Englænder vil bo 35 dage på internat

31-07-2013 14:23, af Tine Luther
Med målet at skabe opmærksomhed omkring herreløse hunde og indsamle penge til internatet Manchester and Cheshire Dogs’ Home flytter Sean Le Vegan ind på selvsamme internat i en god måned.
Copyright Ridehesten.com
I 35 dage vil den 35-årige englænder Sean Le Vegan leve i en kennel på et internat, nærmest som var han en hund. Formålet er dels at skabe opmærksomhed omkring herreløse hunde, dels at samle penge ind til internatet Manchester and Cheshire Dogs’ Home, hvor han arbejder som frivillig. (Modelfoto: Shutterstock)

Sean Le Vegan arbejder som frivillig på Manchester and Cheshire Dogs’ Home, som optager ca. 15 hunde dagligt. Hundene bliver enten bragt ind af Manchesters myndigheder eller af hundeejere, som ikke længere er i stand til at tage sig af deres hunde. Kun 34% af de hunde, der bliver fundet på gaderne, bliver genforenet med deres ejer.¨’ Kommer til at leve som hundene Hundene tilbringer i gennemsnit 35 dage på internatet, inden de får et nyt hjem – og derfor har Sean Le Vegan valgt at leve netop 35 dage på Manchester and Cheshire Dogs’ Home. Fra den 5. oktober og 35 dage frem vil han opholde sig i en kennel, præcis som var han en internathund. Når en ny hunde ankommer, tager det sædvanligvis fire dage, før den begynder at tage føde til sig, og derfor vil Sean Le Vegan heller ikke spise de første fire dage, men kun tage væske til sig. Gennem hele opholdet vil han kun forlade sin kennel en time dagligt. Han vil dog ikke opholde sig der alene, hver dag vil han have selskab af mindst en hund, ligesom forskellige gæster vil besøge ham for at diskutere hunde. Det bliver muligt at følge Sean Le Vegans ophold i kennelen via webcam, og han vil bede om 5 pund for at følge med – pengene doneres naturligvis til internatet. Manchester and Cheshire Dogs’ Home kan huse ikke mindre end 600 hunde, og det mangler ressourcer til vedligehold og forbedringer. Se mere via linket under billedet til højre. Kilder: lifewithdogs.tv og kennel35.com

Links

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Hunde begyndte at hyle ved fodgængerfelt i landsbyen

08-12-2023 08:57, af Anne Cecilie Sohl

For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Sne kan give dårlig mave

21-11-2022 11:22, af Astrid Gerd Holtet

Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Pas på poterne i frostvejret: Vejsalt er smertefuldt

28-11-2023 13:21, af Anne Cecilie Sohl

Når temperaturen rammer frysepunktet, bliver vejene saltet. Dette afhjælper glatte veje, men vejsalt er en smertefuld oplevelse for hunde. Dyrenes Beskyttelse opfordrer derfor til at smøre hundens trædepuder med potevoks inden gåturen.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Gør slædekørsel i sneen til en leg

05-12-2023 09:42, af Anne Cecilie Sohl

Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden. 

Tre tips til juletiden

05-12-2023 09:15, af Anne Cecilie Sohl

Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid.