Agria Vet Guide er et datterselskab af Agria Dyreforsikring. Alle dyreejere i Danmark kan benytte sig af tjenesten, og med et potetryk få gode råd fra erfarne dyrlæger i tilfælde af mindre skader, eller hvis hunden, katten, kaninen eller hesten viser tegn på sygdom. Samtalen udføres via video- eller telefonopkald.
Agria Vet Guide blev lanceret i Sverige i 2020, og efter stor succes introduceres den nu på det danske, norske og finske marked.
– Agria Vet Guide er et væsentlig bidrag i vores mission om tryghed for dyr og mennesker. Med den nye app kan dyreejeren få hjælp allerede, når hunden, katten eller hesten viser de første tegn på sygdom eller skade. Det er vores håb, at flere dyreejere vil opleve, hvor nemt det er for dyr og ejer at gøre brug af digital dyrlægerådgivning, siger Tine Antvorskov, direktør for Agria Dyreforsikring.
Pioner inden for dyrlægerådgivning
Allerede for 30 år siden var Agria en pioner inden for dyrlægerådgivning på distancen med Agrias Telefondyrlæge. I de seneste år har Agrias kunder haft adgang til en tilsvarende service via eksterne leverandører, men Agria har nu valgt at etablere egen dyrlægerådgivning.
– Med lancering af Agria Vet Guide får vi en helt ny position på det danske marked. Vi har en spændende rejse foran os, hvor digital dyrlægerådgivning og digitale muligheder vil øge trygheden for danske dyreejere, fortsætter Tine Antvorskov.
Dyrlægehjælp dér, hvor dyret befinder sig
Nogle gange har dyreejere brug for rådgivning og vejledning, hvis de er usikre på kæledyrets symptomer. Det kan f.eks. være ved ved mange mindre ting, der rammer dyr i hverdagen, såsom mave- og tarmproblemer, hud-, øre- og øjenproblemer samt mindre sårskader. Dette kan i nogle tilfælde og efter råd fra en dyrlæge hos Agria Vet Guide plejes af dyreejeren derhjemme. Ved akut sygdom eller skade bør dyreejeren altid opsøge en fysisk dyrlæge.
Dyrlægerne hos Agria Vet Guide er let tilgængelige og hjælper dyreejere hver dag hele ugen. Tjenesten er bemandet mellem kl. 7.00-24.00. Dyreejeren downloader appen og registrerer sig, booker mødet i appen og vælger derefter videoopkald eller telefonopkald.
Tjenesten er gratis for Agrias kunder og uden begrænsning på antallet af opkald. Andre dyreejere er meget velkomne til at bruge tjenesten mod betaling. Frem til 31. august er der en særlig kampagnepris på 129 kr. for opkald i dagtimerne og 199 kr. for opkald aften og weekend. Herefter vil normalprisen være hhv. 249 kr. og 399 kr.
Efter at have undersøgt 14 forsikringsselskaber anbefaler Forbrugerrådet Tænk Agria Dyreforsikring for at tilbyde de bedst dækkende forsikringsvilkår blandt alle undersøgte selskaber. Hvis du vil vælge den bedste forsikring til din firbenede ven, anbefaler Forbrugerrådet Tænk, at du vælger Agria Dyreforsikring.
Når familierne skal nyde sommerlandet, strømmer de til stranden – men her er det vigtigt specielt for hundeejerne at være opmærksomme på de skjulte farer, der lurer under sandet og i det lave vand.
Sommervejret har indtaget Danmark, og med det er der en stigende tendens til at se hunde som velkomne gæster på cafeer og restauranter rundt om i landet. Trods dette er det stadig få hundeejere, der regelmæssigt medbringer deres firbenede venner, når de går ud at spise.
Så regner det igen, så derfor kommer her er en leg, som både kan bruges indendørs – men også udendørs afhængig af præference. Det er en af de nemmeste og sjoveste lege set fra din hunds perspektiv – og hvis din hund ikke vil være med, er det lige før vi anbefaler, at du tager den til dyrlæge – sagt med et glimt i øjet forstås…
De kolde temperaturer, sne og is er noget, man som hundeejer skal være særligt opmærksom på. Det skyldes blandt andet, at vejsalt kan resultere i skader på hundens poter, og derfor er det ifølge chefdyrelæge vigtigt, at man kender til, hvordan man forebygger problemet.
De fleste gør det af et godt hjerte, men ifølge dyrlæge Henriette Medom Marqvorsen bør man ikke købe hunde i 3. lande for at redde dem fra en ond skæbne
En helt ny fløj på klinikken giver plads til, at drægtige tæver og nyfødte hvalpe kan holdes adskilt fra syge dyr, og alt reproduktionsarbejdet kan fremover holdes i en separat bygning
Hunden.dk fulgte dyrlæge Sofie Flagstad fra Familiedyrlægerne en dag på job. Der stod både navlebrok, vaccination og knopper på maven på dagsordenen
I januar 2024 starter opførelsen af en ny og topmoderne dyrlægeklinik på Nordjyllands Internat, der skal bidrage til at sikre, at man i fremtiden kan hjælpe endnu flere dyr samt fremme den faglige behandling. Drømmen om egen dyrlægeklinik på internatet bliver realiseret som følge af en donation på 4,4 millioner kroner fra den nordjyske fond Melsen Fonden.
I dag ruller Danmarks allerførste nonprofit mobile dyreklinik, Frynseklinikken, ud på de danske veje. Bag tiltaget står Dyreværnet, en af Danmarks ældste dyreværnsforeninger, der via en donation fra en privat dyreven har fået mulighed for at etablere den rullende dyreklinik
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Der er mange måder hvorpå vi mennesker fortæller at vi holder af hinanden, men på hundesprog er det ikke altid nemt at forstå. Derfor får du her 16 måder du kan bruge til at afkode hvornår og hvordan din hund forsøger at fortælle den elsker dig.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Hvad skal du være opmærksom på, når hvalpen skifter tænder?
Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde