Kæledyrenes nye talerør hedder Pet PR

14-10-2022 14:06, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hvem skal tale kæledyrenes sag, når de ikke selv har et sprog, vi mennesker forstår? Det skal Pet PR, fastslår de to bagkvinder Mettelise Larsen og Lisbeth Beyer Mogensen

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

 

I en baggård på fjerde sal, så langt inde i det midterste af København, at man næsten kan snuse rådhuspandekagerne mod vest og høre politikernes dybe suk i Folketingssalen mod øst, bor Pet PR. Eller det vil sige, at her bor også Promote it, som er et pressebureau for kultur i alle afskygninger. Men nu udvider kvinderne bag Promote It med noget helt nyt.

– Vi starter nu Pet PR, der skal være kæledyrenes talerør, lyder det fra Lisbeth Beyer Mogensen, der sammen med Mettelise Larsen har kørt Promote it siden 2006.

Pet PR går i luften i dag, men hvad er det egentlig, dyrene kan bruge deres nye talerør til?

– Der sker så meget rundt i kæledyrenes verden. Den er fyldt med energiske ildsjæle, som har fået en god ide til kæledyr. Dem vil vi hjælpe. Vi vil fortælle deres historie og sørge for, at netop deres historie kommer ud i de danske medier, fortæller Mettelise Larsen.

– Vores arbejde består af, at vi skriver pressemeddelelser, vinkler og målretter historien til de enkelte medier, kontakter pressen og koordinerer interviews og indslag. At vi eksekverer presseaktiviteter fra A-Z. Vores ønske her er, at vores kunder får frigivet tid til at fokusere endnu mere på deres business og deres arbejde for dyrene, fortsætter Lisbeth Beyer Mogensen.   

 

Den firbenede inspiration

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

Nede fra gulvet lyder flere grynt. Først lader man som om, man ikke hører dem, men efter noget tid bliver de meget insisterende. Gryntene kommer fra en helt særlig medarbejder, som også har inspireret Mettelise og Lisbeth til den nye gren af deres virksomhed - og til Pet PRs logo. Det er Dicte, der traver rundt på gulvet. Dicte er en beagle, og hun fungerer som kontorhund på stedet.

– Hun har jo faktisk været en icebreaker mange gange, fordi folk har reageret på, at hun er her. Og langt de fleste har selvfølgelig reageret positivt, og vi har kun enkelte gange måtte lukke hende ind i et andet rum på kontoret, fordi vi havde møde med en, der ikke var begejstret for hunde, fortæller Mettelise Larsen.

– Ja og så er hun jo også en af vores mange veje ind i hele kæledyrsverdenen. Jeg har haft Dicte, siden hun var 4,5 år, og før hende havde jeg Eddie og Orson. Så jeg har jo oplevet rigtig mange af de ting, som hundeejere oplever. Derudover har man også bare automatisk fingeren på pulsen omkring, hvad der aktuelt rører sig i ”livet med hund”, for på mine gåture med Dicte møder jeg hver dag andre hundemennesker, jeg får en snak med, fortsætter Lisbeth Beyer Mogensen.

Copyright Ridehesten.com
Logoet er inspireret af kontorhunden Dicte

 

Den gode ide

Erfaringen med Dicte tæller naturligvis rigtig højt hos de to iderige kvinder, men de har også allerede hjulpet flere i kæledyrsverdenen med at komme ud i den brede offentlighed. Samarbejder med blandt andre HundeTV, som du måske kender fra Go’ Morgen Danmark, DogCoach, Dogley, Siccaro, Ditte Young, DogDays, Bullerbox og Hillerød Horseshow har sammen med erfaringen fra kulturverdenen, vist dem hvilken vej, de skal gå, for at få dyrehistorierne ud til offentligheden.

– Vi har haft og har stadig rigtig gode samarbejder med flere inden for kæledyrsverdenen, og vi oplever generelt en stor tilfredshed med vores arbejde. Jeg tror, det skyldes, at folk oplever, der bliver lyttet til dem, og så har vi en tendens til at finde nogle historier, som andre måske ikke lige ser, lyder det fra Mettelise Larsen.

Men hvem er det så, der kan gøre brug af Pet PR, er det stueopdrætteren, der gerne vil have sine hvalpe i Go’ Morgen Danmark?

– Vi henvender os til folk og firmaer, der har fået en god ide, har udviklet et spændende produkt eller gør en indsats for at fremme det gode dyreliv. Det kan være i alt fra træning til foderprodukter, bøger, messer og ting, der gør livet nemmere for kæledyrsejere. Mange ved måske slet ikke, at de går og gemmer på en rigtig god historie, som andre kan få gavn af at kende til. Det skal de ikke være bekymrede for. Har de den gode ide, har de også en historie, og den skal vi nok finde, siger Lisbeth Beyer Mogensen.

 – Ja og så skal man vide, at vi både arbejder med aviser, magasiner, tv og radio og så når vi ud både landsdækkende, regionalt og lokalt. Fra TV2 Nyhederne til Thisted Dagblad, supplerer Mettelise Larsen.

Gennem hele deres arbejde med både Pet PR og Promote it er der en klar linje, som de to kvinder holder fast i, og som de aldrig går på kompromis med.

– Vi har et etisk kompas, der altid vinder over alt andet. Vi vil sikre den gode kvalitet, så det er altså ikke håbløst forældede træningsmetoder, som bliver promoveret hos os. Vi gør rigtig meget ud af at researche på tingene, og kan vi ikke stå inde for et produkt eller nogle metoder, så er der ingen penge i verden, der kan få os til at promovere dette, siger Lisbeth Beyer Mogensen.

 

Du kan læse meget mere om Pet PR her. 

Læs også

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Vind med HUNDENs adventskalender

01-12-2023 13:05, af Anne Cecilie Sohl

I dag går vi officielt den søde juletid i møde, og i den forbindelse er vi hos HUNDEN klar med en adventskalender på vores sociale medier. Hver søndag i advent får du derfor chancen for at vinde spændende præmier til dig og din hund.

Hvem skal vinde titlen som årets hundefotograf?

22-11-2023 11:45, af Anne Cecilie Sohl

Hver måned modtager HUNDEN rigtig mange fantastiske billeder fra glade hundejere i hele Danmark, hvorefter der uddeles en præmie til de tre bedste billeder. 

Hund bed øret af sin ejer

23-02-2011 09:02, af Anne Kristine Tollestrup
En handicappet mand blev bidt i ansigtet af sin egen hund.

Vind flotte præmier til din hund

14-09-2012 16:13, af Simone Strandet Sørensen
Du kan nu deltage i Best Friends konkurrence om lækre godbidder fra den populære WellDone familie.

Hund lokaliserede bjørn i amerikansk by

10-08-2014 10:04, af Tine Luther
En karelsk bjørnehund var med, da myndighederne fik til opgave at finde og fjerne en bjørn, der havde forvildet sig ind i Sumner, Washington.

Ny bog til familien, der vil have hund

20-04-2013 08:17, af Tine Luther
Tidligere DR-journalist og kennelmor Ulla Rønnow har gennem mange år som hundeejer og opdrætter af hvalpe fået indsigt i, hvad det kræver af en familie at anskaffe en hund

Støt en god sag, når du lufter hund

19-09-2021 09:44, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I denne weekend afholder Agria en digital hundegåtur for alle med hund. Det er gratis at deltage, Dyreværnet får 10 kroner for hver hund, der deltager, så det er bare at komme i gang

Kelpie er verdens dyreste hund

31-10-2022 09:08, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Kelpien Capree Eve kan nu kalde sig verdens dyreste hund, efter at være blevet solgt for svimlende 233.000 kroner

Pernille ligner sin hund, når hun har tømmermænd

21-03-2018 14:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Læserne har talt, og vinderen er fundet. Vinderen af vores lille lookalike konkurrence blev Pernille Jelvard Hyldeqvist

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Hunde begyndte at hyle ved fodgængerfelt i landsbyen

08-12-2023 08:57, af Anne Cecilie Sohl

For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Sne kan give dårlig mave

21-11-2022 11:22, af Astrid Gerd Holtet

Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Gør slædekørsel i sneen til en leg

05-12-2023 09:42, af Anne Cecilie Sohl

Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden. 

Tre tips til juletiden

05-12-2023 09:15, af Anne Cecilie Sohl

Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid. 

Godt nyt: EU-lovforslag skal beskytte hunde og katte

09-12-2023 11:10, af Anne Cecilie Sohl

For første gang foreslår EU-kommissionen, at hundes og kattes velfærd bliver beskyttet af EU-lovgivningen. Forslaget skal indføre længe ventede foranstaltninger vedrørende sporbarhed og registrering af hunde og katte. Det er godt nyt for de danske kæledyr, lyder det fra Dyrenes Beskyttelse.