Det er en af de ting, vi som hundeejere frygter allermest. At hunden skulle finde på at bide et andet menneske. Men hvordan er det egentlig at være det menneske, der står i den anden ende af et hundebid. Det satte tv-vært Sebastian Klein sig for at finde ud af i programmet Bidt, brændt og stukket på DR Ultra.
Det er DKK’s Lise Lotte Christensen, der har fundet en hund, som ikke har noget imod at sætte tænderne i et stykke dansk tv-vært, og der er faktisk kommet en ganske underholdende episode ud af det.
Lise Lotte Christensen starter med at fortælle lidt om hunden og hvad man skal være opmærksom på for at undgå at blive bidt. Hun gør blandt andet opmærksom på, at et bid er det sidste af en lang række advarsler, og at det derfor er meget sjældent, hunde bider.
Det er selvfølgelig en politihund, som Lise Lotte Christensen har fået fat på til at bide Sebastian Klein. Den ellers så store og stærke tv-vært viser sig at blive noget nervøs ved udsigten til at få en toptunet politihund i armen, selvom han naturligvis har et beskyttelsesærme på.
Klein har da også et lille trick i ærmet, som han vil forsøge at udføre for at få hunden til at slippe. Det har noget med en pegefinger og den ene ende af hunden at gøre. Om det lykkes, kan du se ved at følge linket herunder:
Har du mistanke om, at din hund har slugt en sok, en sten eller noget legetøj? Det er ikke ualmindeligt, at hunde spiser ting, de ikke burde, og det sker desværre ofte, at de ting sætter sig fast på deres vej igennem kroppen. Den situation kan ende med at være livstruende, især hvis spiserøret eller tarmene bliver beskadiget. Hør chefdyrlæge forklare, hvorfor det er så vigtigt at søge hjælp med det samme.
TV-vært Puk Elgård og evolutionsbiolog Anders Kofoed har sammen skrevet en ny bog, som dykker ned i den fascinerende relation mellem mennesker og hunde
Mange hunde kan finde på at sætte sig foran fjernsynet og stirre, som om de følger med i handlingen, men forstår de overhovedet, hvad der sker på skærmen? Og kan tv have en positiv effekt på deres trivsel, eller er det bare underlig adfærd?
På Jagt og Outdoor Messen i Odense kan man blandt andet besøge Dansk Kennel Klubs stand og to gode medarbejdere
Julen banker så hårdt på døren, at det kan give hovedpine. Har du styr på alle gaverne, ellers kan DKK hjælpe dig
Vi bringer her et ærligt referat fra DKK’s internationale udstilling i Aalborg 18-19 oktober 1969 af dommer Alexander Krasilnikoff
3600 hunde indtog Ballerup Idrætsby lørdag morgen for at deltage i Dansk Kennel Klubs internationale hundeudstilling. Se HUNDEN’s video med glimt fra lørdagens udstilling her
I denne uge udkommer årets første nummer af HUNDEN. Efter mange klager er det igen Post Nord, der leverer bladet
I går fik DKK nyheden om, at Søren E. Sørensen desværre er død. Her kan du læse Jørgen Hindses mindeord
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Danmark bugner af lækre badestrande med blå flag, men her er hunde forbudt. Læs her hvorfor
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.