Giv en julegave til dyrene

04-12-2017 08:49, af Dyrenes Beskyttelse / pressemeddelelse

Vær med til at skabe julestemning for dyrene på internaterne. Lige nu er der mere end 1.000 dyr, der venter på et nyt hjem på Dyrenes Beskyttelses 8 internater. Giv dem en julegave, som sikrer hjælp og omsorg til de mange dyr, der ikke er så heldige at have en god og kærlig familie at holde jul hos

Copyright Ridehesten.com
Foto: Dyrenes Beskyttelse

Der er mange årsager til, at gode trofaste hunde, katte, kaniner, marsvin og andre familiedyr ender med at komme på internat. 

De to labradorblandinger Ulla og Luna kom fra en stor dyreværnssag i foråret. De har formentlig ikke haft ret megen kontakt med mennesker, for Luna blev bange, når dyrepasserne rørte ved hende. De to hunde kunne ingenting og krævede meget træning. Derfor har dyrepasserne givet dem ekstra meget omsorg, samtidig med at de langsomt og tålmodigt har arbejdet med dem. Nu kan Ulla og Luna alle grund-kommandoerne, går pænt i snor og kan være alene hjemme. De havde brug for ekstra opmærksomhed og træning, så derfor har de efterhånden været længe på Dyrenes Beskyttelses internat. Nu trænger de til at komme ud i et hjem, der kan have dem begge to og give dem al den kærlighed og opmærksomhed, som de manglede i de første år af deres liv. 

En anden hund som har boet på et af Dyrenes Beskyttelses internat er Olle. Når man er blanding af labrador og rottweiler, så er man som Olle super charmerende, klog og har masse af energi. Det havde Olle første familie ikke tænkt over, da de fik Olle. Så inden han blev et år, måtte de erkende, at de ikke havde tid i hverdage til at give ham afløb for høje energiniveau.  På internatet har de trænet med Olle og givet ham mulighed for at arbejde med hans hjerne, så han fungerer meget bedre i sin nye familie, der fortsætter med at træne ham.

Mange dyr, som Ulla og Luna og Olle har behov for din hjælp. Når du giver en julegave til dyrene, er du med til at sikre, at der altid er hjælp klar på internaterne til de dyr, der kommer i nød. 

Du kan give din julegave på flere måder:

www.dyrenesbeskyttelse.dk/godjul
Send GIVGAVE til 1277 og støt med 100 kr.

Glædelig jul og et godt og dyrevenligt nyt år fra Dyrenes Beskyttelse 

Læs også

Julen er højsæson for forgiftede, syge og tilskadekomne kæledyr

12-12-2023 15:06, af Anne Cecilie Sohl

Det er ikke kun dem på to ben, der er er glade for juletræer, julepynt og julegodter. Det er vores nysgerrige kæledyr også. Antallet af hunde og katte, der kommer alvorligt til skade, bliver forgiftede eller syge stiger til det dobbelte, når julen hænges op og sættes på bordet. Her giver Agria Dyreforsikring dig gode råd til at hjælpe din hund og kat sikkert igennem julen.

Tre tips til juletiden

05-12-2023 09:15, af Anne Cecilie Sohl

Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid. 

Vind med HUNDENs adventskalender

01-12-2023 13:05, af Anne Cecilie Sohl

I dag går vi officielt den søde juletid i møde, og i den forbindelse er vi hos HUNDEN klar med en adventskalender på vores sociale medier. Hver søndag i advent får du derfor chancen for at vinde spændende præmier til dig og din hund.

Vil du deltage i fokusgruppe?

27-03-2014 13:10, af Tine Luther
Deltagere søges til fokusgruppe, der skal drøfte indholdet i kampagnen "Klar til hund", der tilrettelægges af Dansk Kennel Klub, Den Danske Dyrlægeforening og Dyrenes Beskyttelse.

Mød Dyrenes Beskyttelse i Maxi Zoo

13-09-2018 08:35, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Flere Maxi Zoo butikker i landet har i denne ugebesøg af frivillige fra Dyrenes Beskyttelse. Man kan både møde mennesker og dyr fra organisationen i butikkerne

 

Finanslov sikrer fortsat drift af vagtcentral

03-12-2019 08:48, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Mandag aften indgik regeringen en aftale med De Radikale, Enhedslisten, SF og Alternativet om finanslov for 2020. Med aftalen har politikerne afsat 6 mio. kr. til den fortsatte drift af Dyrenes Beskyttelses vagtcentral

Stor utilfredshed med dom i terpentinsag

16-12-2019 14:17, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Retten i Holbæk har afsagt dom i sagen om de såkaldte terpentinhunde. Begge sider er utilfredse med afgørelsen

Landets dyreinternater bugner: Knap 2000 dyr netop nu

07-07-2022 08:42, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Højsæsonen for svigtede kæledyr er i fuld gang på Dyrenes Beskyttelses 10 internater. Netop nu er der knap 2000 svigtede dyr i alt, fordelt i hele landet, hvilket er en stigning på over 30 %. I år er løber internaterne ekstra hurtigt, da de har svært ved at finde det nødvendige antal plejefamilier

Stor hundesag: 17 golden retrievere indleveret til Dyrenes Beskyttelse

17-02-2022 06:24, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

17 Golden Retrievere er blevet indleveret til Dyrenes Beskyttelse i en usædvanlig stor hundesag. Hundene kommer fra et dødsbo, hvor de igennem længere tid har gået for selv, og flere af hundene var derfor faretruende tynde, da de ankom til internatet i Brande

Mishandlede 25 labradorer: Nu skal de i retten

05-02-2019 08:24, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tilbage i november 2016 blev 25 udsultede labradorer fra et sommerhus i Nordsjælland afleveret til Dyrenes Beskyttelse. Nu skal ejerne for retten

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

K9 Biathlon for alle får ny stor sponsor

08-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

K9 Biathlon for alle udvider deres sponsorteam med endnu en guldsponsor, da de har indgået en samarbejdsaftale med det internationale medicinalfirma Boehringer Ingelheim. Et samarbejde, der vil gavne både de firbenede og deres ejere.

Første DM i Canicross

10-04-2024 09:57, af Anne Cecilie Sohl

Søndag den 7. april blev det første Danske Mesterskab i Canicross afholdt under Dansk Canicross Forbund (DCF), arrangeret af K9Runners Mariager der stod for afholdelsen.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.