De er skøre de svenskere. Men åbenbart er deres hunde noget mere menneskelige end her i Danmark. I hvert fald hvis man skal tage et svensk postbuds arbejdsmetoder alvorligt.
Glæden var stor, da Marie Palmgren åbnede sin hoveddør og opdagede et postbud med en pakke på den anden side af døren. Afsenderen af pakken var Maries veninde, der bor i England og modtageren var Maries hund, Chaya. Her opstod problemet.
Det noget emsige postbud nægtede nemlig at udlevere pakken til Marie Palmgren, da hun jo ikke var modtageren. Hun forsøgte med fornuft at forklare, at Chasey altså er hendes hund.
Postbuddet krævede, at Chaya viste legitimation og skrev under på modtagelsen af pakken. Det undrede den svenske kvinde sig noget over.
– Jeg sagde, at det kunne han ikke, fordi han var en hund. Men han svarede bare, at det er den eneste måde, pakken kan blive udleveret på, fortæller Marie Palmgren til Aftonbladet.
Hun hentede hundens registreringsbevis, for så havde hun da opfyldt halvdelen af kravene til at få udleveret pakken.
Postbuddet forsvandt herefter et stykke tid, og kom tilbage med det, der viste sig at være løsningen på problemet. I hånden havde hun nemlig en stempelpude.
Chasey skulle således placere sin pote i stempelpuden, og dernæst sætte sit aftryk på papiret, hvorefter pakken kunne udleveres.
– Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle sige. Jeg blev helt paf og kunne ikke lade være med at grine af, hvad det er for et bureaukratisk samfund, vi lever i, siger hun til den svenske avis.
Hos PostNord fastslår man, at virksomhedens regler er blevet misforstået.
– Det er kun fysiske og myndige personer, der skal skrive under på modtagelsen af en forsendelse, lyder det fra Henrik Ishihara, der er PostNords svenske pressetalsmand.
Mandag blev det kendt, at Michael Bundesen var afgået ved døden. Han var ikke alene en karismatisk forsanger med hang til humor. Han var også et hundemenneske
ARKEN inviterer publikum ind i kunstens dyrerige, fyldt med skønne, sælsomme og utrolige skabninger. Museets store forårsudstilling Dyr i kunsten viser værker af 34 internationale kunstnere, der med humor, vid og bid går i kødet på vores forhold til dyrene
Meningerne om hundedommerne er ofte delte. Men mange af dem har en god portion humor med ind i ringene. En af dem er Tino Pehar fra Kroatien
Vi har modtaget en førstehåndsberetning fra VM i agility, som i disse dage finder sted i Sverige . Det er Dorthe Kiærulff, der beretter
Næsten hver tredje hund er blevet bidt af en anden hund eller havnet i slagsmål. Dette viser en undersøgelse, som Agria Dyreforsikring i Sverige har foretaget. Det er en ubehagelig oplevelse for både hund og ejer, og i mange tilfælde har hunden brug for akut dyrlægehjælp efter biddet
Den engelske springer spaniel Sainz er både en elsket familiehund og showstjerne, og ved årets første DKK udstilling i Fredericia løb han med den eftertragtede titel som Best in Show.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Fredag begyndte med høj sol over Roskilde Dyrskueplads, men da skyerne trak ind og vinden tog til, var det cairn terrieren Danny, der lyste op i Store ring. Med sine mange titler og et uimodståeligt showgen blev han kåret som Best in Show på første dag af Dansk Kennel Klubs nordiske udstilling.
Ved DKK’s internationale udstilling i Roskilde sikrede Simone Riisgaard Kristiansen sig sejren i juniorhandlingfinalen med en præstation, der imponerede dommeren med sin ro, selvsikkerhed og sikre håndtering.
Med Hjem-Is kan hunde få deres helt egen is leveret direkte til døren. For opdrætter Brigitte Malou Christensen er hundeisen blevet et fast indslag ved både fødselsdage og hverdagsforkælelse, og ismanden Victor er blevet en kær gæst med logrende velkomst.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Foråret har meldt sin ankomst, solen begynder så småt at varme, og scenen er sat, så kom og vær med til årets første store udendørs hundeudstilling, som strækker sig over hele tre dage. Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, åbner endnu engang dørene til en fantastisk udstillingsweekend på Roskilde Dyrskueplads den 9.-11. maj 2025, og du er selvfølgelig inviteret med.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse