Der var flere reaktioner på vores historie om smileyordningen i går. Reaktionerne på nyheden varierede fra spændende til, at ordningen ikke vil hjælpe noget, da den ikke rammer de rigtige.
Vi vil meget gerne høre jeres mening om ordningen og have gang i en saglig diskussion. For er det skridt i den rigtige retning, eller er ordningen meningsløs, og hvad skulle man i så fald gøre i stedet?
For at genopfriske hukommelsen følger herunder ordningens vigtigste punkter, og nederst i artiklen finder du en afstemning, hvor du kan sætte kryds ved, om ordningen er en god eller en dårlig ide.
Det er ved at være et år siden, den første hundesmiley blev uddelt. Men hvordan er det gået med smileyordningen i året, der er gået
Sidste år bekendtgjorde Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen, at han ville lave en smileyordning for erhvervsmæssigt hundehold i stil med den, man kender fra restauranter og pizzeriaer. Ordningen er parat til at træde i kraft i løbet af marts 2018. Her kan du læse, hvad ordningen betyder, og hvilke ændringer, den medfører
Igen i går gik bølgerne højt, da DR1 havde et indslag i TV-avisen om hvalpefabrikker. I indslaget fortalte DR’s journalist, at Dyrenes Beskyttelse alene i dette halvår er rykket ud til intet mindre end 23 hvalpefabrikker, og hvis det fortsætter sådan, bliver 2017 et rekordår på den kedelige måde.
Den treårige basenji Kai har opnået en imponerende andenplads i Dansk Kennel Klubs konkurrence om Årets Hund – og har samtidig en særlig plads i sin families hjerte.
Søndag gik der lidt et chok gennem udstillingen i Vejen, da en ambulance kørte ind på pladsen. Det var Erik Faarup, der havde fået et ildebefindende, men han har det godt igen
Året er startet flot i udstillingsverdenen. Et særligt år, hvor alle udstillinger forhåbentligt bliver til noget, og hvor DKK fejrer 125 års jubilæum, er nu sparket godt og grundigt i gang
En opdrætterpris og fem hæderstegn i guld er netop blevet uddelt i Store Ring i Herning
Minkavler Peter Nielsen ejer hunden, Riga, der er testet positiv for covid-19. Ekstra Bladet har været i kontakt med manden, der forsikrer om, at hunden har det godt
Gitte Morell har skruet ned for opdræt og udstilling, men op for design og detaljesans. Med tøjmærket, CBK, producerer hun suits, der kombinerer bling og bevægelse, og som i dag bæres af udstillere i hele verdenen.
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Kortere snor, sundere avl og bedre trivsel: Fra den 1. juli 2025 gælder nye regler for alle hundeejere i Danmark.
Græsavne kan bore sig ind i poter, ører og sågar øjne på hunden, og lige nu kommer menneskets bedste ven ofte slemt til skade, når den boltrer sig i det danske sommerland.
Sommeren kan være hård for vores firbenede venner. Hunde har svært ved at komme af med varmen, og derfor skal du som ejer tage særlige hensyn, når solen bager. Her får du gode råd til, hvordan du holder din hund sund og glad i sommervarmen.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.