Pippi boede på internat i mere end et år

22-08-2019 15:07, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har snakket med Dyreværnet om nogle af de hunde, som er svære at komme af med. Her får du historien om PIppi, som endte med at bo hos Dyreværnet i mere end et år

Copyright Ridehesten.com
Foto: Dyreværnet

29/12-2017 blev en kvinde indlagt på psykiatrisk afdeling. I sit hjem havde hun en hund, som politiet tog og indleverede hos Dyreværnet.  Ejeren var meget syg og Dyreværnet prøvede flere gange at få Pippi overdraget til organisationen, så man kunne finde en ny familie til hende.

På det tidspunkt havde man hos Dyreværnet ikke forventet, at netop denne hund skulle blive hos organisationen i mere end et år, hvilket er meget usædvanligt.   

– Pippi havde ikke tillid til mennesker overhovedet. I starten bed hun ud efter vores personale. Langsomt lukkede hun dog op for enkelte personer. Derfor kunne to af vores dyrepassere endelig få hende med på gåture, som hun elsker, fortæller internatleder Maria Rønde Jakobsen til hunden.dk.

7 -8 måneder inde i forløbet blev Pippis ejer dødeligt syg, og efter cirka et år, fik Dyreværnet overdraget Pippi, da ejeren på ingen måde kunne tage sig af hende længere.

– Så kunne vi endelig sætte alle kræfter ind på at finde den familie Pippi fortjente, lyder det fra Maria Rønde Jakobsen.

Men det skulle vise sig ikke at være helt let. For at komme ind på livet af Pippi krævede det adskillige besøg, og der var flere interesserede, men de var ikke tålmodige nok.

– Endelig kom Lisbeth – der i forvejen har chihuahuas derhjemme. Hun brugte meget tid på at lære Pippi at kende og besøgte hende igennem en måneds tid. Pippi elsker hende, og hendes historie ender derfor lykkeligt, siger internatlederen, der dog også må indrømme, at det var svært at sige farvel efter så lang tid:

– Man knytter sig rigtig meget – især de fire dyrepassere, som Pippi havde accepteret og som hun nu så som sin familie. Det var en hård dag at sige farvel til hende. Men samtidig en kæmpe glæde at se hende gå med sin nye familie og vide, at hun fået et fantastisk liv fremadrettet.

 

Pippi blev adopteret d. 20/3-2019. Her havde hun været hos Dyreværnet i 1 år og 3 måneder.

 

Læs også

Kampagne skal klæde danskerne på til at købe sundere hunde

23-01-2024 11:19, af Anne Cecilie Sohl

Reklamer for en fiktiv plastikkirurgisk dyreklinik skal gøre danskerne opmærksomme på, hvad bestemte typer af udseende gør ved hundenes velfærd. Målet er at reducere efterspørgslen på fremavlede karaktertræk som korte snuder, store øjne og masser af hudfolder, da disse ofte kommer med en pris for hundenes helbred. 

Skal vi indføre kørekort til kæledyr

21-07-2022 08:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Alternativet ønsker, at Danmark skal indføre kørekort til kæledyr. Med dette vil partiet forbedre dyrevelfærden i Danmark

10 råd til at undgå dårlige hundehandlere

05-05-2022 12:05, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Kyniske hundehandlere, der kun har ussel mammon for øje skal stoppes. Her er Dyreværnets 10 råd til at undgå at støtte dem

Farvel til Dansk Dyreværn Aarhus

21-01-2020 15:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dansk Dyreværn Aarhus og Trinitas går nu sammen for at styrke indsatsen for psykisk sårbare personer gennem kæledyr. Det nye samarbejde har fået navnet, The Voice of Pets

Ny donation baner vej for nye indendørs træningsfaciliteter til Nordjyllands Internat

17-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

Mens opførelsen af en ny og topmoderne dyrlægeklinik i øjeblikket er i fuld gang hos Nordjyllands Internat i Hjallerup, kan internatet nu løfte sløret for, at der også er nye faciliteter til indendørs hundetræning samt hundemassage på vej. Det er resultatet af endnu en donation fra den nordjyske fond Melsen Fonden.

Dreng valgte internatets ældste hund

04-04-2018 08:17, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Nogle gange er det bedre at være gammel og klog end ung og vild. Sådan må Tristan have tænkt, da han valgte den ældste hund på et internat i Iowa, USA

Mange hunde og katte i nye hjem

14-11-2018 08:48, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dyrenes Beskyttelses internater fandt nye hjem til langt flere dyr i oktober måned end i årets øvrige måneder. 67 pct. flere dyr sammenlignet med gennemsnittet for de resterende 11 måneder

Hunde stjålet fra internat

20-08-2013 14:16, af Tine Luther
10 hunde, der var beslaglagt og anbragt på et internat uden for København, er blevet stjålet. Politiet søger vidner i sagen.

Vil du være sommerven med Dyrenes Beskyttelse

18-06-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Sommermånederne er travle måneder for Dyrenes Beskyttelses internater. Derfor søger organisationen venner, der vil give et ekstra bidrag i disse varme måneder

Nyt internat i Nordjylland

24-03-2013 10:29, af Maja Golles
Dyrenes Beskyttelse har længe haft behov for flere internatpladser i Nordjylland, derfor åbner foreningen et nyt internat. De første dyr kan flytte ind til efteråret

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Pas på dine kæledyr blandt forårets farer

19-04-2024 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Forårets varmere vejr får de fleste af os til at tilbringe mere tid udendørs. Vejrskiftet betyder dog også, at kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme på en række farer, som kæledyrene kan støde på i forårs- og sommermånederne, lyder det fra dyrlæge.

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Husk at sende jeres bedste billede til fotokonkurrencen

16-04-2024 11:14, af Anne Cecilie Sohl

Hver måned kårer vi månedens bedste læserfotos i Magasinet HUNDEN. Husk at sende jeres bedste billeder ind inden den 20. i måneden 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Når immunsystemet angriber

16-05-2022 08:55, af Astrid Holtet

Immunmedieret thrombocytopeni hos hunde er en sygdom, hvor immunsystemet angriber og ødelægger hundens blodplader

Ny donation baner vej for nye indendørs træningsfaciliteter til Nordjyllands Internat

17-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

Mens opførelsen af en ny og topmoderne dyrlægeklinik i øjeblikket er i fuld gang hos Nordjyllands Internat i Hjallerup, kan internatet nu løfte sløret for, at der også er nye faciliteter til indendørs hundetræning samt hundemassage på vej. Det er resultatet af endnu en donation fra den nordjyske fond Melsen Fonden.