Fredericia 8. og 9. februar 2020. På det tidspunkt var corona stadig først og fremmest en mexicansk øl, der smager af mest, hvis man putter en limeskive ned i halsen på den. Dengang havde vi ingen anelse om, hvor længe der skulle gå, før vi igen kunne tage til en international hundeudstilling.
I dag er det meldt ud, at den coronatilpassede udstilling i Roskilde er blevet aflyst, og derfor ser næste udstilling ud til at blive i Vejen 18. til 20. juni.
Til den tid vil der være gået 495 dage siden udstillingen i Fredericia i 2020, og det er jo helt uhørt lang tid.
Derfor bliver det også interessant at se, hvilke hunde der til den tid stiller op. Mange hvalpe er kommet til og mon ikke også, der desværre er flere hunde, der er gået bort i mellemtiden.
Uanset hvad bliver det noget helt særligt, når vi forhåbentlig mødes i Vejen.
Drømmen om et almindeligt udstillingsår i 2021 er allerede brast. Udstillingen i Fredericia er aflyst
Hos Randers Dyrehospital har Covid-19 betydet en aflysning af deres arrangement Hund Forbi, hvor man samler ind til hjælp til udsattes dyr. Men man kan stadig hjælpe
Øv øv øv. Den internationale udstilling på Bornholm i august er nu også aflyst
Mens der er godt gang i hvalpesalget over hele landet, så kniber det med at komme af med dyrene for Dyreværnet i Kolding
Den islandske fårehund Surtsey’s R-Röskvas rejse begyndte for 2 ½ år siden i en hvalpekasse på Fyns land. Derefter boede den i en kort periode i Østrig, som endte i et gidseldrama, hvorefter hunden blev hentet tilbage til Fyn, og for en måned siden var hun til parring i Frankfurt
Corona har bragt hundelufterne i knæ i New York, hvor der opleves store fald i antallet af gåture
Dagens afsluttende konkurrence, Best in Show, blev rundet af med en flot præsentation af de 10 gruppevindere.
Endnu en velkendt udstillingshund tog titlen som BIS 2 på den store online hundeudstilling
Gitte Morell har skruet ned for opdræt og udstilling, men op for design og detaljesans. Med tøjmærket, CBK, producerer hun suits, der kombinerer bling og bevægelse, og som i dag bæres af udstillere i hele verdenen.
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Kortere snor, sundere avl og bedre trivsel: Fra den 1. juli 2025 gælder nye regler for alle hundeejere i Danmark.
Græsavne kan bore sig ind i poter, ører og sågar øjne på hunden, og lige nu kommer menneskets bedste ven ofte slemt til skade, når den boltrer sig i det danske sommerland.
Sommeren kan være hård for vores firbenede venner. Hunde har svært ved at komme af med varmen, og derfor skal du som ejer tage særlige hensyn, når solen bager. Her får du gode råd til, hvordan du holder din hund sund og glad i sommervarmen.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.