Med Winnie i mediemøllen

07-02-2020 11:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Torsdag mødtes Winnie Vestergaard med BT, der gerne ville lave en artikel om hende og hendes store udfordring med at gennemføre et K9 Biathlon på 12km som blind. Vi var med

Copyright Ridehesten.com
Winnie Vestergaard er klar Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

I pinsen skal Winnie Vestergaard som den første blinde kvinde i Danmark gennemføre 12 km forhindringsløb med hund ved Virbac K9 Biathlon, som er en del af Arion Hundedage på Vilhelmsborg.  

Det ved de fleste nok allerede. Og medierne er vilde med det. Torsdag skulle Winnie interviewes af BT i Marienlundskoven i Kolding, og her var hunden.dk med.

Med sin sædvanlige tørre humor og umiddelbarhed tog Winnie Vestergaard hele oplevelsen i stiv arm. Jonas Beck Jensen, som skal være hendes støtteløber, var også med og de udnyttede interviewet til at få trænet lidt sammen. Heldigvis var journalisten fra BT også mødt op i løbetøj, da hun heller ikke slap for at motionere lidt.

Copyright Ridehesten.com
Der løbes for BT's kamera Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

Faktisk var det første gang Winnie og Jonas mødtes efter de havde været i Go’ Morgen Danmark, men det kunne man hverken mærke på menneskene eller hundene.

Winnie og Jonas er allerede kommet godt ind på hinanden, og de supplerer hinanden godt. Jonas giver hele tiden Winnie små råd, og Winnie er god til at spørge ind til tingene. Dog må hun indrømme, at der er en ting, hun skal blive bedre til inden løbet i pinsen.

– Jeg skal måske lige lære at blive bedre til at høre efter, hvad Jonas siger, griner hun.

Hundene har allerede fået opbygget et venskab, og da Jonas efter en times tid sætter sin hund i bilen, er det tydeligt, at Winnies Data savner sin nye ven. Det er ret rørende at se.

Marienlundskoven er en perfekt kulisse til træningen og interviewet. Skoven er et flittigt brugt gåtursområde i Kolding, og de mange, der kommer forbi, får da også lidt af en oplevelse.

Copyright Ridehesten.com
Fantastiske omgivelser i Kolding Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

For hvad laver en militærmand med en gøende hund, som nogle gange sidder i en trillebør, sammen med en kvinde, hvis hvide Virbac t-shirt matcher pelsen på hendes hvide schweiziske hyrdehund ude midt i en skov, mens der filmes, tages billeder og noteres?

Det er der mange, der gerne vil vide. Og da de hører historien om Winnie, lyder det prompte:

– Er det så dig, der var i Go’ Morgen Danmark? Og når Winnie svarer bekræftende på spørgsmålet, får hun lige at vide, at hun er mega sej.

Det er tydeligt, at Winnie har fået fans, og det er da også ganske fortjent.

Copyright Ridehesten.com
Et par fans vil lige se, hvad der sker Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

Efter et par timer med diverse løbe- og klatreøvelser, fotograferinger og interviews kan Winnie Vestergaard igen sætte sig ind til sin hjælper i bilen og drage retur mod sit hjem på Fyn.

Hun er udmattet og træt, men det gør hende ikke så meget. For hun synes, det er sjovt.

– Det handler jo bare om at springe ud i det, og skulle jeg falde et par gange, så sker der nok ikke noget ved det. Bare der ikke sker noget med min hund. Det er det vigtigste, siger hun og sender et træt men lykkeligt smil, inden bilen vender vestpå til en velfortjent ”slappe-af-eftermiddag”

 

Læs også

Mudder, mod og sammenhold i Ringsted

12-10-2023 11:10, af Anne Cecilie Sohl

Der bliver masser at se og opleve, når knap 500 løbere og deres hunde kaster sig gennem vilde vandgrave, bildæk, under og over store forhindringer til Dacia Cup 2023 den 14. oktober i Ringsted.

Så er der billeder fra K9 Biathlon

07-06-2023 08:44, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Så er billederne fra i lørdags klar. Du kan finde et link til billederne i denne artikel

Vi er til K9 Biathlon i dag

03-06-2023 08:42, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I dag er der i den grad skruet op for det gode hundeliv i Thyregod ved Give. Vi er med

Vilhelmsborg og Lilleskov Slot indgår samarbejde under fællesnavnet ”Hundedagene på Vilhelmsborg”

31-07-2019 08:14, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Nyt samarbejde i hundeverdenen er netop offentliggjort. Vi glæder os allerede til pinsen 2020

Hunde- og børnedage på Valdemar Slot

11-04-2018 08:58, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

19-21. maj er der igen hundedage på Valdemar Slot. I år præsenterer de et fantastisk flot program, som har fokus på børn og hunde

 

Arrangør: Dejlige Hundedage i Hillerød

18-11-2019 15:01, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En alt andet end stille og rolig weekend er netop overstået for Linn Radsted, der medarrangørerne af Dogdays & Alt til Hund messen 

Plæneklipper fuldender Winnies hold

18-02-2020 19:05, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er sidste hjælper til Winnie Vestergaard fundet, og det er i den grad en mand, der er vant til at dirigere

Nu skal coronaformen testes for både to- og firbenede

14-07-2020 11:40, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Langt om længe og efter en lang og ufrivillig coronapause, lysner det nu igen. Også for dem, der gerne vil ud at løbe med deres hunde. Læs bare her

Hundedagene tager allerede form

23-01-2020 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Igen i år er der lagt op til ren hundelykke, når hundagene fylder pinsen med underholdning for alle med bare et lille hundehjerte bankende i brystet

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Hunde begyndte at hyle ved fodgængerfelt i landsbyen

08-12-2023 08:57, af Anne Cecilie Sohl

For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Sne kan give dårlig mave

21-11-2022 11:22, af Astrid Gerd Holtet

Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Pas på poterne i frostvejret: Vejsalt er smertefuldt

28-11-2023 13:21, af Anne Cecilie Sohl

Når temperaturen rammer frysepunktet, bliver vejene saltet. Dette afhjælper glatte veje, men vejsalt er en smertefuld oplevelse for hunde. Dyrenes Beskyttelse opfordrer derfor til at smøre hundens trædepuder med potevoks inden gåturen.

Gør slædekørsel i sneen til en leg

05-12-2023 09:42, af Anne Cecilie Sohl

Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden. 

Tre tips til juletiden

05-12-2023 09:15, af Anne Cecilie Sohl

Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid. 

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet