Se billederne: Skønt hundepoolparty

25-06-2021 09:29, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I lørdags var der poolparty for golden retrievers i Ny Fløng. 36 hunde havde en fest

Copyright Ridehesten.com

 

Hvad gør man, når termometeret runder de 30 grader, og det er alt for varmt at være en pelset golden retriever? Man tager naturligvis til poolparty. 

Sådan et var der i hundeskoven i Ny Fløng i lørdags. Bag arrangementet stod facebookgruppen Goldenfællesskabet, og 36 vandglade goldens boltrede sig i soppebassiner og pools. 

Der blev serveret popcorn og frisk vand til hundene, imens ejerne kunne nyde noget koldt at drikke.

Der var også arrangeret lidt konkurrencer, blandt andet dagens mest vandglade Golden. En pris, der blev vundet af hunden Bumle. 

Facebookgruppen holder træf flere gange om året, og en gang om året bliver træffet til en temafest. I år var dette tema altså poolparty. 

Men det er ikke bare sjov, ballade og høj søgang det hele. For som en af initiativtagerne, Lise Ruusunen, fortæller, så tager de også ansvar for at hjælpe andre.

– Vi synes, det er vigtigt at hjælpe andre. Derfor har vi fremover hr. gris med til træf. Hr. gris er en sparegris, gæster kan putte penge i, og når den er fyldt, bliver indholdet afleveret til Dyreværnet. 

Du kan se billeder fra det dejlige hundeparty herunder

Læs også

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

Firbenet fest i Fredericia

06-02-2024 11:28, af Anne Cecilie Sohl

Vær med når Dansk Kennel Klub i den kommende weekend den 10.-11. februar slår dørene op for årets første hundeudstilling. Udstillingen finder sted i Messe C i Fredericia og med knap 3.000 hunde tilmeldt over de to dage bliver det en kæmpe hundefest, hvor du er garanteret en overdosis af logrende og pelset kærlighed. 

Fra Magasinet HUNDEN: Hundeklinikken gør dyrlægebesøget hyggeligt

26-05-2023 12:31, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Alle hunde skal på et eller andet tidspunkt forbi dyrlægen, og det er ikke alle, der synes, det er en fest. På Hundeklinikken i København gør de noget ved dyrlægeangst med deres helt specielle tilgang til hundene

HedeDanmarks hundehold skal holde Coop fri for skadedyr

27-11-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Med en netop underskrevet aftale om skadedyrssikring har HedeDanmarks team for skadedyrssikring taget et stort skridt mod at udvikle sin nye afdeling for skadedyrsbekæmpelse. Frem mod kontraktens begyndelse i februar 2020 ansætter HedeDanmark en række nye hundeførere og træner rottehundene til at finde og fange skadedyr

Dagens Læserfoto: Alle kan få brug for en lur

16-12-2020 07:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Nogle gange kan naturen være så overvældende, at man lige har brug for at tage en lille morfar. Det har denne golden retriever helt sikkert trængt til. Billedet er taget af Sidsel Zacho

Gilpa

Gi’pote og high five

12-08-2017 18:07, af Anne Ekenberg

Regnvejr…endnu engang vælter regnen ned, og hvis din hund ikke er til regnvejr, bliver den rastløs. Denne øvelse driver forhåbentlig noget af rastløsheden væk.

Overvægt mindsker hundes leveår: Sådan får du hunden i gang med træningen

29-10-2019 08:17, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Mange hunde lider af overvægt, og det går ud over menneskets bedste ven, som i gennemsnit lever 1,3 år mindre med de ekstra kilo på sidebenene. Det får hundeejere til at dyrke motion med hunden som aldrig før

Træn hundens smidighed: 5 gode råd

17-10-2021 09:50, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Flere hunde rammes af stivhed og smerter i led. Derfor er det en god ide at træne smidighed

Dyr i centrum vinder erhvervspris

28-10-2021 09:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

End ikke en verdensomspændende coronakrise har kunnet slå den sjællandske dyretilbehørs- og foderforretning Dyr i Centrum ud af kurs. Virksomheden er nemlig for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2021. Dyr i Centrum har netop fået overrakt den prestigefyldte erhvervspris

BLOG: Aktiv hund i sommervarmen?

20-05-2021 17:00, af Karoline Sidelmann Brinch

Nu begynder dagene med lunere vejr at dukke op, så hvordan forholder man sig til træning med sin hund?

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Første DM i Canicross

10-04-2024 09:57, af Anne Cecilie Sohl

Søndag den 7. april blev det første Danske Mesterskab i Canicross afholdt under Dansk Canicross Forbund (DCF), arrangeret af K9Runners Mariager der stod for afholdelsen.

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.