Først og fremmest vil vi rigtig gerne takke jer alle for svar på vores spørgeskema. Vi er rigtig glade for, at så mange ville svare, og for alle de gode input, vi fik.
Vi er netop nu ved at kigge på, hvordan vi kan gøre hunden.dk bedre, så vi kan give jer den hundeside, I gerne vil have.
Noget af det, der for alvor viste sig i undersøgelsen var, at der var en stor del af jer, som efterspurgte flere artikler om eller af dyrlæger, om sygdomme og lidelser, ligesom mange også gerne ville have flere videnskabelige artikler.
Det vil vi naturligvis gerne honorere.
Derfor er vi allerede nu i kontakt med dyrlæger for at finde den rette løsning, så vi kan tilbyde spændende artikler om sygdomme og lidelser mm. her på siden.
Vi vil også forsøge at få en pote inden for i forskerverdenen, så hunden.dk bliver en side, hvor forskere gerne vil præsentere deres nyeste resultater om hunde.
Vi kunne også se i undersøgelsen, at I generelt vil have mindre kriminalstof og efterlysninger og den slags. Det lytter vi selvfølgelig efter, men vi ved også, at når vi har sådanne historie, så er der rigtig mange, der læser dem.
Derfor må der være nogen derude, der trods alt finder dem spændende og gerne vil holdes opdateret på den front også. Derfor er det ikke noget, vi helt slipper.
Mange nævnte også, at de gerne ville læse mere om diverse sportsgrene, og det vil vi også rigtig gerne skrive om. Det kræver bare, at der findes nogle ildsjæle derude, som har lyst at sende os lidt tekst og billeder, når der har været afholdt en eller anden konkurrence.
Vi glæder os rigtig meget til at ændre lidt på hunden.dk uden dog at ændre for meget.
Og så havde vi jo en lille konkurrence. Blandt alle, der svarede på spørgeskemaet, trak vi lod om et eksemplar af Retriverbogen.
Vinderen blev
Cecilie Hamming
Hårtab kan forekomme hvis hunden kløer sig meget, men andre sygdomme i kroppen kan også få hårene til at falde af
Tab af muskelmasse, også kaldet muskelatrofi, ses hvis hunden er mindre aktiv end den tidligere har været – men mister hunden muskelfylde kan det også være tegn på sygdom
Kvalme hos hunde er ofte forbundet med sygdomme i mave-tarm-systemet, men det kan også forekomme ved sygdom andre steder i kroppen
Når en tæve går i løbetid, vil der som regel være adskillige hanhunde i området, der gør sig klar til at stikke i rend. Mange hundeejere oplever, at de ikke kan styre deres hanhund, når den får færten af en tæve i løbetid. Dyrlæge hos Agria Dyreforsikring giver gode råd til, hvordan du kan sikre, at din hanhund ikke stikker af og kommer til skade
En hund fra Helsingør døde i sidste uge efter et kort sygdomsforløb. NU advarer dyrlægen danske hundeejere
I denne weekend har der været stort agilitystævne i Viby. Vi var på besøg i dag. Se billederne
Sidste år ændrede agilityudvalget ved DKK reglerne for danmarksmesterskaberne til, at alle stævner i perioden første oktober til anden weekend i august talte til DM point. På den måde var der flere muligheder for at opnå point.
Tal fra Agria Dyreforsikring viser, at december måned er den tid på året, hvor flest hunde må forbi en dyrlæge på grund af madforgiftning. Det skyldes, at velmenende ejere fodrer hunden med julemad, som den ikke kan tåle. Hvis Fido skal have ekstra julegodter i december, hvorfor så ikke bage dem selv?
Der har været gang i den i Aarhus siden torsdag, hvor 500 hunde har været samlet til agility
Kræft er en af de mest udbredte sygdomsgrupper i samfundet, men det er ikke blot blandt mennesker, at sygdommen hersker. De seneste år er et stigende antal kæledyr også blevet ramt af kræft og ondartede tumorer, hvilket blandt andet har været medvirkende til, at der er blevet udviklet nye og bedre behandlingsformer, lyder det fra specialdyrlæge.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Den gamle danske hønsehund, en af Danmarks nationalracer, er kendt for sin alsidighed som både jagt- og familiehund. Men den er mere end det. Racen formår også at samle mennesker om en fælles passion, hvilket blev tydeligt ved DKK Kreds 4's nytårsskue i Brørup den 5. januar.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Karsten Hav Sørensen og Thor er et enestående team, der ikke kun har været med til at løse utallige sager, men også har sat standarden for, hvordan en hundefører og hans hund skal arbejde sammen. Deres samarbejde er et eksempel på det bedste, man kan forvente af politiets hundetjeneste, og det er derfor, Karsten og Thor er blevet udvalgt og indstillet til prisen som Årets Politihund af landets leder af hundeafdelingerne og Politihundetjenesten.
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
I næste nummer af HUNDEN kan du læse den rørende historie om tiårige Tiffanie, der overlevede mavedrejning og gennemgik en nøje planlagt genoptræning.
Hunde er trofaste - det samme er deres ejere, når det nye firbenede familiemedlem skal navngives. Derfor er der kun få nye navne at finde på hitlisten over Danmarks mest populære hundenavne i 2024: Det er menneskenavne på to stavelser, der hitter, viser ny opgørelse.