå sådanne ulykkelige situationer

Rekordmange hunde på solskinsøen

12-08-2022 13:29, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Rigtig mange hunde har fundet vej til udstillingen på Bornholm. Det er svært ikke at blive bjertaget af de mange hunde, det fantastiske vejr og den dejlige solskinsø

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Hvorfor humper min hund alt og alle?

22-12-2016 13:46, af Kasper Larsson
Når din hund humper en fremmedes ben, er det ofte anledning til en meget akavet stemning. Det er en adfærd, mange hundeejere gerne vil være foruden

Labradoodle skulle aldrig have været opfundet

30-09-2019 08:44, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

”Opfinderen” af labradoodle, der er en blanding mellem labrador og puddel, kommer med opsigtsvækkende advarsel om den populære blanding

Må min hund spise blommer og mirabeller?

18-08-2017 16:33, af Anne Ekenberg

Blommerne og mirabeller hænger tungt fra træernes grene og truer med at falde ned i hovedet på de forbipasserende. Er man så heldig at gå tur på en natursti, kan man oven i købet plukker dem og nyde dem med det samme. Og er hunden med, fristes man helt naturligt til også at give sin hund et par stykker af disse sødmefyldte og saftige frugter. Men er det nu en god ide?