KLUMME: Kapitler i livets bog

30-08-2021 09:05, af Lotte Höhrmann

Som sædvanlig udgiver vi månedens klumme fra HUNDEN på hunden.dk. Denne gang er det Lotte Höhrmann, der har skrevet klummen

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

 

Som kapitler i en bog leves vores liv i en tid, hvor kapitlerne aldrig har skiftet retning så hurtigt som nu. Drømme tager form, ændres, skrottes, vokser og er i konstant forandring. Vores håb, tanker og ideer raser derud af med et højere og højere krav til tilpasningsevne og fleksibilitet.

Hvad der var muligt i går, kan være en anden virkelighed i dag, i morgen, om en uge eller et år. Det er blevet en olympisk balancekunst at balancere på kanten af planlægning.

August – en måned der af mange er ventet med længsel, håbet om færre restriktioner, en vis form for tilbagevenden til normaliteten og hverdagen. Nu skal der tages hul på endnu et kapitel, et nyt år forude med håb, drømme og ambitioner.

Meget er ændret og verden ser ikke længere ud, som den gjorde for halvandet år siden, hverken verden omkring os eller hundeverdenen.

Lilleskov Slot tror på, at samarbejde er vejen frem, at gå fremtiden i møde med åbenhed, tolerance og fællesskab på tværs af interesser. At lade passionen for vores alles fælles interesse, hunden, være det bærende element om fremtidens hundeverden, uanset hvilken tilgang vi har.

Sammen kan vi alt, sammen er vi stærke og sammen når vi længere. Derfor deltager Lilleskov Slot bl.a. også på Hund i fokus den 28.-29. august på Vilhelmsborg med K9 Biathlon for alle. Og netop for alle er det bærende element for vores tilgang til hundeverdenen.

Vort ønske for fremtiden er at skabe oplevelser for alle, at favne bredden og hele hundedanmark. At nå ud over rampen og vække nye interesser, skabe nye venskaber og fællesskaber. Den begejstring vi ser, når store som små, om det gælder 2 eller 4 benede, kaster sig ud i et af vores løb er fuldstændig fantastisk. At se sammenholdet side om side på tværs af racer, ambitioner, niveau og alder er fuldstændig unikt.

Alle stiller til start med forventningsfulde store smil, fælles ånd og hepper på hinanden, hjælper hvor det kniber, støtter, giver plads og føler sig som en del af et større fællesskab. At se deltagerne grine med hinanden og ikke af hinanden, når det ikke lige går som planlagt, at se dem hjælpes hvor vejen mod mål bliver svær og sammen gennemføre turen, også selvom det kostede en podieplads, er topmålet af fællesskabsfølelse. Det viser til fulde med handling, hvor langt vi kan komm,e når vi står sammen.

Målet er ikke nødvendigvis toppen, men rejsen dertil, de oplevelser vi har undervejs, de sjæle vi møder, der former kapitlerne i vores liv. Nogle kapitler er korte, nogle er lange, men ingen er forgæves, og alle er der for at lære os noget. Selv det korteste kapitel kan sætte de største spor og røre os længe efter det sluttede.

Lad os gå fremtiden i møde sammen og skabe store øjeblikke for store og små. Hvad der måske koster dig podiepladsen i dag, kan komme tvefold tilbage i morgen, når fællesskabet sejrer.

Sammen når vi længere, vi ses derude.

Læs også

KLUMME: Nu med hund

30-03-2023 09:56, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Her får du klummen fra martsnummeret af HUNDEN

KLUMME: Ydmyg og stolt BIS-dommer

09-03-2023 09:29, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hanne Laine Jensen skal dømme BIS-finalen ved det store European Dog Show i Herning. Det bad vi hende skrive en klumme om til februarnummeret af HUNDEN, og her får du klummen på hunden.dk

KLUMME: Dejlig udstilling i Herning

28-12-2022 10:43, af Paul Lawless

Her får du klummen fra decembernummeret af HUNDEN. Bag denne klumme står den irske eksteriørdommer, Paul Lawless

Tag hunden med til fest

05-02-2011 09:32, af Anne Kristine Tollestrup
I New York er det slut med at hunden skal være alene, hjemme når ejeren er til fest. Hundelivet er nemlig kommet i centrum på baren ”Fetch Club”.

Verdens rigeste hund er død

15-06-2011 10:50, af Anne Kristine Tollestrup
Hunden Trouble levede et luksuriøst liv, efter at den arvede 60 millioner kroner fra sin ejer.

HUNDEN i kioskerne på torsdag

15-11-2010 11:38, af Tine Luther
Hvis du ikke er medlem af Dansk Kennel Klub og dermed får HUNDEN tilsendt hver måned, kan du købe bladene i kiosker, Bilka og Føtex. Novembernummeret er i handlen fra på torsdag. Neden for kan du læse lidt om, hvad novembernummeret byder på.

4 gode råd til hunden i sommervarmen

09-07-2019 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er blevet sommer i Danmark og temperaturerne kan blive rigtig høje til tider. Det er derfor vigtigt at tage hensyn til din hund og hjælpe den igennem varmen.

Podcast: Yasmin, Riley og weightpull

21-12-2022 16:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I dette nye podcastafsnit kan du høre Yasmin Bøllehuus fortælle om weightpull og om hvordan man dyrker sporten på en sund måde for hunden

Opgav jobbet for at være sammen med hunden

23-10-2014 11:10, af Tine Luther
En engelsk kvinde droppede sit job og startede en hundevenlig kaffebar op for at være sammen med sin hund - og for at give andre mulighed for at have hunden med på kaffebar.

Påsken byder på hygge på hunden.dk

09-04-2020 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dette blot som en lille info til læserne af hunden.dk

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Pas på dine kæledyr blandt forårets farer

19-04-2024 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Forårets varmere vejr får de fleste af os til at tilbringe mere tid udendørs. Vejrskiftet betyder dog også, at kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme på en række farer, som kæledyrene kan støde på i forårs- og sommermånederne, lyder det fra dyrlæge.

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Husk at sende jeres bedste billede til fotokonkurrencen

16-04-2024 11:14, af Anne Cecilie Sohl

Hver måned kårer vi månedens bedste læserfotos i Magasinet HUNDEN. Husk at sende jeres bedste billeder ind inden den 20. i måneden 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Når immunsystemet angriber

16-05-2022 08:55, af Astrid Holtet

Immunmedieret thrombocytopeni hos hunde er en sygdom, hvor immunsystemet angriber og ødelægger hundens blodplader

Ny donation baner vej for nye indendørs træningsfaciliteter til Nordjyllands Internat

17-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

Mens opførelsen af en ny og topmoderne dyrlægeklinik i øjeblikket er i fuld gang hos Nordjyllands Internat i Hjallerup, kan internatet nu løfte sløret for, at der også er nye faciliteter til indendørs hundetræning samt hundemassage på vej. Det er resultatet af endnu en donation fra den nordjyske fond Melsen Fonden.