Alt tyder på, at de mennesker, der har kidnappet 68-årige Anne-Elisabeth Hagen lidt uden for Oslo i Norge, har håndteret den rige families hund. Netop det kan være nøglen til at opklare sagen. Det skriver NRK.
Onsdag den 31. oktober bliver Anne-Elisabeth Hagen formentlig kidnappet tidligt om morgenen. Siden har hun ikke givet livstegn fra sig.
Da politiet kom til huset, opdagede de, at familiens nyanskaffede hvalp, en whippet, var blevet låst inde i et rum.
Derfor håber man nu på, at kidnapperne kan have håndteret den lille hund og derfor afsat DNA spor.
– Hvis gerningsmanden har håndteret hunden, kan den have dna-spor fra personen på sig, siger den pensionerede politimand Kittil Haugen til NRK
Kittil Haugen mener derfor, at det vil være oplagt at tjekke hunden for dna-spor, da gerningsmændene må have rørt ved hunden, da de flyttede den ind i rummet.
Politiinspektør Tommy Brøske vil hverken be- eller afkræfte, at hunden er blevet undersøgt for dna-spor, men han fortæller, at der er blevet foretaget omfattende kriminaltekniske undersøgelser i sagen.
Sidste år steg antallet af hundetyverier med hele 20 procent i England. Det vil man nu gøre op med ved at kræve fængselsstraf for den slags forbrydelser
Tirsdag fik Midt- og Vestsjællands Politi to anmeldelser om kanonslag kastet efter dyr ved Store Heddinge. Politiet leder efter gerningsmand
I et facebookopslag giver amerikanske Mark Saccoccio sin version af historien om kidnappede Hector. Her kan du læse en oversættelse af opslaget
Med weekendens nye tilfælde er det samlede antal af syge hunde i Norge oppe på 102. DKK afventer vurdering fra Norge
I weekenden er der Store Hestedag i Roskilde. Grundet situationen i Norge ønsker arrangørerne, at man ikke tager hunde med, der har været i Norge inden for den sidste måned
Redningsarbejdere har indtil nu fundet tre levende hunde i ruinerne efter det kraftige jordskred i Norge. Den seneste blev fundet mandag aften seks dage efter jordskredet
Norske Helge Kvivesen og hans Shyloch Statement tog for anden dag i træk BIS 1 i Vejen
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Kortere snor, sundere avl og bedre trivsel: Fra den 1. juli 2025 gælder nye regler for alle hundeejere i Danmark.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Gitte Morell har skruet ned for opdræt og udstilling, men op for design og detaljesans. Med tøjmærket, CBK, producerer hun suits, der kombinerer bling og bevægelse, og som i dag bæres af udstillere i hele verdenen.
Sommeren kan være hård for vores firbenede venner. Hunde har svært ved at komme af med varmen, og derfor skal du som ejer tage særlige hensyn, når solen bager. Her får du gode råd til, hvordan du holder din hund sund og glad i sommervarmen.
Græsavne kan bore sig ind i poter, ører og sågar øjne på hunden, og lige nu kommer menneskets bedste ven ofte slemt til skade, når den boltrer sig i det danske sommerland.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.