Ved kredsmødet på DKK's inspirationsmødet, hvor 10 ud af 12 kredse er repræsenteret, har kommunikationsmedarbejder hos DKK Munthe Bium netop holdt et spændende foredrag.
Her har hun fortalt om vigtigheden af at være på de sociale medier, men også om hvordan man håndterer kommentarerne, der til tider kan være en kende grovkornede.
Munthe Bium fortalte, at hun havde været på opdagelsesrejse rundt omkring på de sociale medier for at finde troldeadfærd. Her var hun især omkring politikernes facebooksider, som ofte er samlingspladser for disse trolde. Symptomatisk for politikernes kommentarfelter er dog, at disse trolde ofte er de samme, der bevæger sig mellem de forskellige politikeres profiler.
På DKK's facebookside oplever foreningen også de såkaldte trolde, der mest af alt holder skarpt fokus på at hælde så meget bræk ud over kommentarsporet som muligt. Hos DKK vælger man at slette de værste kommentarer, og man blokerer også brugere, der gentagende gange overtræder reglerne.
Her kunne direktør Jens Glavind fortælle, at det i langt de fleste tilfælde ikke er DKK medlemmer, der står bag denne troldeadfærd.
I salen var der stor spørgelyst, og det var tydeligt, at de fremmødte kredsmedlemmer også oplever grovkornede kommentarer. Der var stor enighed om, at det var hårdt at skulle moderere kommentarfelter og tage sig disse kommentarer. For uanset hvor gode ens intentioner er, vil der altid være nogen, der kaster med mudder efter en.
Troldene var ikke populære i salen, og Munthe Bium sagde det allerbedst, da hun henviste til, at folk argumenterede for deres troldeadfærd med, at de da har ytringsfrihed.
- Det er altså ikke en menneskeret at være en idiot.
Solskin, faglighed og fællesskab prægede en weekend hvor DKK kredse og specialklubber fra hele landet blev samlet om ny viden og stærkere relationer
Søndag formiddag var det tid til det årlige kredsmøde, hvor kredsudvalget gjorde rede for året, der er gået og hørte på input fra DKK's kredse
Direktør for Dansk Kennel Klub, Jens Glavind havde en klar opfordring, da han holdt foredrag om fremtiden for DKK
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Den engelske springer spaniel Sainz er både en elsket familiehund og showstjerne, og ved årets første DKK udstilling i Fredericia løb han med den eftertragtede titel som Best in Show.
Foråret har meldt sin ankomst, solen begynder så småt at varme, og scenen er sat, så kom og vær med til årets første store udendørs hundeudstilling, som strækker sig over hele tre dage. Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, åbner endnu engang dørene til en fantastisk udstillingsweekend på Roskilde Dyrskueplads den 9.-11. maj 2025, og du er selvfølgelig inviteret med.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Med Hjem-Is kan hunde få deres helt egen is leveret direkte til døren. For opdrætter Brigitte Malou Christensen er hundeisen blevet et fast indslag ved både fødselsdage og hverdagsforkælelse, og ismanden Victor er blevet en kær gæst med logrende velkomst.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Den gule blomst i haven er ikke bare flot at se på, men kan også styrke din hunds fordøjelse og understøtte organer som lever og nyrer. Hvis du samler den med omtanke, kan hele planten bruges som et naturligt supplement i foderet.
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Den svenske tilgang, hvor besøgshundeteams gennemgår en grundig uddannelse med fokus på hundens tryghed og kvaliteten af samværet med de ældre, fik mig til at pakke kufferten og rejse nordpå.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse