Der er mange årsager til, at gode trofaste hunde, katte, kaniner, marsvin og andre familiedyr ender med at komme på internat.
De to labradorblandinger Ulla og Luna kom fra en stor dyreværnssag i foråret. De har formentlig ikke haft ret megen kontakt med mennesker, for Luna blev bange, når dyrepasserne rørte ved hende. De to hunde kunne ingenting og krævede meget træning. Derfor har dyrepasserne givet dem ekstra meget omsorg, samtidig med at de langsomt og tålmodigt har arbejdet med dem. Nu kan Ulla og Luna alle grund-kommandoerne, går pænt i snor og kan være alene hjemme. De havde brug for ekstra opmærksomhed og træning, så derfor har de efterhånden været længe på Dyrenes Beskyttelses internat. Nu trænger de til at komme ud i et hjem, der kan have dem begge to og give dem al den kærlighed og opmærksomhed, som de manglede i de første år af deres liv.
En anden hund som har boet på et af Dyrenes Beskyttelses internat er Olle. Når man er blanding af labrador og rottweiler, så er man som Olle super charmerende, klog og har masse af energi. Det havde Olle første familie ikke tænkt over, da de fik Olle. Så inden han blev et år, måtte de erkende, at de ikke havde tid i hverdage til at give ham afløb for høje energiniveau. På internatet har de trænet med Olle og givet ham mulighed for at arbejde med hans hjerne, så han fungerer meget bedre i sin nye familie, der fortsætter med at træne ham.
Mange dyr, som Ulla og Luna og Olle har behov for din hjælp. Når du giver en julegave til dyrene, er du med til at sikre, at der altid er hjælp klar på internaterne til de dyr, der kommer i nød.
Du kan give din julegave på flere måder:
www.dyrenesbeskyttelse.dk/godjul
Send GIVGAVE til 1277 og støt med 100 kr.
Glædelig jul og et godt og dyrevenligt nyt år fra Dyrenes Beskyttelse
Selvom de bedende hundeøjne kan være svære at modstå, er det vigtigt at tænke over, hvad din hund får fra julebordet. Med den rette omtanke kan du forkæle din firbenede ven uden at sætte dens helbred på spil.
Drømmer du om en juleaften fyldt med hygge, ro og nærvær – og hvor din firbenede ven er en naturlig del af festen? På Rold Gl. Kro, Danmarks første hundekro, kan du fejre jul midt i den smukke natur ved Rold Skov og samtidig give din hund en oplevelse i verdensklasse.
Guldbassernes Juletræsfest samlede hunde og mennesker fra hele landet til en dag fyldt med leg, hygge og fællesskab.
Sommermånederne er travle måneder for Dyrenes Beskyttelses internater. Derfor søger organisationen venner, der vil give et ekstra bidrag i disse varme måneder
Fire store hundesager har lagt pres på internaterne hos Dyrenes Beskyttelse den sidste måned, hvor 113 hunde er blevet overdraget. I alt er 219 hunde overdraget i 2018. Dyrenes Beskyttelse efterlyser nye ejere til hundene
Tirsdag viste en hund fornemt næsearbejde, da den på sin gåtur fandt ti efterladte killinger i en skraldespand
Julen står for døren, og det kan være fristende at give en man holder af et blødt og sødt kæledyr. Men det skal man holde sig fra, mener Dyrenes Beskyttelse. Læs her hvorfor
Hjemløsedyrlægerne i København og Dyrenes Beskyttelse fusionerede tilbage i 2020, og i foråret 2022 kom projektet også til Odense. Tiden er nu kommet til, at de hjemløse i Aarhus også kan få dyrlægehjælp til deres kæledyr. Hjemløsedyrlægerne er blandt andet med til at sikre bedre trivsel blandt gadens folk og deres hunde
Der er faldet dom i den sag om mishandling af hunde, som er kaldt Danmarks største hundesag. Ingen bøde, en betinget fængselsstraf, og kun frakendelse til at holde hund i 3 år – andre dyr er ikke omfattet af frakendelsen. Det er de barske realiteter. “Grotesk og helt uacceptabelt” siger Britta Riis, direktør i Dyrenes Beskyttelse.
Mars Petcare bliver ny ejer af AniCura. I første omgang vil kunderne ikke komme til at mærke nogen forskel, men på sigt vil det nye ejerskab give store gevinster for både medarbejdere, patienter og dyreejere
En servicehund skal skabe tryghed og støtte sin ejer, men det er ikke altid virkeligheden. DR-programmet "Kontant" har undersøgt en branche, der mangler regler og kontrol.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
En livslang fascination af den japanske race førte til et uventet venskab og en gave for livet
Fordi kiloene sniger sig på gradvist, kan det være svært for hundeejeren at opdage, hvis hunden er blevet for tyk. En ny undersøgelse foretaget for Agria Dyreforsikring viser, at kun ti procent af danske hundeejere anser deres hund for at være overvægtig, hvilket ikke helt harmonerer med den fremherskende opfattelse blandt dyrlæger, der anslår, at mindst 20 procent af de danske hunde er overvægtige.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Welsh corgi cardiganen Kronos har i sit unge liv allerede oplevet en del. Han blev født i Ukraine og her to år senere er han nu dansk champion.
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Mave-tarmsystemet er en overset, men afgørende del af din hunds sundhed. Ved at fokusere på gode bakterier kan du give din hund et bedre udgangspunkt for et sundt og harmonisk liv.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet