Først i aftes kunne medarbejderne i Dyrenes Beskyttelse ånde lettet op. Da finansloven blev præsenteret, stod det klart, at den ventede besparelse på vagtcentralen ikke blev så stor, som der var lagt op til.
Som det ser ud lige nu, slipper Dyrenes Beskyttelse med at skulle spare to millioner og ikke de seks millioner, det oprindelige finanslovudspil lagde op til.
– Det er naturligvis rigtig dejligt, og vi er simpelthen så lettede. For med de 6 millioner kan vi få vagtcentralen til at køre rundt, og dermed er den reddet. Men lige nu er vi faktisk lidt usikre på, om vi får 6 millioner eller om de 6 millioner lægges oven i de 2 millioner fra udspillet, lyder det fra direktør Britta Riis.
Derudover fremgår det ikke af finansloven, hvordan dyrevelfærdspuljen er reguleret, og derfor har man ikke armene helt i sky hos Dyrenes Beskyttelse.
– Vi ved jo ikke, hvad der sker med dyrevelfærdspuljen, hvor vi før har fået 5 millioner kroner. Så vi kommer nok ikke udenom, at finansloven lægger op til en nedskæring i midlerne til os, og det er da selvfølgelig altid trist, men lige nu glæder vi os over, at vagtcentralen kan overleve, fortæller Britta Riis
I det finanslovsudspil regeringen har fremlagt, er der afsat to millioner kroner til Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral, der hidtil har modtaget otte millioner kroner om året
Det er næsten ved at være en tradition, at Dyrenes Beskyttelse skal frygte for deres vagtcentral, når finansloven forhandles. Nu er den heldigvis reddet igen
Mandag aften indgik regeringen en aftale med De Radikale, Enhedslisten, SF og Alternativet om finanslov for 2020. Med aftalen har politikerne afsat 6 mio. kr. til den fortsatte drift af Dyrenes Beskyttelses vagtcentral
Dyrenes Beskyttelses vagtcentral runder fornem milepæl.
Dyrenes Beskyttelse er bekymret for, at dyr i udsatte hjem kommer i klemme under coronakrisen. Dyrevelfærdsorganisationen opfordrer til at ringe 1812, hvis man har mistanke om dyr i nød
I en alder af 87 år er Kathe Winther, grundlæggeren af KW Hunde- og Katteartikler, gået bort. Hun efterlader sig et markant aftryk på hundeverdenen og et enestående eftermæle som en modig, innovativ og inspirerende kvinde, der brød barrierer i en mandsdomineret branche.
Borgerforslag om forbud mod salg, distribution og køb af nikotinposer/snus møder stor opbakning fra hundeejere, dyrevelfærdsorganisationer og politiske ordførere i kampen for dyrenes sikkerhed.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Labrador retrieveren Lab'Spb Gazprom, også kendt som Blue, sikrede sig lørdag endnu en gang sejren i Best In Show ved en international DKK udstilling.
Så er billederne fra udstillingen i Herning kommet på hjemmesiden.
En families værste mareridt og en hunds utrolige instinkter førte til en lykkelig genforening efter en nervepirrende jagt gennem Aalborgs gader.
Med risiko for at gentage os selv: Labrador retrieveren Lab'Spb Gazprom, også kendt som Blue, vinder endnu en gang Best In Show!
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Som en del af søndagens oplevelser i Store Ring, blev der ved Dansk Kennel Klubs Winter Wonderland uddelt en særlig hæder til de imponerende repræsentanter for Danmarks seks nationalracer. Og det var en gammel dansk hønsehund ved navn Charletan's Rollo, der løb med titlen som Bedste Hund af Dansk Race.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse