Eksklusivt kursus for hundepassere

12-10-2017 15:57, af Marie Helene Rigård Rohleder

Dogley og Dansk Kennel Klub afholder et fagligt kursus for hundepassere med undervisning af en af Danmarks dygtigste instruktører. Kurset vil forberede dig på mange af de situationer, der kan opstå, når du passer fremmede hunde og dermed ruste dig bedre til ansvaret som hundepasser

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

En hel aften med fordybelse i hundens adfærd, leg, fodring, beløning og håndtering af uventede situationer og sygdom hos hunden. Det er på programmet på Dogleys og DKK’s eksklusive kursus for hundepassere. Adfærdskonsulent og erfaren hundeinstruktør Lise Lotte Christensen vil stå for undervisningen på kurset. Hun er uddannet hundeinstruktør i USA og arbejder blandt andet med træning af servicehunde i Danmark.

Bliv en endnu bedre hundepasser og få flere bookinger
På kurset har du rig mulighed for at møde og udveksle erfaringer med andre hundepassere, og hver kursusdeltager får et omfattende kursusmateriale med hjem med gode råd, eksempler og løsninger på diverse udfordringer, som du kan opleve som hundepasser.

Derudover får du adgang til at bruge kursuslogoet på din profil hos Dogley. Logoet viser hundeejere, at du tager ansvaret som hundepasser alvorligt, og at du ønsker at dygtiggøre dig. Med dette kvalitetsstempel vil du med stor sandsynlighed få flere henvendelser og bookinger.

Den faglige undervisning
Adfærdskonsulent og hundeinstruktør Lise Lotte Christensen vil i sin undervisning blandt andet gå i dybden med hundens adfærd, generel viden om forskellige hundetyper, hundesprog, sikkerhed, førstehjælp, og råd til hvad man gør, hvis hunden eksempelvis bliver syg eller løber væk. Hun vil komme omkring emner som hunde med særlige behov, hundens hjemmevaner og forskellige hilse situationer mellem hundene. Et fagligt kursus for dig, som vil blive en endnu bedre hundepasser. 

Læs mere og tilmeld dig her

Info

Kurset afholdes i henholdsvis København torsdag d. 26. oktober kl. 16.30 - 21.00 hos DKK, Parkvej 1 i Solrød.
Sidste tilmelding 20. oktober.
Pris pr. deltager er 395 kr. Prisen omfatter kursusmateriale du kan tage med hjem, samt kaffe/te og en sandwich i pausen.

Læs også

Passion blev til fælles projekt på Dansk Kennel Klubs grunduddannelse

08-10-2024 09:51, af Cecilie Friis Amstrup

To ægtepar har valgt at tage Dansk Kennel Klubs grunduddannelse sammen for at kombinere deres kærlighed til hunde og træning. Med store planer for fremtiden ønsker de at skabe aktive træningsmiljøer og dele deres viden med andre hundeejere.

Nye instruktører startede deres rejse hos DKK

04-10-2024 09:31, af Cecilie Friis Amstrup

Nye kursister på Dansk Kennel Klubs grundinstruktøruddannelse begyndte deres rejse mod at blive hundeinstruktører med en blanding af teoretisk undervisning og praktiske øvelser. 

Roskilde: BIR, baby og bravour

25-09-2024 17:10, af Cecilie Friis Amstrup

Lørdag den 21. september 2024 vil altid stå som en mindeværdig dag for Simone Storgaard og Birgitte S. Jensen fra Kennel GoldZone. På dagen, hvor deres golden retriever Verner fyldte to år, formåede han ikke kun at blive Bedst i Racen (BIR) ved Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Roskilde, men han opnåede også sin danske championtitel.

Kursus: Do as I do!

22-08-2014 12:47, af Tine Luther
Italienske Claudia Fugazza holder for første gang i Danmark kursus om en ny træningsmetode baseret på social træning.

Anders Hallgren holder kursus på Fyn

11-03-2013 12:26, af Tine Luther
Den verdenskendte svenske hundepsykolog Anders Hallgren afholder weekendkursus om hundens mentalitet, om testning og mentalbeskrivelser på godt og ondt.

Kursus: Aggressivitet hos hunde

01-08-2011 12:57, af Tine Luther
Etolog Kerstin Malm holder weekendkursus d. 24.-25. september på Blommenslyst Kro om emnet aggressivitet.

Få ledige pladser på "Do As I Do"-kursus

13-08-2015 11:27, af Tine Luther
Ophavskvinden til Do As I Do-træningsmetoden, Claudia Fugazza, holder kursus på Fuglsøcentret den 22. og 23. august. Der er få ledige pladser

Foredrag om arvelige hudlidelser

15-04-2012 08:10, af Tine Luther
Arvelige lidelser som allergi og hårsækmide-infektion er blandt de mest almindelige hudsygdomme hos hunde. Onsdag den 9. maj holder Lene Boysen kursus for hundeejere, der vil lære mere om arvelige sygdomme i særlig grad om, hvordan disse behandles og håndteres på sigt.

Kursus: Gør, som jeg gør!

08-03-2014 08:20, af Tine Luther
Kursus med Claudia Fugazza med fokus på en ny træningsmetode baseret på social indlæring.

BLOG: Historien om det første kuld - Fødslen

30-12-2020 09:50, af Elisabeth Schrøder

Dagene gik, og vi kunne se frem til at holde en lidt anderledes jul med Sansa sat til at have termin juleaftensdag. Selvom vizslaen normalt er en race, hvor fødselskomplikationer er sjældne, og jeg både havde været på kursus og læst tykke bøger og artikler om hundefødsler, ville jeg alligevel gerne have assistance fra en erfaren “hundejordemoder” til den forestående fødsel

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Cecilie Friis Amstrup

Nyhedsvagt

Cecilie Friis Amstrup

cfa@hunden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

K9 Biathlon for alle slog alle rekorder på Sjælland

18-10-2024 10:39, af Rikke Hemmingsen

I alt 861 tilmeldte blev det til, da K9 Biathlon for alle i den forgangende weekend afholdt deres sidste løb i 2024: Dacia Gold Cup.

Ekstra lækker godbid til de danske hundeejere

16-10-2024 17:15, af Cecilie Friis Amstrup

Danske hundeejere er blevet mere ansvarlige, og det har ført til færre skader på trods af et stigende antal hunde. Øget viden, træning og bevidste racevalg er nøglen til denne positive udvikling. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Halloween: Må min hund spise græskar?

22-10-2019 15:00, af Anne Ekenberg og Bjarke Kirkegaaard Nielsen

Det er snart halloween og derfor er det også absolut højsæson for græskar. Men hvordan er det nu med hunde og græskar?  

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

7 tegn på demens hos hunde

09-09-2021 12:06, af Astrid Holtet

Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund