Jens Glavind, der er direktør i Dansk Kennel Klub, havde fået den lettere utaknemmelige opgave at spå om fremtiden i sit foredrag. Han skulle nemlig fortælle om Dansk Kennel Klub i fremtiden, hvilket han hurtigt slog fast, var en umulig opgave. For Dansk Kennel Klub former sig efter det omkringliggende samfund, og er der noget, vi har lært de seneste år, er det vel, at vores verden kan forandre sig med et trylleslag.
Jens Glavind kunne dog fortælle, at med DKK's nye center i Ringsted er forhåbningen og troen, at Dansk Kennel Klub vil kunne åbne for endnu flere arrangementer, træninger og meget mere.
Derfor var hans opfordring også klar. Han bad nemlig deltagerne om at huske at benytte det nye center. Han lagde blandt andet vægt på, at centret har et lokale med plads til 100 tilhørere, et lokale der ifølge direktøren egner sig perfekt til generalforsamlinger og andre gode aktiviteter.
Hermed er opfordringen givet videre.
I denne weekend den 11.-12. november afvikler Dansk Kennel Klub årets sidste og mest prestigefyldte hundeudstilling, ”Winter Wonder Show”, i Messecenter Herning. Winter Wonder Show er et sandt hundemekka med masser af mulighed for alle hundeelskere og hundeinteresserede i at få en overdosis af pelset, logrende kærlighed.
Sidste år ændrede agilityudvalget ved DKK reglerne for danmarksmesterskaberne til, at alle stævner i perioden første oktober til anden weekend i august talte til DM point. På den måde var der flere muligheder for at opnå point.
Årets sidste store hundeudstilling, Winter Wonder Show, finder sted den 11. - 12. november 2023 i Messecenter Herning. På mandag er der sidste frist for at tilmelde sig.
Søndag formiddag var det tid til det årlige kredsmøde, hvor kredsudvalget gjorde rede for året, der er gået og hørte på input fra DKK's kredse
Som lørdagens sidste oplæg på DKK’s inspirationsdage fortalte Jens Glavind og DKK’s dyrlæge Helle Friis Proschowsky om megatrends
I denne weekend holder DKK inspirationsdage på Kobæk Strand. Klokken 9.00 bød Jørgen Hindse de mange deltagere velkommen
Laila Lehmann holdt søndag eftermiddag foredrag om Hundeweb. Her havde hun også fokus på den ye hundedatabase
Under Johanna Allanachs oplæg om aktiviteter i Dansk Kennel Klub blev deltagerne bedt om at tænke ud af boksen. Nu er det din tur
Søndag formiddag har blandt andet stået på et forrygende foredrag af Munthe Bium om digital kommunikation
På inspirationsdagene holder Rikke Vils foredrag om fastholdelse af frivillige. Her kan du læse om syv typer af frivillige
For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt.
I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.
Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker
Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden.
Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde
Studie viser at kæledyrsejere tilsyneladende bekymrer sig mere om deres hunde end katte. I hvert fald herhjemme i Danmark. I Storbritannien er forskellen mellem hund og kat nemlig ikke så stor.