Agria lancerer egen digital dyrlægerådgivning

18-05-2021 06:41, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Med den nye app Agria Vet Guide kan Agria Dyreforsikring tilbyde dyreejere en fleksibel og tryg dyrlægerådgivning lige der, hvor dyret befinder sig. Appen kan downloades fra i dag

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

Agria Vet Guide er et datterselskab af Agria Dyreforsikring. Alle dyreejere i Danmark kan benytte sig af tjenesten, og med et potetryk få gode råd fra erfarne dyrlæger i tilfælde af mindre skader, eller hvis hunden, katten, kaninen eller hesten viser tegn på sygdom. Samtalen udføres via video- eller telefonopkald.

Agria Vet Guide blev lanceret i Sverige i 2020, og efter stor succes introduceres den nu på det danske, norske og finske marked.

– Agria Vet Guide er et væsentlig bidrag i vores mission om tryghed for dyr og mennesker. Med den nye app kan dyreejeren få hjælp allerede, når hunden, katten eller hesten viser de første tegn på sygdom eller skade. Det er vores håb, at flere dyreejere vil opleve, hvor nemt det er for dyr og ejer at gøre brug af digital dyrlægerådgivning, siger Tine Antvorskov, direktør for Agria Dyreforsikring.

 

Pioner inden for dyrlægerådgivning

Allerede for 30 år siden var Agria en pioner inden for dyrlægerådgivning på distancen med Agrias Telefondyrlæge. I de seneste år har Agrias kunder haft adgang til en tilsvarende service via eksterne leverandører, men Agria har nu valgt at etablere egen dyrlægerådgivning.

– Med lancering af Agria Vet Guide får vi en helt ny position på det danske marked. Vi har en spændende rejse foran os, hvor digital dyrlægerådgivning og digitale muligheder vil øge trygheden for danske dyreejere, fortsætter Tine Antvorskov.

 

Dyrlægehjælp dér, hvor dyret befinder sig

Nogle gange har dyreejere brug for rådgivning og vejledning, hvis de er usikre på kæledyrets symptomer. Det kan f.eks. være ved ved mange mindre ting, der rammer dyr i hverdagen, såsom mave- og tarmproblemer, hud-, øre- og øjenproblemer samt mindre sårskader. Dette kan i nogle tilfælde og efter råd fra en dyrlæge hos Agria Vet Guide plejes af dyreejeren derhjemme. Ved akut sygdom eller skade bør dyreejeren altid opsøge en fysisk dyrlæge.

Dyrlægerne hos Agria Vet Guide er let tilgængelige og hjælper dyreejere hver dag hele ugen. Tjenesten er bemandet mellem kl. 7.00-24.00. Dyreejeren downloader appen og registrerer sig, booker mødet i appen og vælger derefter videoopkald eller telefonopkald.

Tjenesten er gratis for Agrias kunder og uden begrænsning på antallet af opkald. Andre dyreejere er meget velkomne til at bruge tjenesten mod betaling. Frem til 31. august er der en særlig kampagnepris på 129 kr. for opkald i dagtimerne og 199 kr. for opkald aften og weekend. Herefter vil normalprisen være hhv. 249 kr. og 399 kr.

Læs også

De 10 største sommerfarer for din hund

05-06-2024 11:40, af Anne Cecilie Sohl

For vores hunde betyder sommer ofte mange nye indtryk og mere udetid med dem på to ben. Men sommeren bringer også udfordringer med sig for vores firbenede venner, og mange hunde kommer til skade på grund af sommerlandets farer. Agria Dyreforsikring har samlet 10 af de hyppigste sommer-skader blandt hunde og giver gode råd til hundeejeren, hvis uheldet er ude.

Hunde- og katteejere: Er forskellene virkelig så store?

27-05-2024 14:40, af Anne Cecilie Sohl

Traditionelt set har der været en række opfattelser og stereotyper omkring forskellene mellem hunde- og katteejere. Hundeelskere beskrives ofte som sociale og aktive, mens katteejere anses for at være mere selvstændige og kreative. Men nye data fra Agria Dyreforsikring afslører en fælles tendens blandt kæledyrsejere, der udfordrer disse klassiske opfattelser: De vælger ofte de samme navne til deres firbenede familiemedlemmer.

Hvordan skal hund og kat holde ferie i år?

14-05-2024 14:22, af Anne Cecilie Sohl

Der er i forvejen meget at holde styr på, når hele familien skal holde ferie, og huskelisten bliver ikke kortere, når familien inkluderer et medlem på fire ben. Få gode råd til en kæledyrsvenlig sommerferie her og bliv klogere på, om dit kæledyr skal holde ferie hjemme, i pension eller om det skal med på ferie.

Mundbind opereret ud af gravhunds mave

02-02-2021 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dyreklinikken Rungstedvej fortæller i et opslag på Facebook, at de har opereret et mundbind ud af maven på en gravhund. Dyrlægen fortæller til TV2 Lorry, at han aldrig har oplevet et fremmedlegeme sidde så godt fast

BLOG: Zoneterapi hjalp Malou med øreproblemer, stivhed og smerter

04-12-2020 12:14, af Vivian Birlie

På min uddannelse til hunde-zoneterapeut dukker der ofte interessante historier op som fx denne her om Malou. Jeg har netop afholdt mundtlig eksamen, hvor de studerende bl.a. skal præsentere en eksamenscase. Denne case beskriver et zoneterapiforløb med en hund med problemer, og de overvejelser den studerende har gjort sig, og hvordan de enkelte typisk 6-8 sessions med zoneterapi er forløbet.  Censor, dyrlæge Katrine Boel, og jeg blev præsenteret for casen om Malou, som ejes af Janni Jensen fra Djursland

Dyrlæge advarer om blodig diarre hos hunde

08-02-2023 08:31, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hos Nordre Dyrehospital i Lystrup har man oplevet flere tilfælde af hunde, der er alvorligt syge med blodig diarre 

Dyrlægens 10 råd

18-07-2018 08:12, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I Spanielbogen giver dyrlæge Paulette Vivian Topsøe-Jensen 10 gode råd til hundeejere. Læs dem her

Pas på dine kæledyr blandt forårets farer

19-04-2024 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Forårets varmere vejr får de fleste af os til at tilbringe mere tid udendørs. Vejrskiftet betyder dog også, at kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme på en række farer, som kæledyrene kan støde på i forårs- og sommermånederne, lyder det fra dyrlæge.

Sådan undgår din hund dårlig mave

10-12-2019 08:30, af Anne Orholt

– Det kan ske, at hunde har været i berøring med bakterier og virus og derfor kaster op og/eller får diarre. Der er i sig selv ikke noget farligt i, at hunden kaster op eller har diarre, det er blot kroppens måde at beskytte sig på, forklarer dyrlæge 

Dyreklinik flytter i nye lokaler og øger behandlingsudbud

08-10-2020 08:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

AniCura Dyreklinikken Nørresundby har inden for de seneste år oplevet en stor stigning i antallet af klienter, og onsdag kunne dyreklinikken slå dørene op til nye og større lokaler på Thistedvej, som giver mulighed for at øge udbuddet af behandlinger

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt