Danske Dogley fusionerer med europæisk virksomhed og bliver Europas største hundepasningsservice

08-06-2023 09:45, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

København d. 7. juni 2023: Når den danske hundepasningsvirksomhed Dogley fusionerer med europæiske Gudog, vil også en ny app se dagens lys. Den vil fremover gøre brugeroplevelsen endnu bedre, og samtidigt gøre det nemmere at nå ud til de 7,5 millioner mennesker med husdyr i Norden

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

 

Med sine mere end 65.000 medlemmer og 10.000 hundepassere på tværs af Danmark, Sverige og Norge, er Dogley den største private hundepasningsservice i Skandinavien.

Men nu bliver Dogley endnu større. Den danske virksomhed fusionerer nemlig med Gudog, som er den største europæiske spiller på markedet inden for hundepasning. Et område, som i forvejen bidrager til en samlet EU-markedsværdi på over 14 milliarder euro. Helt konkret vil fusionen komme til at betyde, at de allerede fem eksisterende lande i Gudog nu udvides med tre nye lande, så der fremover vil blive udbudt privat hundepasning i både Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Irland, Spanien, Frankrig og England, hvilket gør Gudog til den største europæiske hundepasningsservice.

– Målet for os har fra start været at udvide på denne måde. Gudog har hele tiden været vores konkurrerende kollega på markedet, og de har samme mission som Dogley: At tilbyde tryg og rar hundepasning, så kæledyrene har det godt. Derfor kommer fusionen også helt naturligt, siger Thomas Keller, stifter af Dogley.

CEO i Gudog, Timothy McElroy er enig og udtaler:

– Vi har længe haft en ambition om at udvide vores marked i de nordiske lande, hvor vi ser et stort potentiale, og vi mener dette gøres bedst med en lokal aktør, der helt naturligt kender markedet. Dogley har haft en imponerende vækst de seneste år, hvor de har formået at skabe et stærkt fællesskab af medlemmer, deres hunde og hundepassere. Vi ønsker samtidig at bidrage til Dogleys eksisterende brugere med en tryg og serviceminded kundeoplevelse uden at gå på kompromis med den lokale tilstedeværelse.

Udover at den private hundepasningsservice nu vil omfatte nogle af de allerstørste lande i Europa, vil både Gudogs hundepassere og brugere også opleve en forhøjet kvalitet, når de klikker sig ind på Gudogs hjemmeside eller downloader den app, der er blevet udviklet i forbindelse med fusionen.

I appen vil det være muligt at udveksle billeder mellem hundens ejer og hundepasseren, ligesom der også kommer endnu flere muligheder for at afkrydse personlige kriterier, såsom hvor stor hunden må være, hvor aktiv den er, og om den må sove i sengen om natten.

– Med fusionen vil der blive skabt en bedre oplevelse for alle. Platformen vil få et tiltrængt løft, og hele processen med at melde sig som hundepasser eller finde en hundepasser vil komme til at forløbe mere gnidningsfrit fremover, siger Thomas Keller og tilføjer:

– Selvom Gudog fremover vil dække over otte europæiske lande, bevarer vi dog stadig en fysisk nordisk tilstedeværelse med vores kontor i København, så vi fortsat kan være tæt på vores brugere.

Dogley blev stiftet i 2016 af Thomas Keller og blev kort efter udvidet til også at omfatte Norge og Sverige. Hvor efterspørgslen på hundepasning i Danmark og Norge primært er i ferier, weekender eller ved andre højtider, bruges den private hundepasning i Sverige også ofte i hverdagen, da der i Sverige er en lovgivning om, at hunde ikke må befinde sig alene imere end seks timer ad gangen.

Gudog blev stiftet i Spanien i 2012 og har sidenhen udvidet til nogle af de største lande i Europa.

Læs også

Gratis hundeluftning for dem, der har mest brug for det

29-03-2020 08:20, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dogley, som er Danmarks største platform for privat hundepasning og -luftning, tilbyder nu gratis hjælp til hundeluftning for dem, der har mest brug for det

Kreative hundenavne

28-11-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I navneundersøgelsen fra Dogley.com har de også lavet en liste med de 15 mest kreative navne, men det kan vi gøre bedre

Det hedder vores hunde i 2019

27-11-2019 12:36, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dogley.com har lavet en undersøgelse af danske hundenavne i 2019. her får du de 20 mest populære

 

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Fra Magasinet HUNDEN: Hundeklinikken gør dyrlægebesøget hyggeligt

26-05-2023 12:31, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Alle hunde skal på et eller andet tidspunkt forbi dyrlægen, og det er ikke alle, der synes, det er en fest. På Hundeklinikken i København gør de noget ved dyrlægeangst med deres helt specielle tilgang til hundene

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

1. april skal strandhunden i snor

21-03-2024 10:13, af Anne Cecilie Sohl

Fra den 1. april skal hunden igen i snor, når du lufter den på stranden – det gælder også, selv om du har verdens mest lydige hund. For når hunden har snuden i sporet, er ynglefugle og dyrebørn i risiko.