Webinaret "Drægtighed & normal fødsel" med dyrlæge Julie Pio Kragelund afvikles af Dansk Kennel Klub onsdag den 20. november klokken 18.30-20.00. Nu giver DKK alle opdrættere en webinarrabat. Er du opdrætter kan du nemlig komme med til webinaret for blot 100 kroner (normalpris 150 kroner).
Kursusbeskrivelse
DKK beskriver kurset således: Mange hundejere oplever fornøjelsen af en hundefamilieforøgelse i form af hvalpe. Det er en skøn og livsbekræftende oplevelse for alle i familien, men det er også vigtigt at vide lidt om, hvad der er normalt ved drægtighed, fødsel og det tidlige hvalpeliv. Det giver dig både tryghed undervejs i hele forløbet, men også indsigt i hvornår din hund eller hvalpene har brug for dyrlægehjælp. Det kan fx være hvor længde den normale drægtighedsperiode må være, hvornår en fødsel er gået i stå, om hvalpene tager nok på og udviser alderssvarende hvalpeadfærd.
Hvad indeholder webinaret?
Webinaret er udelukkende for opdrættere og varer 1,5 time, hvorefter der er 30 minutter afsat til spørgsmål. Webinaret er udarbjdet og afholdes af dyrlæge Julie Pio Kragelund, der har været dyrlæge siden 2005, hvoraf 12 af årene har været som dyrlæge i Forsvaret og Slædepatruljen Sirius på Grønland. Julie har stor erfaring med akutte skader og førstehjælp på hunde.
Er du opdrætter og lyder det som noget for dig, så kan du tilmelde dig lige her.
Akut hæmoragisk diarré syndrom ses hos hunde hele året, men i vinterhalvåret stiger antallet af tilfælde
Mikkel Thybo Bach Jensen er den første dansker nogensinde, der kan kalde sig verdensmester i slædehundesport. Med to grønlandshunde og en kickbike triumferede han i sidste måned i Scooter 2-klassen ved WSA Dryland i England.
Nyt dansk studie viser at neutralisering øger risikoen for overvægt hos hanhunde, men ikke hos tæver
En mops er testet positiv for Covid-19 i North Carolina. Myndighederne fastholder, at der er lav risiko for smitte fra hund til menneske
Grønne bønner kogt med en klat smør og hvidløg er en delikatesse – især når bønnerne er helt friske. Ja, selv en lidt tvær teenager, som ellers normalt forsager alt, hvad der minder om grøntsager, kan man få til at spise bønner. Men er de sunde for vores hunde?
Med varmen og blomsternes frembrud, følger bier og hvepse, der kan stikke vores hunde - men hvad gør du, hvis hunden bliver stukket?
Mars Petcare bliver ny ejer af AniCura. I første omgang vil kunderne ikke komme til at mærke nogen forskel, men på sigt vil det nye ejerskab give store gevinster for både medarbejdere, patienter og dyreejere
En servicehund skal skabe tryghed og støtte sin ejer, men det er ikke altid virkeligheden. DR-programmet "Kontant" har undersøgt en branche, der mangler regler og kontrol.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
En livslang fascination af den japanske race førte til et uventet venskab og en gave for livet
Fordi kiloene sniger sig på gradvist, kan det være svært for hundeejeren at opdage, hvis hunden er blevet for tyk. En ny undersøgelse foretaget for Agria Dyreforsikring viser, at kun ti procent af danske hundeejere anser deres hund for at være overvægtig, hvilket ikke helt harmonerer med den fremherskende opfattelse blandt dyrlæger, der anslår, at mindst 20 procent af de danske hunde er overvægtige.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Welsh corgi cardiganen Kronos har i sit unge liv allerede oplevet en del. Han blev født i Ukraine og her to år senere er han nu dansk champion.
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Mave-tarmsystemet er en overset, men afgørende del af din hunds sundhed. Ved at fokusere på gode bakterier kan du give din hund et bedre udgangspunkt for et sundt og harmonisk liv.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet