Det er en af de ting, vi som hundeejere frygter allermest. At hunden skulle finde på at bide et andet menneske. Men hvordan er det egentlig at være det menneske, der står i den anden ende af et hundebid. Det satte tv-vært Sebastian Klein sig for at finde ud af i programmet Bidt, brændt og stukket på DR Ultra.
Det er DKK’s Lise Lotte Christensen, der har fundet en hund, som ikke har noget imod at sætte tænderne i et stykke dansk tv-vært, og der er faktisk kommet en ganske underholdende episode ud af det.
Lise Lotte Christensen starter med at fortælle lidt om hunden og hvad man skal være opmærksom på for at undgå at blive bidt. Hun gør blandt andet opmærksom på, at et bid er det sidste af en lang række advarsler, og at det derfor er meget sjældent, hunde bider.
Det er selvfølgelig en politihund, som Lise Lotte Christensen har fået fat på til at bide Sebastian Klein. Den ellers så store og stærke tv-vært viser sig at blive noget nervøs ved udsigten til at få en toptunet politihund i armen, selvom han naturligvis har et beskyttelsesærme på.
Klein har da også et lille trick i ærmet, som han vil forsøge at udføre for at få hunden til at slippe. Det har noget med en pegefinger og den ene ende af hunden at gøre. Om det lykkes, kan du se ved at følge linket herunder:
I dag bliver Linse Kessler den første modtager af DogNation-prisen. En pris, der gives til en person, som gør en særlig indsats for hunde. DogNation-prisen blev stiftet sidste år af TV-personlighed og hundeelsker Felix Smith samt virksomheden DogCoach
En gigant i dansk tv er gået bort. En gigant, der også var en sand hundeven
Nu kan du komme med bag facaden hos Dyreværnet i helt ny serie, der følger organisationens arbejde tæt
Tirsdag var vi på besøg på DKK's ungdomslejr på Fyn. Konklusion: Alle hygger sig
Tirsdag holdt Dansk Kennel Klub tredje medlemsmøde i en række af fire. Det velbesøgte møde fandt sted i Hobro, og der var både noget for hjerne, hjerte, humoren og maven
Sidste år bekendtgjorde Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen, at han ville lave en smileyordning for erhvervsmæssigt hundehold i stil med den, man kender fra restauranter og pizzeriaer. Ordningen er parat til at træde i kraft i løbet af marts 2018. Her kan du læse, hvad ordningen betyder, og hvilke ændringer, den medfører
Trine Drejer oplevede i januar måned enhver hundeejeres værste mareridt. Hendes elskede hund blev overfaldet af en anden hund og døde efterfølgende. Her får du historien
Søndag den 15/12 afholdt min kreds, DKK kreds 8, rallydysten. Her havde jeg besluttet, at Yankie skulle stille op
I den kommende uge modtager medlemmer af DKK det nyeste nummer af HUNDEN. Her kan du få en lille forsmag
For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt.
I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.
Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker
Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden.
Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde
Studie viser at kæledyrsejere tilsyneladende bekymrer sig mere om deres hunde end katte. I hvert fald herhjemme i Danmark. I Storbritannien er forskellen mellem hund og kat nemlig ikke så stor.