Hvis man er i en særlig risikogruppe og af hensyn til helbredet er bange for at gå ud og lufte sin hund, eller hvis man fx arbejder i frontlinjen I sundhedsvæsnet eller knokler løs i supermarkedet og har svært ved at få timerne i døgnet til at slå til, så rækker Dogley en hjælpende pote frem og tilbyder at hjælpe gratis med luftning af hunden.
– Vi ved, at denne tid er rigtig svær for mange. Både for vores ældre udsatte borgere, og også for dem der hver dag arbejder hårdt for hjælpe os andre og for at samfundet stadig kan fungere - hvad enten det er i frontlinjen på et hospital eller i supermarkedet. Dem vil vi gerne tilbyde gratis hjælp med hundeluftning, siger Thomas Keller, der er stifter og direktør i Dogley.
Dogley har over 25.000 tilmeldte brugere. Heraf er 2000 godkendte hundepassere fordelt over hele landet. En overvældende stor del af disse står allerede klar til at hjælpe med gratis hundeluftning i denne Coronatid.
Rent praktisk fungerer den gratis hundeluftning således, at man kontakter Dogley på telefon: 81723800,
forklarer situationen og så gør Dogley alt for at finde et godt match blandt deres godkendte og erfarne hundeluftere, der bor i nærheden af den pågældende borger, der har brug for hjælp.
– På den måde håber Dogley og vores hundepassere at kunne hjælpe med, at hundene får den nødvendige motion og at deres ejere samtidig har en bekymring mindre, siger Thomas Keller.
København d. 7. juni 2023: Når den danske hundepasningsvirksomhed Dogley fusionerer med europæiske Gudog, vil også en ny app se dagens lys. Den vil fremover gøre brugeroplevelsen endnu bedre, og samtidigt gøre det nemmere at nå ud til de 7,5 millioner mennesker med husdyr i Norden
I navneundersøgelsen fra Dogley.com har de også lavet en liste med de 15 mest kreative navne, men det kan vi gøre bedre
Dogley.com har lavet en undersøgelse af danske hundenavne i 2019. her får du de 20 mest populære
Engelsk undersøgelse har kigget på konsekvenserne af lockdown, og det ser desværre skidt ud
90 respiratorer fra dyreverdenen kan blive sendt til sundhedsvæsnet, hvis coronavirus bliver så slem, som man kan frygte. Formand for Den Danske Dyrlægeforening mener ikke det får store konsekvenser for dyrene
Der blæser i den grad nye vinde i Kina i disse tider. Nu følger millionbyen Wuhan i andre byers fodspor og forbyder fortæring af vilde dyr og hunde
Grundet corona og diverse andre udfordringer har det haltet lidt med at præsentere den nye DKK-medarbejder på Vilhelmsborg. Her får du en introduktion til den hundetossede medarbejder
Ligesom i England bliver amerikanske hunde nu trænet i at genkende lugten af Covid-19
Ny svindelsag med hundehvalp har set dagens lys. DKK kalder svindlen kynisk og opfordrer til, at man støtter organiserede opdrættere
På stort set alle medier blinker Coronavirus i diverse breakingbjælker. Men skal vi nu også til at være nervøse for vores kæledyr? Det har AniCura svaret på
Gitte Morell har skruet ned for opdræt og udstilling, men op for design og detaljesans. Med tøjmærket, CBK, producerer hun suits, der kombinerer bling og bevægelse, og som i dag bæres af udstillere i hele verdenen.
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Kortere snor, sundere avl og bedre trivsel: Fra den 1. juli 2025 gælder nye regler for alle hundeejere i Danmark.
Græsavne kan bore sig ind i poter, ører og sågar øjne på hunden, og lige nu kommer menneskets bedste ven ofte slemt til skade, når den boltrer sig i det danske sommerland.
Sommeren kan være hård for vores firbenede venner. Hunde har svært ved at komme af med varmen, og derfor skal du som ejer tage særlige hensyn, når solen bager. Her får du gode råd til, hvordan du holder din hund sund og glad i sommervarmen.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.