Cecilie Krarup: Hemmeligheder og store planer

17-08-2018 15:00, af Cecilie Krarup

Cecilie Krarup er vores fast blogger her på hunden. Hun er selvfølgelig også afsted til udstillingen på Bornholm i denne weekend. Her er hendes seneste blogindlæg

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er et stykke tid siden jeg har skrevet sidst, men jeg er klar til at skrive meget meget mere. Jeg har i sommerferien brugt tiden på hemmelige ting, som jeg offentliggør inden for kort tid. Jeg glæder mig som et lille barn til at fortælle jer det!

Jeg har brugt meget af min ferie på gode lange gåture i Faxe kalkbrud, Stevns klint og i vores lokalområde i Nordsjælland. Der er en ting jeg har indset, jeg er dybt taknemlig for. Hundeverden er fyldt med vidunderlige personer, personer der for mig er som en familie. En ekstra stor familie, som altid er klar til at hjælpe hvis man har brug for det.

Jeg er glad for alle de personer jeg har mødt, lært at kende og dem som er blevet en stor del af mit liv. Om man kender hinanden eller om man kender dem igennem nogle, deler vi sammen en kæmpe livsstil - nemlig vores hunde, om man hjælper hinanden også selvom det er på tværs af landegrænserne.

Jeg har mange fremtidsplaner for tiden. Jeg er netop startet 3. og sidste år på handelsgymnasiet. Derudover er jeg begyndt at tage de forskellige kurser indenfor DKK, så jeg forhåbentlig kan udleve min drøm om en ringtræneruddannelse, så jeg kan lære andre om denne vidunderlige hundeverden.

Men nærmeste plan er DKK internationale udstilling på Bornholm denne weekend. Jeg skal afsted med min trofaste følgesvend Luna, og så har vi vores mor med - vi klarer nok ikke en udstilling uden hende.

Jeg håber, at se en masse dejlige mennesker i weekenden, held og lykke til alle! Og husk - I tager den bedste hund med hjem hver især, uanset hvilken bedømmelse den får.

Læs også

Blogindlæg: Hvad laver James når han ikke er i skole?

07-05-2024 09:45, af Anne Cecilie Sohl

Fritid er vigtigt for både for hunde og mennesker - og James er ingen undtagelse. 

BLOG: Vi kombinerer arbejde, træning og ferie

19-10-2023 08:05, af Anne Cecilie Sohl

Sommerferien er slut og i år var skolernes sommerferie særlig lang - nemlig hele 6 uger. Jeg er selv pædagog og derfor tilknyttet SFO’en på skolen og havde derfor 'kun' de normale tre ugers sommerferie. Udover, at være i SFO’en brugte jeg (og mine kollegaer) også tid på, at planlægge det nye skoleår og her kunne James være med.
I ugerne hvor vi havde ferie var vi på små éndags ture, hvor vi også kan fik trænet. Sidst, men ikke mindst, kommer vi også til at kunne bruge vores ferieoplevelser sammen med James i skolen, når vi er tilbage på arbejde efter ferien.

BLOG: SUP med PUP

21-06-2023 11:57, af Karoline Sidelmann Brinch

Paddleboard (SUP=stand up paddle) med hund (=PUP) er blevet "det nye sort": En sjov og hyggelig sommeraktivitet med din hund. Og også en af forhindringerne til efterårets K9-biathlons. Læs mere her om, hvordan I får en god start.

Ida Victoria vandt største juniorhandling i DKK

02-11-2019 16:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

35 unge hundemennesker. Så stort var rekordfeltet i Herning. Vinderen blev Ida Victoria Skodborg

 

EDS: Irsk sejr og dansk andenplads i Juniorhandling

21-05-2023 17:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er juniorhandlingfinalen på European Dog Show 2023 afgjort. En spændende konkurrence, der har strakt sig over alle fire dage er hermed slut

Søndagens juniorhandling var lang og spændende

09-02-2020 16:18, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Søndagens juniorhandling blev en flot handlerdyst med nye og kendte ansigter

 

BLOG: En helt utrolig start på det nye år

11-01-2019 15:00, af Camille Marie Saugmann Ørbæk

Det er igen blevet Camille Marie Saugmann Ørbæks tur til at blogge, og hvad mon vinderen af juniorhandling i MyDOG sidste weekend blogger om? ..... Godt gættet. Det er dejlig læsning. Nyd det

Se med: Danmarks bedste juniorhandler 2020

24-10-2020 10:14, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Juniorhandling plejer at blive afgjort i Store Ring på hundeudstillingerne. I år er det anderledes, men du skal ikke snydes for at se med

Søndagens Juniorhandler mesterskab afgjort

14-08-2016 15:45, af Tonya Bille Nielsen
Så åbnede søndagens store ring I Rønne på Bornholm – og i dag var Juniorhandling først på programmet.

Sara brændte juniorhandlingen af

13-11-2022 15:08, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Årets sidste juniorhandlingkonkurrence er netop afsluttet og selvfølgelig løb årets juniorhandler med sejren

 

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt