Igen i år afholder International Veterinary Students Association (IVSA) deres årlige dogwash arrangement, hvor hundeglade veterinærstuderende frivilligt vasker hunde for at tjene penge til en god sag.
International Veterinary Student's Association er den internationale forening for dyrlægestuderende med medlemsafdelinger i over 40 lande. 90% af de danske dyrlægestuderende er medlem af IVSA Danmark.
Igen i år går overskuddet fra både kagesalg og hundevask til ’Hundens bedste ven’, som udspringer fra Dansk Kennel Klub og arbejder med at øge hundes velfærd på mange områder.
Priser:
Vask med shampoo og tørring:
Hunde under 20 kg: 60 kr. Hunde over 20 kg: 80 kr.
Luksusvask med shampoo og balsam, tørring og negleklip:
Hunde under 20 kg: 100 kr. Hunde over 20 kg: 120 kr.
Negleklip: 70 kr.
Tidsbestilling er ikke nødvendig, du kan bare møde op!
Vil man alligevel være helt sikker på at få en tid, kan man sende en mail til dogwash@ivsa-denmark.dk
Arrangementet løber over 2 dage, d. 12. og 13. maj 2018 kl. 10-16, begge dage på Dyrlægevej 31, Frederiksberg. Der vil være opsat skilte på Frederiksberg Campus, der viser vej til Hundesalonen.
I Kjellerup kan ma nu få vasket hund på Circle K. Ideen opstod, da Charlotte Thomsen blev træt af at vaske hund hjemme på badeværelset
Ny canadisk forskning slår fast, at hundeterapi hjælper mod stress og eksamensangst hos studerende
Onsdag 23. oktober besøgte dyrlæger og veterinærsygeplejersker fra AniCura dyrehospitaler bosteder og herberger forskellige steder i landet og gav gratis dyrlægehjælp til hunde med hjemløse og udsatte ejere
...... Så kan du hjælpe tre dyrlægestuderende med deres speciale
Det Veterinære Sundhedsråd har udtalt sig om brug af metoder med lim, tape og vægte til at korrigere ørestilling hos hunde. Rådet anser det som en overtrædelse af dyrevelfærdsloven
Veterinærinstituttet i Norge opdaterede i går deres hjemmeside med en oversigt over, hvad vi ved om hundesygdommen. Her får du en oversigt
EU’s Veterinærforordning, der trådte i kraft 28. januar, får ikke rosende ord med på vejen af Socialdemokraternes fødevareordfører Anders Kronborg
Et samarbejde mellem Sveriges største hospital for smådyr og en visualiseringsvirksomhed giver helt nye muligheder for dyrlæger, ejere og studerende. Verdensnyhed bliver præsenteret på MyDOG
Josie Quintrell er Danmarks eneste specialiserede ulvehundetræner og arbejder for at nedbryde fordomme om de fascinerende og krævende hunde.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, åbner endnu engang dørene til en fantastisk udstillingsweekend ved Vejen Idrætscenter den 20.-22. juni 2025, og du er selvfølgelig inviteret med.
Mange hundeejere er stødt på flåter på sig selv eller hunden. Især når man har nydt en dejlig tur sammen i det fri, kan man risikere at få ubudne gæster med hjem. Flåter er små blodsugende mider, og det er ikke særlig lækkert at træde i en blodfyldt flåt, som er faldet af hunden, men det største problem med flåter er dog, at de kan forårsage sygdom hos både hunde og mennesker.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når huden pludselig bliver rød, fugtig og kløende, kan det være starten på et smertefuldt hot spot. Særligt i de varme måneder bør hundeejere være ekstra opmærksomme.
I disse dage udkommer juninummeret af HUNDEN, som er Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin - læs hvad du blandt andet kan glæde dig til.
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.