Danske Dogley fusionerer med europæisk virksomhed og bliver Europas største hundepasningsservice

08-06-2023 09:45, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

København d. 7. juni 2023: Når den danske hundepasningsvirksomhed Dogley fusionerer med europæiske Gudog, vil også en ny app se dagens lys. Den vil fremover gøre brugeroplevelsen endnu bedre, og samtidigt gøre det nemmere at nå ud til de 7,5 millioner mennesker med husdyr i Norden

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

 

Med sine mere end 65.000 medlemmer og 10.000 hundepassere på tværs af Danmark, Sverige og Norge, er Dogley den største private hundepasningsservice i Skandinavien.

Men nu bliver Dogley endnu større. Den danske virksomhed fusionerer nemlig med Gudog, som er den største europæiske spiller på markedet inden for hundepasning. Et område, som i forvejen bidrager til en samlet EU-markedsværdi på over 14 milliarder euro. Helt konkret vil fusionen komme til at betyde, at de allerede fem eksisterende lande i Gudog nu udvides med tre nye lande, så der fremover vil blive udbudt privat hundepasning i både Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Irland, Spanien, Frankrig og England, hvilket gør Gudog til den største europæiske hundepasningsservice.

– Målet for os har fra start været at udvide på denne måde. Gudog har hele tiden været vores konkurrerende kollega på markedet, og de har samme mission som Dogley: At tilbyde tryg og rar hundepasning, så kæledyrene har det godt. Derfor kommer fusionen også helt naturligt, siger Thomas Keller, stifter af Dogley.

CEO i Gudog, Timothy McElroy er enig og udtaler:

– Vi har længe haft en ambition om at udvide vores marked i de nordiske lande, hvor vi ser et stort potentiale, og vi mener dette gøres bedst med en lokal aktør, der helt naturligt kender markedet. Dogley har haft en imponerende vækst de seneste år, hvor de har formået at skabe et stærkt fællesskab af medlemmer, deres hunde og hundepassere. Vi ønsker samtidig at bidrage til Dogleys eksisterende brugere med en tryg og serviceminded kundeoplevelse uden at gå på kompromis med den lokale tilstedeværelse.

Udover at den private hundepasningsservice nu vil omfatte nogle af de allerstørste lande i Europa, vil både Gudogs hundepassere og brugere også opleve en forhøjet kvalitet, når de klikker sig ind på Gudogs hjemmeside eller downloader den app, der er blevet udviklet i forbindelse med fusionen.

I appen vil det være muligt at udveksle billeder mellem hundens ejer og hundepasseren, ligesom der også kommer endnu flere muligheder for at afkrydse personlige kriterier, såsom hvor stor hunden må være, hvor aktiv den er, og om den må sove i sengen om natten.

– Med fusionen vil der blive skabt en bedre oplevelse for alle. Platformen vil få et tiltrængt løft, og hele processen med at melde sig som hundepasser eller finde en hundepasser vil komme til at forløbe mere gnidningsfrit fremover, siger Thomas Keller og tilføjer:

– Selvom Gudog fremover vil dække over otte europæiske lande, bevarer vi dog stadig en fysisk nordisk tilstedeværelse med vores kontor i København, så vi fortsat kan være tæt på vores brugere.

Dogley blev stiftet i 2016 af Thomas Keller og blev kort efter udvidet til også at omfatte Norge og Sverige. Hvor efterspørgslen på hundepasning i Danmark og Norge primært er i ferier, weekender eller ved andre højtider, bruges den private hundepasning i Sverige også ofte i hverdagen, da der i Sverige er en lovgivning om, at hunde ikke må befinde sig alene imere end seks timer ad gangen.

Gudog blev stiftet i Spanien i 2012 og har sidenhen udvidet til nogle af de største lande i Europa.

Læs også

Gratis hundeluftning for dem, der har mest brug for det

29-03-2020 08:20, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dogley, som er Danmarks største platform for privat hundepasning og -luftning, tilbyder nu gratis hjælp til hundeluftning for dem, der har mest brug for det

Kreative hundenavne

28-11-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I navneundersøgelsen fra Dogley.com har de også lavet en liste med de 15 mest kreative navne, men det kan vi gøre bedre

Det hedder vores hunde i 2019

27-11-2019 12:36, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dogley.com har lavet en undersøgelse af danske hundenavne i 2019. her får du de 20 mest populære

 

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Hunde begyndte at hyle ved fodgængerfelt i landsbyen

08-12-2023 08:57, af Anne Cecilie Sohl

For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Sne kan give dårlig mave

21-11-2022 11:22, af Astrid Gerd Holtet

Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Pas på poterne i frostvejret: Vejsalt er smertefuldt

28-11-2023 13:21, af Anne Cecilie Sohl

Når temperaturen rammer frysepunktet, bliver vejene saltet. Dette afhjælper glatte veje, men vejsalt er en smertefuld oplevelse for hunde. Dyrenes Beskyttelse opfordrer derfor til at smøre hundens trædepuder med potevoks inden gåturen.

Gør slædekørsel i sneen til en leg

05-12-2023 09:42, af Anne Cecilie Sohl

Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden. 

Tre tips til juletiden

05-12-2023 09:15, af Anne Cecilie Sohl

Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid. 

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet