BLOG: Udstilling i Aars

18-10-2019 12:37, af Camille Marie Saugmann Ørbæk

For Camille er det ikke kun juniorhandling, der trækker. Hun er også glad for at udstille hunde

Copyright Ridehesten.com

Så blev det endelig min tur til at lave et blogindlæg igen! Siden sidst er det ikke sket det helt store andet end at jeg var i Ballerup for at udstille. Desværre blev det ikke nogen placering for mig i juniorhandling, men sådan er det jo nogle gange. Tillykke til alle dem som vandt og blev placeret. 

Ellers er tiden bare gået med træning og skole. De næste kommende weekender står dog på en masse forskellige udstillinger. 

 

Men i sidste weekend d. 13/10 2019 var jeg til udstilling i Aars, som mange andre også var, og her skulle jeg udstille en Toller (Nova Scotia Duck Tolling Retriever, det laaaange navn for racen). Det var en specialudstilling for racen, så det var ikke en del af skuet, blot samme sted som skuet også fandt sted. Anyway, Tolleren jeg udstillede hedder Trapper (Toller’s DelightRemarkable Radar), og det var en ren fornøjelse at udstille ham. Til hverdag har jeg også fornøjelsen af at lufte ham. 

 

Søndag morgen kørte vi mod Aars, med håbet om en spændende dag og et godt resultat. Da vi ankom til Aars, fandt vi vores ring, og var ellers klar til at udstille. Det var Trappers første gang i championklassen, dog var han den eneste, men jeg var stadig super spændt på hvad dommeren ville synes om ham. Også selvom jeg efterhånden har prøvet at udstille ham nogle gange. Jeg synes altid at man er så spændt, når man går i ringen, selvom man efterhånden har prøvet det 1000 gange.

Men Trapper og jeg gik ind i ringen, og gjorde det så godt som vi kunne. Trapper kan nogle gange godt være lidt ”morsyg”, men han var bare på og shinede inde i ringen. Dommeren kunne så godt lide ham, og surprise så vandt vi championklassen. Vi fik excellent, og gik videre til bedst han. Jubii 

 

I bedste han var vi tre flotte hanhunde, og her gik vi hen og vandt. Det havde jeg overhovedet ikke regnet med. Vi var alle helt oppe at køre, for hvem havde troet det? Wow. Nå men, det betød jo så at vi skulle op mod den bedste tæve. Her var det en smuk tæve, som vi skulle op mod. Trapper og jeg gik ind i ringen og jeg er ret sikker på at dem uden for ringen var lige så spændt som jeg var. 

 

Trapper var en smule optaget af den smukke tæve, men selvom han var det, så var han stadig en fornøjelse. Vi løb jo så en rundt og herefter valgte dommeren Trapper som BIR. Helt vildt! Jeg var såååå glad, og det sammen var de andre udenfor ringen. 

 

Så den dag blev afsluttet helt perfekt! Tak for en dejlig dag til alle de søde mennesker, som var der. Det var rigtig hyggeligt. 

Læs også

Blogindlæg: Hvad laver James når han ikke er i skole?

07-05-2024 09:45, af Anne Cecilie Sohl

Fritid er vigtigt for både for hunde og mennesker - og James er ingen undtagelse. 

BLOG: Vi kombinerer arbejde, træning og ferie

19-10-2023 08:05, af Anne Cecilie Sohl

Sommerferien er slut og i år var skolernes sommerferie særlig lang - nemlig hele 6 uger. Jeg er selv pædagog og derfor tilknyttet SFO’en på skolen og havde derfor 'kun' de normale tre ugers sommerferie. Udover, at være i SFO’en brugte jeg (og mine kollegaer) også tid på, at planlægge det nye skoleår og her kunne James være med.
I ugerne hvor vi havde ferie var vi på små éndags ture, hvor vi også kan fik trænet. Sidst, men ikke mindst, kommer vi også til at kunne bruge vores ferieoplevelser sammen med James i skolen, når vi er tilbage på arbejde efter ferien.

BLOG: SUP med PUP

21-06-2023 11:57, af Karoline Sidelmann Brinch

Paddleboard (SUP=stand up paddle) med hund (=PUP) er blevet "det nye sort": En sjov og hyggelig sommeraktivitet med din hund. Og også en af forhindringerne til efterårets K9-biathlons. Læs mere her om, hvordan I får en god start.

Tilfreds Camille missede finale

05-01-2019 11:47, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I sin første udenlandske konkurrence lykkedes det ikke årets juniorhandler 2018 at gå videre til finalen 

BLOG: En tur til Roskilde

03-06-2019 08:35, af Camille Marie Saugmann Ørbæk

Anden weekend i maj stod på hundeudstilling i Roskilde. Den var en god weekend med god stemning og hele molevitten

BLOG: Vild slutning på fantastisk år

07-12-2018 15:00, af Camille Marie Saugmann Ørbæk

Ja, nu er det endeligt blevet tid til mit første rigtige blogindlæg, og det har jeg glædet mig til

TILLYKKE: Camille gjorde det

07-01-2019 09:14, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Søndag tog Camille Marie Saugmann Ørbæk for alvor revanche i juniorhandling, da hun gav alle konkurrenterne på MyDOG bagpote og vandt det hele

BLOG: Udstilling Herning

15-11-2019 12:00, af Camille Marie Saugmann Ørbæk

Weekenden, d. 2/11-3/11, blev brugt på hundeudstilling i Herning, i hvert fald for mit vedkommende

BLOG: En helt utrolig start på det nye år

11-01-2019 15:00, af Camille Marie Saugmann Ørbæk

Det er igen blevet Camille Marie Saugmann Ørbæks tur til at blogge, og hvad mon vinderen af juniorhandling i MyDOG sidste weekend blogger om? ..... Godt gættet. Det er dejlig læsning. Nyd det

BLOG: Derfor træner jeg

12-04-2019 15:00, af Camille Marie Saugmann Ørbæk

Camille Marie Saugmann Ørbæk har bloggen i denne uge, og hun har skrevet dette fine indlæg om træning. For hende skal træningen være sjov

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt