Tæsk og forvisning var hverdagen i årevis for Richard, der blev slået og smidt ud hjemmefra, når ejeren ikke kunne overskue ham. Det betød, at Richard måtte gå alene rundt i byen og lede efter den pleje og omsorg, han ikke fik derhjemme. En bekymret borger ringede derfor til Dyrenes Beskyttelse, der straks tog affære i sagen:
- Richard havde rendt forvirret rundt i byen i flere år, og borgerne var derfor blevet bekymret for hans ve og vel. Når han blev inviteret indenfor hos nogen i byen, blev han enormt glad for at få mad og omsorg. Han var en sølle stakkel, fortæller Gitte Tiberg, frivillig i Dyrenes Beskyttelse, der var ude og tale med byens borgere og Richards ejer.
En lys fremtid
Heldigvis overdrog ejer Richard frivilligt til Nordjyllands Internat, fordi det var steget vedkommende over hovedet. Men da Richard ankom til internatet, var han hårløs flere steder på kroppen, og hans urin var blodigt. Det tydede i høj grad på både fysisk og psykisk misrøgt, og han har derfor været under skarp kontrol og til flere behandlinger, siden han kom i gode hænder på internatet.
- Richard har helt klart taget skade af sit hårde liv. Han ryster på bagbenene og bliver meget utryg, når han skal være alene. Det er tydeligt, at han lider af seperationsangst, men taget hans voldlige og utrygge fortid i betragtning er han blid og rar at være sammen med, siger Cathrine Cocks, medarbejder på Nordjyllands Internat.
Et liv uden gåture, tryghed eller selskab – og med mundkurv på. Sådan begyndte tilværelsen for Jessi, en sort pudelblanding, der aldrig havde fået lov at være hund på hundens præmisser. Først da hun blev indleveret på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland, begyndte rejsen mod et bedre liv.
Det var en træt og tørstig hvalpeflok, der ankom til Dyrenes Beskyttelses internat i Aarhus i begyndelsen af foråret som en del af en social sag. Det tog heldigvis kun få uger i kærlig pleje, før flokken var klar til at kaste sig ud i nye begyndelser.
Hos Dyrenes Beskyttelse Aarhus spiller de frivillige en vigtig rolle i hverdagen. De hjælper med at skabe en tryg og berigende hverdag for dyrene - både hunde, katte og andre dyr, der har brug for omsorg.
Internatleder på Fyns Internat, Lene Frahm, oplever, at flere og flere har en mening om, hvilke dyr internatet skal hjælpe
Tirsdag eftermiddag rykkede Dyreværnet ud til en bil, der kørte rundt med en masse hunde. Hundene er nu på internat, og sagen er overdraget til politiet. Seneste nye i sagen er, at hundene ikke har lidt overlast, og at de alle var chippede. Pas på med at drage forhastede konklusioner, advarer politikommissær
Hunden.dk har tidligere skrevet om de 113 hunde, der er kommet ind på Dyrenes Beskyttelses internater de sidste par måneder. Et af de internater, der har modtaget en stor flok hunde er Nordjyllands Internat i Hjallerup. Hunden.dk tog torsdag en tur til Hjallerup for at møde nogle af hundene og høre lidt om, hvordan internatet arbejder med dem
Mandag havde Dansk Dyreværn Århus besøg af Miljø- og Fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V), dyrevelfærdsordfører Karina Due (DF) og protektor Dennis Knudsen. Årsagen var, at man i Aarhus gerne ville dele ud af nogle store ideer og vise rundt på det flotte internat
Hvad gør man, når en kraftig orkan brager ind over den ø, man bor på? Chella Phillips fra Bahamas valgte at redde 97 hunde fra orkanen
Hvad der plejer at være en pestilens for de sårbare dyr på Roskilde Dyreinternat, er i år blevet til en god oplevelse for alle
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Danmark bugner af lækre badestrande med blå flag, men her er hunde forbudt. Læs her hvorfor
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?