Først og fremmest vil vi rigtig gerne takke jer alle for svar på vores spørgeskema. Vi er rigtig glade for, at så mange ville svare, og for alle de gode input, vi fik.
Vi er netop nu ved at kigge på, hvordan vi kan gøre hunden.dk bedre, så vi kan give jer den hundeside, I gerne vil have.
Noget af det, der for alvor viste sig i undersøgelsen var, at der var en stor del af jer, som efterspurgte flere artikler om eller af dyrlæger, om sygdomme og lidelser, ligesom mange også gerne ville have flere videnskabelige artikler.
Det vil vi naturligvis gerne honorere.
Derfor er vi allerede nu i kontakt med dyrlæger for at finde den rette løsning, så vi kan tilbyde spændende artikler om sygdomme og lidelser mm. her på siden.
Vi vil også forsøge at få en pote inden for i forskerverdenen, så hunden.dk bliver en side, hvor forskere gerne vil præsentere deres nyeste resultater om hunde.
Vi kunne også se i undersøgelsen, at I generelt vil have mindre kriminalstof og efterlysninger og den slags. Det lytter vi selvfølgelig efter, men vi ved også, at når vi har sådanne historie, så er der rigtig mange, der læser dem.
Derfor må der være nogen derude, der trods alt finder dem spændende og gerne vil holdes opdateret på den front også. Derfor er det ikke noget, vi helt slipper.
Mange nævnte også, at de gerne ville læse mere om diverse sportsgrene, og det vil vi også rigtig gerne skrive om. Det kræver bare, at der findes nogle ildsjæle derude, som har lyst at sende os lidt tekst og billeder, når der har været afholdt en eller anden konkurrence.
Vi glæder os rigtig meget til at ændre lidt på hunden.dk uden dog at ændre for meget.
Og så havde vi jo en lille konkurrence. Blandt alle, der svarede på spørgeskemaet, trak vi lod om et eksemplar af Retriverbogen.
Vinderen blev
Cecilie Hamming
Hårtab kan forekomme hvis hunden kløer sig meget, men andre sygdomme i kroppen kan også få hårene til at falde af
Tab af muskelmasse, også kaldet muskelatrofi, ses hvis hunden er mindre aktiv end den tidligere har været – men mister hunden muskelfylde kan det også være tegn på sygdom
Kvalme hos hunde er ofte forbundet med sygdomme i mave-tarm-systemet, men det kan også forekomme ved sygdom andre steder i kroppen
...... Så kan du hjælpe tre dyrlægestuderende med deres speciale
I Spanielbogen giver dyrlæge Paulette Vivian Topsøe-Jensen 10 gode råd til hundeejere. Læs dem her
Boehringer Ingelheim har undersøgt, hvad der skal til, før hundeejere vælger en ny dyrlæge. Det handler hverken om pris eller åbningstider. Den moderne hundeejer vil først og fremmest have tryghed
De fleste gør det af et godt hjerte, men ifølge dyrlæge Henriette Medom Marqvorsen bør man ikke købe hunde i 3. lande for at redde dem fra en ond skæbne
Jane Elene Christensen tog søndag DM-guldet i agility for store hunde med sin hund, Flip
Egeprocessionslarven er en voksende trussel for hunde i Danmark, advarer Agria Dyreforsikrings chefdyrlæge.
Kortere snor, sundere avl og bedre trivsel: Fra den 1. juli 2025 gælder nye regler for alle hundeejere i Danmark.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Sommeren kan være hård for vores firbenede venner. Hunde har svært ved at komme af med varmen, og derfor skal du som ejer tage særlige hensyn, når solen bager. Her får du gode råd til, hvordan du holder din hund sund og glad i sommervarmen.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Græsavne kan bore sig ind i poter, ører og sågar øjne på hunden, og lige nu kommer menneskets bedste ven ofte slemt til skade, når den boltrer sig i det danske sommerland.
Niels Jensen og hans firbenede makker Briska's Orry hentede guld til Danmark ved Dobermann IGP VM og opfyldte dermed Niels’ drøm.
Golden retrievere, is, glade familier og en brandbil fyldt med vand og god stemning. Guldbasseklubbens brandmandsdag blev en uforglemmelig fest for både to- og firbenede.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet