Webinaret "Drægtighed & normal fødsel" med dyrlæge Julie Pio Kragelund afvikles af Dansk Kennel Klub onsdag den 20. november klokken 18.30-20.00. Nu giver DKK alle opdrættere en webinarrabat. Er du opdrætter kan du nemlig komme med til webinaret for blot 100 kroner (normalpris 150 kroner).
Kursusbeskrivelse
DKK beskriver kurset således: Mange hundejere oplever fornøjelsen af en hundefamilieforøgelse i form af hvalpe. Det er en skøn og livsbekræftende oplevelse for alle i familien, men det er også vigtigt at vide lidt om, hvad der er normalt ved drægtighed, fødsel og det tidlige hvalpeliv. Det giver dig både tryghed undervejs i hele forløbet, men også indsigt i hvornår din hund eller hvalpene har brug for dyrlægehjælp. Det kan fx være hvor længde den normale drægtighedsperiode må være, hvornår en fødsel er gået i stå, om hvalpene tager nok på og udviser alderssvarende hvalpeadfærd.
Hvad indeholder webinaret?
Webinaret er udelukkende for opdrættere og varer 1,5 time, hvorefter der er 30 minutter afsat til spørgsmål. Webinaret er udarbjdet og afholdes af dyrlæge Julie Pio Kragelund, der har været dyrlæge siden 2005, hvoraf 12 af årene har været som dyrlæge i Forsvaret og Slædepatruljen Sirius på Grønland. Julie har stor erfaring med akutte skader og førstehjælp på hunde.
Er du opdrætter og lyder det som noget for dig, så kan du tilmelde dig lige her.
Snart vokser græsset frem med en vældig fart, og mange hunde kaster sig over de grønne strå. Hunde spiser græs af flere forskellige årsager, og ofte er det ganske problemfrit
Løbeklubben DIRTY PAWS inviterer til juleløb ved Silkeborg for alle, som har lyst til at komme ud og være aktive sammen med deres hund. Alle kan være med, da der både er ture for hurtigløberne og for dem, som hellere vil gå.
I sydtyske Schopfloch er en hund død efter en hyggelig dag med kage i den lokale hundegruppe
Guldbassernes Juletræsfest samlede hunde og mennesker fra hele landet til en dag fyldt med leg, hygge og fællesskab.
Frynseklinikken er Dyreværnets tilbud til udsatte borgere, der ikke selv har råd til at tage deres dyr til dyrlæge. Den sociale indsats har båret frugt, og mandag åbnede klinik nummer to
Den engelske springer spaniel Sainz er både en elsket familiehund og showstjerne, og ved årets første DKK udstilling i Fredericia løb han med den eftertragtede titel som Best in Show.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Fredag begyndte med høj sol over Roskilde Dyrskueplads, men da skyerne trak ind og vinden tog til, var det cairn terrieren Danny, der lyste op i Store ring. Med sine mange titler og et uimodståeligt showgen blev han kåret som Best in Show på første dag af Dansk Kennel Klubs nordiske udstilling.
Ved DKK’s internationale udstilling i Roskilde sikrede Simone Riisgaard Kristiansen sig sejren i juniorhandlingfinalen med en præstation, der imponerede dommeren med sin ro, selvsikkerhed og sikre håndtering.
Med Hjem-Is kan hunde få deres helt egen is leveret direkte til døren. For opdrætter Brigitte Malou Christensen er hundeisen blevet et fast indslag ved både fødselsdage og hverdagsforkælelse, og ismanden Victor er blevet en kær gæst med logrende velkomst.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Foråret har meldt sin ankomst, solen begynder så småt at varme, og scenen er sat, så kom og vær med til årets første store udendørs hundeudstilling, som strækker sig over hele tre dage. Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, åbner endnu engang dørene til en fantastisk udstillingsweekend på Roskilde Dyrskueplads den 9.-11. maj 2025, og du er selvfølgelig inviteret med.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse