De studerende på uddannelsen i hunde-zoneterapi skal til den afsluttende eksamen lave et eksamensprojekt med en hund.
Vi søger hunde, som har 2-3 problemer, som de studerende kan arbejde på med zoneterapi og akupressur. Eksempelvis kunne det være allergi, alene-hjemmeproblemer, smerter som gigt, halthed, maveproblemer, angst, øjenproblemer, vejrtrækningsproblemer m.m. Du kan læse, hvordan zoneterapi og akupressur har hjulpet hunde på: www.sanocanis.dk
Vi tilbyder: 6-8 gratis behandlinger
Du forpligter dig til projektet, der løber i perioden ca. 1. august til 17. september.
Hvor: De fleste kører ud til hunden, men man aftaler nærmere med den enkelte studerende.
Vi søger hunde i følgende områder:
Sjælland:
Hørsholm og op til 10 km derfra
Hvalsø og op til 20 km derfra
Væggerløse og op til 20 km derfra
Jylland:
Skive (Højslev) og op til 10 km derfra
Hvis man intet har hørt inden 15. juli, er man ikke udvalgt til projektet.
Eksamensprojektet
Eksamensprojektet går ud på, at den studerende i en periode på ca. 6 uger, skal udarbejde en skriftlig opgave. Heri skal fremgå overvejelser vedr. det teoretiske stof, man har været igennem på uddannelsen i forhold til hundens situation, sygdomsforløb, den valgte behandling og hundens reaktioner m.m.
Den studerende skal give hunden zoneterapi og akupressur ca. 1 gang om ugen. Du vil blive instrueret i nogle punkter, som du skal bruge på din hund mellem de enkelte zoneterapibehandlinger.
De studerendes kvalifikationer
Uddannelsen tager ca. 1 år, og de studerende har gennemgået hundens anatomi og fysiologi v/dyrlæge Katrine Ravnsfelt, teoretisk og praktisk zoneterapi og akupressur v/Vivian Birlie, adfærd og kost ved dyrlæger Iben Meyer og Anett Weber.
Du kan læse mere om, hvad de studerende har været igennem på: https://sanocanis.dk/uddannelse/hundezoneterapeut/
Hvordan søger du?
Hvis du kunne tænke dig at din hund deltager i projektet, skal du skrive til: vivian@sanocanis.dk
Vi har brug for følgende information fra dig:
Din hunds race og alder, dit navn og adresse, nuværende symptomer, sygdomshistorik fra hvalp til nu.
Hunde på hjertemedicin eller insulin kan desværre ikke deltage.
Hvad er zoneterapi
Zoneterapi er en blid og naturlig metode, hvor poterne masseres. Den er uden bivirkninger, og så er den yderst effektiv. Den påvirker bl.a. hundens nervesystem og energisystem og skaber balance.
Visse forsikringsselskaber dækker zoneterapi udført af uddannede Sano Canis hunde-zoneterapeuter, der er med i DGH, Dyrlægeeksaminerede Godkendte Hundezoneterapeuter.
Gør jagttræning til en fest for din hund! Lær hvordan positive metoder på hundens præmisser skaber glæde, stærkt samarbejde og imponerende resultater i marken.
Den svenske tilgang, hvor besøgshundeteams gennemgår en grundig uddannelse med fokus på hundens tryghed og kvaliteten af samværet med de ældre, fik mig til at pakke kufferten og rejse nordpå.
Har du en passion for hunde og måske en faglig vinkel, du gerne vil dele? Så har du nu muligheden for at blive blogger på hunden.dk!
Igen har zoneteraput Vivian Birlie doneret et lille trick til os. Denne gang handler det om painkillers
Zoneterapeut Vivian Birlie giver her et godt tip til at køle hunden lidt ned her i varmen
Her får du et blogindlæg fra Vivian Birlie, som du kan møde på Crazy Dog Days ved Give
Kan aggressive hunde blive hjulpet af zoneterapi? Vivian Antonsens Cody kunne, og det er ganske gode grunde til
I år gik sommerferien til ødegården i Sverige med mine 3 hunde. Heldigvis deler mine hunde mange af mine interesser, og det er jo nok så vigtigt, hvis ferien skal blive en succes for alle parter. Jeg vil gerne dele nogle af vores oplevelser – gode som chokerende
Vivian Birlie har sendt en video, hvor hun fortæller, hvordan man hjælper sin hund med øjenproblemer. Se videoen her
Vivian Birlie har haft en rigtig hård oplevelse med sin hund Alma. Her fortæller hun om den svære tid
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Kortere snor, sundere avl og bedre trivsel: Fra den 1. juli 2025 gælder nye regler for alle hundeejere i Danmark.
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Sommeren kan være hård for vores firbenede venner. Hunde har svært ved at komme af med varmen, og derfor skal du som ejer tage særlige hensyn, når solen bager. Her får du gode råd til, hvordan du holder din hund sund og glad i sommervarmen.
Græsavne kan bore sig ind i poter, ører og sågar øjne på hunden, og lige nu kommer menneskets bedste ven ofte slemt til skade, når den boltrer sig i det danske sommerland.
Niels Jensen og hans firbenede makker Briska's Orry hentede guld til Danmark ved Dobermann IGP VM og opfyldte dermed Niels’ drøm.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.