Efter vores gamle artikel om hundehviskeren Cesar Millan de sidste par dage har gået sin sejrsgang over det meste af landet og på diverse sociale medier, er der også kommet kommentarer om, at Dansk Kennel Klub skulle tage et kig på deres egne trænere.
Det hele starter med, at den seks år gamle artikel, hvor adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub Lise Lotte Christensen kritiserer Cesar Millans metoder, bliver delt på de sociale medier. Grunden er åbenbart, at det netop er blevet offentliggjort, at amerikaneren skal optræde i Helsingborg til april.
Der er ingen tvivl om, at manden deler vandene. Men i nogle af kommentarerne til den gamle artikel fremgår det, at der skulle være trænere under Dansk Kennel Klub, som bruger samme metoder som Cesar Millan.
– I DKK forsøger vi til stadighed at opdatere vores instruktører. Men hvis man skulle opleve, at en instruktør har en uheldig tilgang til træning eller håndtering af hunde, så bør man naturligvis reagere på dette, lyder det i dag fra Lise Lotte Christensen.
For hende handler det om at få gjort opmærksom på de uheldige elementer, så der kan reageres på det.
– Man kan stille spørgsmål ved dette overfor instruktøren selv, eller man kan sige det til den ansvarlige på træningspladsen eller i kredsbestyrelsen og man kan selvfølgelig også rette henvendelse til Dansk Kennel Klub, som så vil tage sig af henvendelsen. Så altså, man skal tage affære og sige det til nogen, som kan hjælpe med at løse problemet, siger hun.
Fløjtetræning er en utrolig effektiv metode til at kommunikere med din hund, og med engagement og konsekvens kan det være et værdifuldt redskab til klar kommunikation og stressfrie hundeeventyr
Hos Dyrenes Beskyttelse Aarhus arbejder hundeadfærdsinstruktører målrettet med træning, der styrker hundenes selvtillid og giver dem de bedste forudsætninger for en ny start
Hos hunden.dk bringer vi både store, små, sjove eller bevægende historier. Det kan f.eks. være om træning, adfærd, arrangementer, udstillinger, oplevelser eller sundhed - alt sammen i relation til vores elskede hunde.
Dansk Kennel Klub’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen advarer imod den mexikansk-amerikansk hundetræner Cesar Millan, der den 10. maj i år gæster danmark for med sit show: ”Cesar Millan LIVE".
Mange har en mening om Cesar Millan og hans træningsmetoder. Torsdag har en gammel historie om netop ham ligget i toppen af læste artikler på vores hjemmeside
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Den engelske springer spaniel Sainz er både en elsket familiehund og showstjerne, og ved årets første DKK udstilling i Fredericia løb han med den eftertragtede titel som Best in Show.
Foråret har meldt sin ankomst, solen begynder så småt at varme, og scenen er sat, så kom og vær med til årets første store udendørs hundeudstilling, som strækker sig over hele tre dage. Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, åbner endnu engang dørene til en fantastisk udstillingsweekend på Roskilde Dyrskueplads den 9.-11. maj 2025, og du er selvfølgelig inviteret med.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Med Hjem-Is kan hunde få deres helt egen is leveret direkte til døren. For opdrætter Brigitte Malou Christensen er hundeisen blevet et fast indslag ved både fødselsdage og hverdagsforkælelse, og ismanden Victor er blevet en kær gæst med logrende velkomst.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Den gule blomst i haven er ikke bare flot at se på, men kan også styrke din hunds fordøjelse og understøtte organer som lever og nyrer. Hvis du samler den med omtanke, kan hele planten bruges som et naturligt supplement i foderet.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Den svenske tilgang, hvor besøgshundeteams gennemgår en grundig uddannelse med fokus på hundens tryghed og kvaliteten af samværet med de ældre, fik mig til at pakke kufferten og rejse nordpå.