Pet PR i nyt, spændende samarbejde

30-03-2023 13:09, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

PR- og kommunikationsbureauet, der alene har fokus på virksomheder og aktører, der på den ene eller anden måde har med kæledyr at gøre, har nu indledt et samarbejde, der skal give deres kunder en mulighed for at komme endnu bredere ud med deres kommunikation, brand og budskaber

Copyright Ridehesten.com
Dicte, der er kontorhund hos Pet PR glæder sig til det nye samarbejde. Foto: Pet PR

 

Hvad har kæledyr, Coca Cola og Kellogg’s med hinanden at gøre? Nok ikke andet, end at mange kæledyr står og tigger ved bordet, mens der drikkes Coca Cola eller spises cornflakes, men nu har de tre ting faktisk fået en smule mere til fælles.

PR- og kommunikationsbureauet Pet PR har nemlig indgået et samarbejde med strategi- og marketingbureauet Move Ahead, der har et imponerende kundekartotek med mange forskellige typer af kunder og bl.a. også har arbejdet med de to fødevarevirksomheder.

 

Bredere markedsføring

Det nye samarbejde skal give Pet PR’s kunder en mulighed for en endnu bredere markedsføring.

– I Pet PR er vi specialister i at planlægge og eksekvere presseindsatser, der skaber taletid og eksponering i aviser, tv, radio og magasiner for vores kunder. Effekten af det klassiske PR-arbejde, vi laver, ser vi et stort potentiale i at supplere og forlænge gennem markedsføring. De to specifikke områder spiller jo fantastisk sammen, siger Lisbeth Beyer Mogensen fra Pet PR, mens kontorhunden Dicte, der er en beaglefrue i sin bedste alder, grynter lidt i baggrunden og på den måde forsøger at give sit besyv med.

Lisbeth Beyer Mogensen fortsætter dog ufortrødent. Det er tydeligt, at det ikke er første gang, Dicte har forsøgt at melde sin mening ind under et interview.

– Samtidig ser jeg det som et stort plus for vores kunder, at de kan have alle opgaver samlet ét sted og under samme tag - at der sidder et fast team, der samarbejder på tværs af faglige kompetencer på at skabe de optimale resultater og også kan skabe en synergi og en merværdi i de indsatser, der bliver lavet. Både Move Ahead og Pet PR arbejder i dybden og holistisk, så vi matcher hinanden sindssygt godt. Og så er vi gode til at grine sammen og flere af os er passionerede hundeejere, hvilket jo bestemt er noget af det, der giver allermest pote.

 

Fra fire til mange

I Pet PR sidder der i dag fire medarbejdere og med det nye samarbejde, får bureauet tilført ekspertise indenfor mange nye grene.

– Vi er jo en gruppe personer der hver har 20 års erfaring med kommunikation. Vi er meget forskellige, da vi rummer alt fra musikeren med videoevner til den kreative kvinde med passion for sproget, specialister i digital marketing, strategi og projektledelse, fortæller Jesper Jacobsen fra Move Ahead.

På spørgsmålet om, hvorfor et firma som Move Ahead har indgået et samarbejde med Pet PR, er svaret klart. Det handler ganske enkelt om de mennesker, der agerer i kæledyrsverdenen.

– Vi ser det som en spændende, specifik branche, fordi mange virksomheder er startet af mennesker med passion og interesse. Derfor ved vi, at der ligger en masse spændende historier, som venter på at blive fortalt og formidlet, lyder det fra Jesper Jacobsen, der de sidste syv år selv har været hundeejer og derfor har en selvoplevet erfaring i branchen.

– Vi har en golden retriever på syv, som vi købte, da vi boede i Frankrig i et par år. På det tidspunkt havde vi fået vores tre børn, og så blev vi enige om, at det var tid til at få en hund, og vi har virkelig oplevet, hvor meget det samler familien at have en hund.

Med det nye samarbejde med Move Ahead vil Pet PR fortsat hjælpe alle typer og størrelser af virksomheder, aktører og budgetter i kæledyrsbranchen.

Læs også

Kæledyrenes nye talerør hedder Pet PR

14-10-2022 14:06, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hvem skal tale kæledyrenes sag, når de ikke selv har et sprog, vi mennesker forstår? Det skal Pet PR, fastslår de to bagkvinder Mettelise Larsen og Lisbeth Beyer Mogensen

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Louise Trabjerg

Webredaktør og nyhedsvagt

Louise Trabjerg

ltr@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

DNA test af hundelorte bliver mere og mere udbredt

20-09-2023 19:01, af Louise Trabjerg

Vi ser det jævnligt - særligt på de sociale medier - at den gennemsnitlige dansker er træt af de mange efterladte hunde-høm-høm'er der skal trædes uden om på gader og stræder. Men problemet er langt fra kun dansk.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

3 gode råd hvis hunden har dårlig mave

20-02-2022 10:00, af Astrid Holtet

De fleste hunde oplever at have dårlig mave flere gange i løbet af deres liv, men hvad kan man gøre når problemet opstår?

Lykkepiller i pels indtager Roskilde

18-09-2023 15:34, af Louise Trabjerg

I den kommende weekend den 22.-24. september afvikler Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, hundeudstilling på Roskilde Dyrskueplads. 

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

Sådan hjælper du din hund mod forstoppelse

28-09-2021 09:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tails.com har fået en række specialister til at dele deres gode råd om forstoppelse hos hunde