I England er han kendt for sin komik, som blandt andet er kommet til udtryk gennem dragfiguren, Lily Savage. De seneste år har Paul O’Grady dog også indtaget englændernes hjerter ved at være ekstra god mod sårbare dyr.
I forbindelse med optagelserne til et af disse programmer var han taget til Indien for at hjælpe gadehundene i New Delhi. Uselvisk hjalp han hunde med orm, rabies og mider. Mens den rutinerede tv-mand havde fuld fokus på hundene, glemte han at beskytte sig selv.
– Jeg fodrede hundene med hænderne og knipsede maddiker ud af rottebid, og jeg må jo så være kommet til at røre mig selv ved munden. Sådan er det, når man arbejder med dyr. Man glemmer nogle gange at tænke, siger han til The Independent.
Efter at have været i nærkontakt med hundene og deres kryb, fik tv-værten det dårligt og kastede op. Klokken 22 dagen efter kastede han stadig op, og lægerne sendte ham på hospitalet, da han var dehydreret.
– Da jeg kom ind, sagde de, at mine hvide blodlegemer var gået helt bersærk, og at jeg var på vej mod et nyresvigt, fortæller han.
Hospitalet beholdt ham natten over, men så kunne de ikke holde på ham længere.
– De ville beholde mig et par dage mere, men jeg sagde, at jeg smutter nu. Jeg ville ud og fortsætte arbejdet, fortæller han.
På spørgsmålet om, hvorvidt han ville være mere forsigtig i fremtiden, svarede den engelske entertainer:
– Sikkert ikke. Jeg har cirka 4 liv tilbage, og det er rigeligt.
En indisk youtuber fik forleden en ret dum ide, som han da også blev anholdt for
Indiske forskere har fundet ud af, at mange gadehunde reagerer på menneskers kommandoer. Forskerne mener derfor, at hundes evne til at forstå mennesker kan være medfødt
I det nordøstlige hjørne af Indien i delstaten Assam er den gal. Her i Kaziranga National Park kæmper man nemlig bogstavelig talt for livet i forsøget på at bevare områdets unikke et-hornet næsehorn kaldet ”rhinoceros unicornis”. Med en lille glimt i øjet kan man således kalde næsehornet for den eneste nulevende enhjørning.
Dogley, som er Danmarks største platform for privat hundepasning og -luftning, tilbyder nu gratis hjælp til hundeluftning for dem, der har mest brug for det
En skæbnesvanger oktobernat i Nyborg begyndte hunden Thor at gø og ville ikke stoppe, før han havde vækket hele huset. Der viste sig at være mening med postyret, da Thors ejere fandt en næsten livløs nabo liggende i trappeopgangen, og de begyndte at give ham hjertemassage. For sin årvågenhed er Thor nu kåret regional fynsk vinder i konkurrencen “Danmarks Dyrehelt 2019”.
Er du træt af irriterende myg, der hver år ødelægger din sommer med deres enerverende myggestik? Fortvivl ikke – der er hjælp at hente til både hund og ejer. Her kommer endnu et godt tip fra Vivian Birlie
Vi har været i kontakt med redaktør for programmet, Gadehunde for millioner, og han anerkender, at det har været specielt at lave programmet
Regn og fugt er optimale væktsbetingelser for lopper. Forebyg mod lopper på din hund og undgå problemer i det fugtige efterår. Heldigvis er der både hjælp og gode råd at hente for alle hundeejere
Med et stærkt netværk af frivillige og avanceret teknologi er Vi Finder Hund blevet en uvurderlig hjælp for hundeejere, der søger deres firbenede familiemedlemmer
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Helen Riis og hendes kæreste rejser til Norges fjelde med deres hunde, hvor de oplever naturens storhed, fysisk udfordring og et stærkt fællesskab. Vandreturene er krævende og kræver både træning, planlægning og godt udstyr, men giver uforglemmelige minder og dyb samhørighed.
Et liv uden gåture, tryghed eller selskab – og med mundkurv på. Sådan begyndte tilværelsen for Jessi, en sort pudelblanding, der aldrig havde fået lov at være hund på hundens præmisser. Først da hun blev indleveret på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland, begyndte rejsen mod et bedre liv.
Når først beslutningen er taget, og drømmen om en lille, logrende hvalp går fra tanke til realitet, kan det være svært at lægge følelserne helt på hylden for at forholde sig til de lidt mere praktiske sider af hvalpekøbet. Men før du lader dig rive med af nuttede hvalpehoveder, små poter og den bløde hvalpemave, er der måske noget, du ikke helt har stillet skarpt på endnu.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Golden retrievere, is, glade familier og en brandbil fyldt med vand og god stemning. Guldbasseklubbens brandmandsdag blev en uforglemmelig fest for både to- og firbenede.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet