Ved kredsmødet på DKK's inspirationsmødet, hvor 10 ud af 12 kredse er repræsenteret, har kommunikationsmedarbejder hos DKK Munthe Bium netop holdt et spændende foredrag.
Her har hun fortalt om vigtigheden af at være på de sociale medier, men også om hvordan man håndterer kommentarerne, der til tider kan være en kende grovkornede.
Munthe Bium fortalte, at hun havde været på opdagelsesrejse rundt omkring på de sociale medier for at finde troldeadfærd. Her var hun især omkring politikernes facebooksider, som ofte er samlingspladser for disse trolde. Symptomatisk for politikernes kommentarfelter er dog, at disse trolde ofte er de samme, der bevæger sig mellem de forskellige politikeres profiler.
På DKK's facebookside oplever foreningen også de såkaldte trolde, der mest af alt holder skarpt fokus på at hælde så meget bræk ud over kommentarsporet som muligt. Hos DKK vælger man at slette de værste kommentarer, og man blokerer også brugere, der gentagende gange overtræder reglerne.
Her kunne direktør Jens Glavind fortælle, at det i langt de fleste tilfælde ikke er DKK medlemmer, der står bag denne troldeadfærd.
I salen var der stor spørgelyst, og det var tydeligt, at de fremmødte kredsmedlemmer også oplever grovkornede kommentarer. Der var stor enighed om, at det var hårdt at skulle moderere kommentarfelter og tage sig disse kommentarer. For uanset hvor gode ens intentioner er, vil der altid være nogen, der kaster med mudder efter en.
Troldene var ikke populære i salen, og Munthe Bium sagde det allerbedst, da hun henviste til, at folk argumenterede for deres troldeadfærd med, at de da har ytringsfrihed.
- Det er altså ikke en menneskeret at være en idiot.
Søndag formiddag var det tid til det årlige kredsmøde, hvor kredsudvalget gjorde rede for året, der er gået og hørte på input fra DKK's kredse
Direktør for Dansk Kennel Klub, Jens Glavind havde en klar opfordring, da han holdt foredrag om fremtiden for DKK
På inspirationsdagene holder Rikke Vils foredrag om fastholdelse af frivillige. Her kan du læse om syv typer af frivillige
For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt.
Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker
I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde
Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden.
Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid.
For første gang foreslår EU-kommissionen, at hundes og kattes velfærd bliver beskyttet af EU-lovgivningen. Forslaget skal indføre længe ventede foranstaltninger vedrørende sporbarhed og registrering af hunde og katte. Det er godt nyt for de danske kæledyr, lyder det fra Dyrenes Beskyttelse.