Først og fremmest vil vi rigtig gerne takke jer alle for svar på vores spørgeskema. Vi er rigtig glade for, at så mange ville svare, og for alle de gode input, vi fik.
Vi er netop nu ved at kigge på, hvordan vi kan gøre hunden.dk bedre, så vi kan give jer den hundeside, I gerne vil have.
Noget af det, der for alvor viste sig i undersøgelsen var, at der var en stor del af jer, som efterspurgte flere artikler om eller af dyrlæger, om sygdomme og lidelser, ligesom mange også gerne ville have flere videnskabelige artikler.
Det vil vi naturligvis gerne honorere.
Derfor er vi allerede nu i kontakt med dyrlæger for at finde den rette løsning, så vi kan tilbyde spændende artikler om sygdomme og lidelser mm. her på siden.
Vi vil også forsøge at få en pote inden for i forskerverdenen, så hunden.dk bliver en side, hvor forskere gerne vil præsentere deres nyeste resultater om hunde.
Vi kunne også se i undersøgelsen, at I generelt vil have mindre kriminalstof og efterlysninger og den slags. Det lytter vi selvfølgelig efter, men vi ved også, at når vi har sådanne historie, så er der rigtig mange, der læser dem.
Derfor må der være nogen derude, der trods alt finder dem spændende og gerne vil holdes opdateret på den front også. Derfor er det ikke noget, vi helt slipper.
Mange nævnte også, at de gerne ville læse mere om diverse sportsgrene, og det vil vi også rigtig gerne skrive om. Det kræver bare, at der findes nogle ildsjæle derude, som har lyst at sende os lidt tekst og billeder, når der har været afholdt en eller anden konkurrence.
Vi glæder os rigtig meget til at ændre lidt på hunden.dk uden dog at ændre for meget.
Og så havde vi jo en lille konkurrence. Blandt alle, der svarede på spørgeskemaet, trak vi lod om et eksemplar af Retriverbogen.
Vinderen blev
Cecilie Hamming
Hårtab kan forekomme hvis hunden kløer sig meget, men andre sygdomme i kroppen kan også få hårene til at falde af
Tab af muskelmasse, også kaldet muskelatrofi, ses hvis hunden er mindre aktiv end den tidligere har været – men mister hunden muskelfylde kan det også være tegn på sygdom
Kvalme hos hunde er ofte forbundet med sygdomme i mave-tarm-systemet, men det kan også forekomme ved sygdom andre steder i kroppen
Torsdag skulle dyrlæge Torben Lindbjerg sætte en guldkrone på en af forsvarets hunde. Her kan du se, hvordan det gik
Meget af den medicin vi kan købe i håndkøb til os selv, er giftig for vores firbenede venner. Ibuprofen, det aktive stof i nogle hovedpinepiller, er blandt de stoffer, der giver forgiftninger hos hunde.
– Det kan ske, at hunde har været i berøring med bakterier og virus og derfor kaster op og/eller får diarre. Der er i sig selv ikke noget farligt i, at hunden kaster op eller har diarre, det er blot kroppens måde at beskytte sig på, forklarer dyrlæge
...... Så kan du hjælpe tre dyrlægestuderende med deres speciale
Tal fra Agria Dyreforsikring viser, at december måned er den tid på året, hvor flest hunde må forbi en dyrlæge på grund af madforgiftning. Det skyldes, at velmenende ejere fodrer hunden med julemad, som den ikke kan tåle. Hvis Fido skal have ekstra julegodter i december, hvorfor så ikke bage dem selv?
Hunde kan udvikle betændelse i et eller flere led, og med betændelse følger smerte og ubehag
I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.
Mars Petcare bliver ny ejer af AniCura. I første omgang vil kunderne ikke komme til at mærke nogen forskel, men på sigt vil det nye ejerskab give store gevinster for både medarbejdere, patienter og dyreejere
En servicehund skal skabe tryghed og støtte sin ejer, men det er ikke altid virkeligheden. DR-programmet "Kontant" har undersøgt en branche, der mangler regler og kontrol.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
En livslang fascination af den japanske race førte til et uventet venskab og en gave for livet
Fordi kiloene sniger sig på gradvist, kan det være svært for hundeejeren at opdage, hvis hunden er blevet for tyk. En ny undersøgelse foretaget for Agria Dyreforsikring viser, at kun ti procent af danske hundeejere anser deres hund for at være overvægtig, hvilket ikke helt harmonerer med den fremherskende opfattelse blandt dyrlæger, der anslår, at mindst 20 procent af de danske hunde er overvægtige.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Welsh corgi cardiganen Kronos har i sit unge liv allerede oplevet en del. Han blev født i Ukraine og her to år senere er han nu dansk champion.
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Mave-tarmsystemet er en overset, men afgørende del af din hunds sundhed. Ved at fokusere på gode bakterier kan du give din hund et bedre udgangspunkt for et sundt og harmonisk liv.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet