Alle familiedyr skal have et trygt liv i et godt hjem. Det er Agria Dyreforsikring og Dyreværnet enige om. Dyreværnets primære formål er at redde hunde og andre kæledyr i nød og skaffe dem nye trygge hjem. Det formål harmonerer med Agria Dyreforsikrings mission om at skabe tryghed for dyr og mennesker ved at sikre, at dyrene modtager den nødvendige behandling, når de bliver syge eller kommer til skade.
Rikke Christensen-Lee, direktør hos Dyreværnet, ser mange muligheder i det nye samarbejde:
– Vi arbejder for dyrenes bedste i alle henseender. Alle dyr fortjener et trygt hjem, hvor ejerne tager sig af dyret, som man bør. I vores optik er det afgørende, at tilskadekomne dyr får hurtig og korrekt behandling. Derfor vil vi gerne informere vores medlemmer om fordelene ved en sygeforsikring til hunden og andre familiedyr, og vi er glade for, at vi nu kan tilbyde forsikringer med rabat til vores medlemmer.
Win win
Samarbejdet indebærer blandt andet, at Agria Dyreforsikring yder Dyreværnet økonomisk støtte, hvilket medfører, at den driftige forening kan redde endnu flere misrøgtede snuder. Nye dyreejere, der adopterer et kæledyr fra Dyreværnet, har desuden mulighed for at opnå rabat ved tegning af dyreforsikring hos Agria. Den nye adoptivfamilie kan også vælge at donere rabatten direkte til Dyreværnet, så der tilfalder endnu flere midler til de hunde, katte og smådyr, der har behov for kærlig omsorg og pleje. Dermed optimeres den fælles indsats, hvor Dyreværnet sikrer omplacerede dyrs velfærd, mens Agria efterfølgende bidrager til tryghed hos den nye familie.
Tine Antvorskov er direktør hos Agria Dyreforsikring. Hun er også tilfreds med det nye samarbejde:
– Dyreværnet udfører et flot arbejde med at finde ansvarsfulde og kærlige hjem til hunde og andre kæledyr i nød. Vi er ligesom Dyreværnet optaget af, at ingen kæledyr i Danmark lider. Samarbejdet med Dyreværnet betyder forhåbentligt, at endnu flere hjemløse dyr i Danmark får nye hjem.
Mange dyreejere kender ikke konsekvensen ved ikke at forsikre sit kæledyr. Agria Dyreforsikrings seneste undersøgelse af markedet for dyreforsikringer viser, at dette ofte medfører en aflivning.
21% af de adspurgte hundeejere uden sygeforsikring svarer således, at de må se sig nødsaget til at aflive deres hund, hvis regningen fra dyrlægen kommer op på 5.000-7.500 kr., mens 34% af katteejerne uden sygeforsikring mener, at udsigten til en høj dyrlægeregning betyder aflivning. For hesteejere ligger tallet på 17%.
Det nye samarbejde mellem Agria Dyreforsikring og Dyreværnet blev officielt indledt fredag den 11. januar.
Agria inviterer alle hundeejere i Danmark til at deltage i en landsdækkende gåtur, hvor hvert skridt tæller som støtte til Dyreværnet. Det eneste du skal gøre, er at tage snoren i hånden, dele et billede og nyde turen med din firbenede ven.
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
Dyreværnet og Dansk Kennel Klub vinder banebrydende sag i retten
Det, alle dyreejere frygter, er det sværeste øjeblik, når der skal træffes beslutning om det sidste farvel til hunden eller katten. Beslutningen om aflivning kan være en svær proces, som kræver forståelse for dyrets behov og livskvalitet og ofte må dyrlægen spørges til råds undervejs. Her kommer Agria Dyreforsikring med nogle gode råd om, hvordan du kan komme frem til den rigtige og ansvarlige beslutning
Er din nuttede hundehvalp pludselig blevet til en pubertetsplaget teenager, der har glemt alt, hvad den har lært? Mangler du en overlevelsesguide til at tackle unghundens mange fysiske og hormonelle forandringer? Du er ikke den eneste! Her får du hundeekspertens tips og tricks til at guide din firbenede igennem denne udfordrende periode.
Sommeren er over os, og en badetur på de varmeste dage kan være tiltrængt for både mennesker og dyr. Men selvom havet ser indbydende ud, gemmer det også på skarpe genstande og farlige alger, som kan skade hunden. Direktør hos Agria Dyreforsikring giver her hundeejere tips til en god og våd hundesommer
Hot spot er inficerede sår der dukker op i varmt og badevenligt vejr. Hunde er især udsat, der hvor pelsen er tæt - på kinder, under ører, ved hals og på lænden
Det giver utroligt meget at træne tricks med sin hund. Det er både god hjernegymnastik for dig og din hund, men det udbygger også i den grad relationen mellem hund og ejer. Det at ejer og hund laver ting sammen skaber værdi for hunden, og denne værdi gør, at hunden meget hellere vil samarbejde i alle henseender. Derudover er det også bare vildt sjovt at lave ting med de firbenede
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Den engelske springer spaniel Sainz er både en elsket familiehund og showstjerne, og ved årets første DKK udstilling i Fredericia løb han med den eftertragtede titel som Best in Show.
Foråret har meldt sin ankomst, solen begynder så småt at varme, og scenen er sat, så kom og vær med til årets første store udendørs hundeudstilling, som strækker sig over hele tre dage. Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, åbner endnu engang dørene til en fantastisk udstillingsweekend på Roskilde Dyrskueplads den 9.-11. maj 2025, og du er selvfølgelig inviteret med.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Med Hjem-Is kan hunde få deres helt egen is leveret direkte til døren. For opdrætter Brigitte Malou Christensen er hundeisen blevet et fast indslag ved både fødselsdage og hverdagsforkælelse, og ismanden Victor er blevet en kær gæst med logrende velkomst.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Den gule blomst i haven er ikke bare flot at se på, men kan også styrke din hunds fordøjelse og understøtte organer som lever og nyrer. Hvis du samler den med omtanke, kan hele planten bruges som et naturligt supplement i foderet.
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Den svenske tilgang, hvor besøgshundeteams gennemgår en grundig uddannelse med fokus på hundens tryghed og kvaliteten af samværet med de ældre, fik mig til at pakke kufferten og rejse nordpå.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse