Nogle gange kan det være voldsomt irriterende, når hunden ødelægger ens nattesøvn med dens øredøvende gøen. Men for ægteparret Anette og Torben Haugaard fra Videbæk er det helt anderledes. De kan nemlig takke deres hunds nattegøen for, at de er levende i dag. Det skriver TV Midtvest på deres hjemmeside.
Klokken var to natten til tirsdag, da hunden Bosse pludselig gøede kraftigt. Det gør den nogle gange, hvis en ræv går forbi udenfor.
Anette Haugaard vågnede ved larmen og ville tænde natlampen. Den ville ikke tænde. Hun gik over til vinduet, og så et skarpt orange lys. Der var ild i deres 100 m2 store garage. Hun fik vækket manden, som løb ud og reddede hundene, mens Anette ringede 112.
Garagen brændte ned, men ægteparret takker hunden Bosse for, at det ikke gik værre.
– Hvis ikke han havde givet alarm, så var hele huset brændt ned. Måske havde vi ikke været her. Man kan sige, at han har reddet vores liv, siger Torben Haugaard til TV Midtvest.
Anette Haugaard udtrykker over for tv-stationen, at hun er helt enig i sin mands udlægning.
– Jeg er dybt taknemmelig. Man kan nogle gange blive irriteret over, at en hund vækker en om natten, men jeg tør slet ikke tænke på, hvad der var sket, hvis han ikke havde gøet så kraftigt. Jeg kan se, hvor tæt flammerne har været på de andre bygninger.
Læs den fulde historie hos TV Midtvest, hvor der også er billeder og video.
PR- og kommunikationsbureauet, der alene har fokus på virksomheder og aktører, der på den ene eller anden måde har med kæledyr at gøre, har nu indledt et samarbejde, der skal give deres kunder en mulighed for at komme endnu bredere ud med deres kommunikation, brand og budskaber
I morges brændte et hus ned i Brovst i Nordjylland. Husets fem hunde blev reddet ud af tre heltemodige personer
Søndag morgen udbrød der brand i en lille by tæt på Randers. Beboerne reddede sig ud, men der måtte en brandmand til for at redde deres hund
Det var en svensk berner sennen, der vandt lørdag BIS i Roskilde. Det bar den ikke vant til
Sygdom i nethinden kan gøre hunden helt blind på få dage
Turnspit dog er en race, som i den grad måtte knokle for anerkendelse. Racen var fremavlet til et helt specielt formål, men i dag findes racen ikke længere
Når først beslutningen er taget, og drømmen om en lille, logrende hvalp går fra tanke til realitet, kan det være svært at lægge følelserne helt på hylden for at forholde sig til de lidt mere praktiske sider af hvalpekøbet. Men før du lader dig rive med af nuttede hvalpehoveder, små poter og den bløde hvalpemave, er der måske noget, du ikke helt har stillet skarpt på endnu.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Danmark bugner af lækre badestrande med blå flag, men her er hunde forbudt. Læs her hvorfor
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?