K9 Biathlon har, som de fleste vel snart er klar over, taget landet med storm. Desværre har coronaen også lagt forhindringer ud for disse udfoldelser i år, men vi håber alle, at det ser anderledes ud i 2021.
I pinsen skal der i den grad løbes på Vilhelmsborg, når Lilleskov Slot igen byder ind til K9 Biathlon for alle, og denne gang er det i sandhed for alle.
Og som vi snart er vant til fra folkene hos Lilleskov Slot, så er der naturligvis også tænkt nye tanker denne gang. Denne gang er der udover de normale løb også et familieløb og et Vilhelmsborgløb. Men det er slet slet ikke nok.
For hvad gør man, når man nu er på Vilhelmsborg, som historisk set er et hestested? Ja så skal der selvfølgelig også være hesteløb, men da det vil kræve lidt meget at sende heste og hunde afsted i en pærevælling, så er hesteløbet for nogle helt specielle heste.
Der bliver nemlig denne gang mulighed for at deltage i et kæphesteløb. I dette løb på tre kilometer kåres både bedste tid og flotteste kæphest hos både børn og voksne, så hvis hunden stejler, så fat din kæphest og slip den løs.
Allerede fra den 1. december 2024 er Agria Dyreforsikring en del af sponsorteamet bag Skandinaviens største terrænløb med hund, K9 Biathlon for alle. Et samarbejde, der vil gavne både de firbenede og deres ejere.
I alt 861 tilmeldte blev det til, da K9 Biathlon for alle i den forgangende weekend afholdt deres sidste løb i 2024: Dacia Gold Cup.
350 glade hunde og løbere kastede sig ud i sjove udfordringer til Virbac HPM Dirty Paws løbet søndag den 22. september i den genåbnede fynske park.
Som sædvanlig lægges der op til noget stort, når Hundedagene løber af stablen i pinsedagene på Vilhelmsborg
Det er ingen hemmelighed, at danskerne har en stor kærlighed til hunde. Faktisk kan man finde en hund i hver 4.-5. danske husstand, hvilket gør dem til et af de mest foretrukne kæledyr i landet. Og mens en hund kan være en kilde til mange glade og hyggelige stunder, kan hverdagen blive udfordrende både for hund og ejer, hvis ikke man vælger race med omhu
Søndag overrakte Lise Nørgaard sit legat, der uddeles til en person, som i særlig grad har bidraget til at værne om naturen og/eller at fremme kulturen. Med legatet følger 20.000 kroner, som Lise Lotte Christensen giver videre til STH – Servicehunde til handicappede
Som sædvanlig bringer vi her månedens klumme online
Når Mette i årets udgave af DR’s Gift ved første blik græder over tabet af sin elskede hund, Gunnar, så er hun ikke alene. En ny, dansk undersøgelse viser, at næsten halvdelen af danske hundeejere oplevede sorgen ved at miste hunden lige så stærkt, som hvis de havde mistet et familiemedlem eller en nær ven
I dag er der i den grad skruet op for det gode hundeliv i Thyregod ved Give. Vi er med
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
I "Din kompetente hund" formidler tre af landets førende hundeeksperter ny og forskningsbaseret viden om hunde, der kan hjælpe os med at forstå hundens natur og behov.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Din egen hund kan hjælpe dig med at opnå en stigning i dit oxytocin niveauet (følelsen af lykke og velvære) allerede ved 1-5 minutters samvær.
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
De fleste hunde oplever at have dårlig mave flere gange i løbet af deres liv, men hvad kan man gøre når problemet opstår?