"Hundedage – Bølleschæferen og Pjoklederen" foregår i Skåne, men samtidig er det en fortryllet parallelverden, hvor alt kan ske, hvor hjemløse hunde ikke behøver at gå hus forbi, og hvor kreditkortet kan finde på at tage ordet. Per Lau Jensen: Efter næsten 30 år i erhvervslivet som provisionssælger, leder og selvstændig havde jeg erhvervet mig en række af de typiske bivirkninger, herunder problemer med stress. Ikke noget, jeg nogensinde havde mærket mentalt; men stress er en sniger." Per Lau Jensen begyndte at nedskrive sine oplevelser, mest fordi han ikke kunne lade være, og fordi han havde tid. Primært situationer, hvor schæferen så ud, som om, han ville sige noget. Per Lau Jensen har indenfor de seneste fire år fået udgivet to thrillere. Ellers skriver han om bl.a. fluefiskeri, historie og vintage cars. Hans schæferhund har givet anledning til at han nu i fire år har skrevet på www.dagemedenschaefer.blogspot.se. Den blog har skaffet ham mange læsere! Desuden har han et lille års tid skrevet på en facebook-side for bogen, www.facebook.com/schaeferenogpjoklederen. Per Lau Jensens bog om Bølleschæferen og pjoklederen slutter med, at sidstnævnte sidder med bogens sidste afsnit og en deadline: Så kom schæferen pludselig travende ind i krageslottets lille bibliotek, hvor jeg sad med stressede panderynker og firkantede skærmøjne.”Hørte du det?” spurgte han. ”Det var hoveddøren, der smækkede!” ”Hvad?” Jeg skyndte mig igennem stuen på vej mod entreen med schæferen i hælene. Undervejs tilføjede han: ”Jeg tror, det var tiden, der gik.” Per Lau Jensen, Hundedage – Bølleschæferen og pjoklederen Fortælling 248 sider, kr. 229,-
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Et liv uden gåture, tryghed eller selskab – og med mundkurv på. Sådan begyndte tilværelsen for Jessi, en sort pudelblanding, der aldrig havde fået lov at være hund på hundens præmisser. Først da hun blev indleveret på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland, begyndte rejsen mod et bedre liv.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Helen Riis og hendes kæreste rejser til Norges fjelde med deres hunde, hvor de oplever naturens storhed, fysisk udfordring og et stærkt fællesskab. Vandreturene er krævende og kræver både træning, planlægning og godt udstyr, men giver uforglemmelige minder og dyb samhørighed.
Når først beslutningen er taget, og drømmen om en lille, logrende hvalp går fra tanke til realitet, kan det være svært at lægge følelserne helt på hylden for at forholde sig til de lidt mere praktiske sider af hvalpekøbet. Men før du lader dig rive med af nuttede hvalpehoveder, små poter og den bløde hvalpemave, er der måske noget, du ikke helt har stillet skarpt på endnu.
Golden retrievere, is, glade familier og en brandbil fyldt med vand og god stemning. Guldbasseklubbens brandmandsdag blev en uforglemmelig fest for både to- og firbenede.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet