Det er en af de ting, vi som hundeejere frygter allermest. At hunden skulle finde på at bide et andet menneske. Men hvordan er det egentlig at være det menneske, der står i den anden ende af et hundebid. Det satte tv-vært Sebastian Klein sig for at finde ud af i programmet Bidt, brændt og stukket på DR Ultra.
Det er DKK’s Lise Lotte Christensen, der har fundet en hund, som ikke har noget imod at sætte tænderne i et stykke dansk tv-vært, og der er faktisk kommet en ganske underholdende episode ud af det.
Lise Lotte Christensen starter med at fortælle lidt om hunden og hvad man skal være opmærksom på for at undgå at blive bidt. Hun gør blandt andet opmærksom på, at et bid er det sidste af en lang række advarsler, og at det derfor er meget sjældent, hunde bider.
Det er selvfølgelig en politihund, som Lise Lotte Christensen har fået fat på til at bide Sebastian Klein. Den ellers så store og stærke tv-vært viser sig at blive noget nervøs ved udsigten til at få en toptunet politihund i armen, selvom han naturligvis har et beskyttelsesærme på.
Klein har da også et lille trick i ærmet, som han vil forsøge at udføre for at få hunden til at slippe. Det har noget med en pegefinger og den ene ende af hunden at gøre. Om det lykkes, kan du se ved at følge linket herunder:
Har du mistanke om, at din hund har slugt en sok, en sten eller noget legetøj? Det er ikke ualmindeligt, at hunde spiser ting, de ikke burde, og det sker desværre ofte, at de ting sætter sig fast på deres vej igennem kroppen. Den situation kan ende med at være livstruende, især hvis spiserøret eller tarmene bliver beskadiget. Hør chefdyrlæge forklare, hvorfor det er så vigtigt at søge hjælp med det samme.
TV-vært Puk Elgård og evolutionsbiolog Anders Kofoed har sammen skrevet en ny bog, som dykker ned i den fascinerende relation mellem mennesker og hunde
Mange hunde kan finde på at sætte sig foran fjernsynet og stirre, som om de følger med i handlingen, men forstår de overhovedet, hvad der sker på skærmen? Og kan tv have en positiv effekt på deres trivsel, eller er det bare underlig adfærd?
I et telt bevogtet af spøgelser, holder DKK’s mentalbeskrivelsesudvalg til. Det er første gang, de er repræsenteret ved en udstilling
Hundens fotografer havde en travl weekend under DKK’s internationale udstilling i Herning, hvor der blev taget et hav af billeder, som nu kan ses i vores database
Lørdag den 7. juni 2025 inviterer Dansk Kennel Klub og Royal Canin til en landsdækkende fejring af hundens betydning i vores liv. Dagen byder på et væld af arrangementer for både to- og firbenede.
Ring 8 er i den grad nordisk denne lørdag, hvor de mange dansk/svenske gårdhunde bliver vist frem
Den smukke og elegante samojedehund Bullet imponerede dommerne og publikum og sikrede sig sejren i en af årets mest prestigefyldte konkurrencer.
Gitte Morell har skruet ned for opdræt og udstilling, men op for design og detaljesans. Med tøjmærket, CBK, producerer hun suits, der kombinerer bling og bevægelse, og som i dag bæres af udstillere i hele verdenen.
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Kortere snor, sundere avl og bedre trivsel: Fra den 1. juli 2025 gælder nye regler for alle hundeejere i Danmark.
Græsavne kan bore sig ind i poter, ører og sågar øjne på hunden, og lige nu kommer menneskets bedste ven ofte slemt til skade, når den boltrer sig i det danske sommerland.
Sommeren kan være hård for vores firbenede venner. Hunde har svært ved at komme af med varmen, og derfor skal du som ejer tage særlige hensyn, når solen bager. Her får du gode råd til, hvordan du holder din hund sund og glad i sommervarmen.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.