Munthe Bium: Ikke en menneskeret at være idiot

24-10-2021 10:29, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Søndag formiddag har blandt andet stået på et forrygende foredrag af Munthe Bium om digital kommunikation

Copyright Ridehesten.com
Foto:Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ved kredsmødet på DKK's inspirationsmødet, hvor 10 ud af 12 kredse er repræsenteret, har kommunikationsmedarbejder hos DKK Munthe Bium netop holdt et spændende foredrag. 

Her har hun fortalt om vigtigheden af at være på de sociale medier, men også om hvordan man håndterer kommentarerne, der til tider kan være en kende grovkornede. 

Munthe Bium fortalte, at hun havde været på opdagelsesrejse rundt omkring på de sociale medier for at finde troldeadfærd. Her var hun især omkring politikernes facebooksider, som ofte er samlingspladser for disse trolde. Symptomatisk for politikernes kommentarfelter er dog, at disse trolde ofte er de samme, der bevæger sig mellem de forskellige politikeres profiler. 

På DKK's facebookside oplever foreningen også de såkaldte trolde, der mest af alt holder skarpt fokus på at hælde så meget bræk ud over kommentarsporet som muligt. Hos DKK vælger man at slette de værste kommentarer, og man blokerer også brugere, der gentagende gange overtræder reglerne. 

Her kunne direktør Jens Glavind fortælle, at det i langt de fleste tilfælde ikke er DKK medlemmer, der står bag denne troldeadfærd. 

I salen var der stor spørgelyst, og det var tydeligt, at de fremmødte kredsmedlemmer også oplever grovkornede kommentarer. Der var stor enighed om, at det var hårdt at skulle moderere kommentarfelter og tage sig disse kommentarer. For uanset hvor gode ens intentioner er, vil der altid være nogen, der kaster med mudder efter en. 

Troldene var ikke populære i salen, og Munthe Bium sagde det allerbedst, da hun henviste til, at folk argumenterede for deres troldeadfærd med, at de da har ytringsfrihed. 

-  Det er altså ikke en menneskeret at være en idiot.  

Læs også

God stemning på historisk kredsmøde

23-10-2022 13:09, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Søndag formiddag var det tid til det årlige kredsmøde, hvor kredsudvalget gjorde rede for året, der er gået og hørte på input fra DKK's kredse

Jens Glavind: Brug det nye sted i Ringsted

23-10-2022 11:09, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Direktør for Dansk Kennel Klub, Jens Glavind havde en klar opfordring, da han holdt foredrag om fremtiden for DKK

De syv typer af frivillige

23-10-2022 07:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

På inspirationsdagene holder Rikke Vils foredrag om fastholdelse af frivillige. Her kan du læse om syv typer af frivillige

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Havets hugorm er til fare for mennesker og kæledyr

08-07-2024 13:20, af Anne Cecilie Sohl

Når familierne skal nyde sommerlandet, strømmer de til stranden – men her er det vigtigt specielt for hundeejerne at være opmærksomme på de skjulte farer, der lurer under sandet og i det lave vand. 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

I Sverige får man bøde for løs hund i bil

23-01-2020 09:02, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har talt med Riksförbundet M Sverige, der er den svenske pendant til FDM, om reglerne for hunde i biler i Sverige