Agria indgår strategisk samarbejde med Vuffeli

08-03-2023 09:24, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det gode hundeliv er målet med samarbejdet mellem Agria Dyreforsikring og hundemadsvirksomheden Vuffeli. Det er første gang, Agria indgår i et kommercielt samarbejde

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

 

Der er helt oplagte synergier mellem det 130 år gamle dyreforsikringsselskab Agria Dyreforsikring og den innovative hundemadsvirksomhed Vuffeli, der bragede ind på landkortet, da de modtog en rekordstor investering i tv-programmet Løvens Hule. Begge virksomheder arbejder for, at alle Danmarks hunde skal have et langt og godt hundeliv med få bekymringer og mange glæder for både hund og ejer. En sund ernæring er helt grundlæggende for et godt hundeliv.

 

Fundament af ekspertise og solid kvalitet

Til trods for det store aldersspænd er Agria og Vuffeli helt enige, når det kommer til at definere, hvad et godt hundeliv er. Begge virksomheder er baseret på en grundlæggende kærlighed til dyr – og et meget stort fokus på at udvikle løsninger i højeste kvalitet. Netop derfor har begge virksomheder specialister ansatte, hvor veterinærsygeplejersker håndterer skadeanmeldelser hos Agria, og ernæringseksperter guider hundeejerne hos Vuffeli.

Agrias direktør Tine Stabell forklarer, at Agria som det eneste dyreforsikringsselskab har racetilpassede forsikringer til de forskellige hunderacer, fordi hver race har sine styrker og svagheder og ikke altid får de samme sygdomme og skader. Agria er Nordens største dyreforsikringsselskab og driver virksomhed i syv lande. De baserer forretningen på en stor viden om og kærlighed til de dyr, der forsikres. Netop det har Agria til fælles med Vuffeli.

 

Vuffeli har snuden i både hundens og ejerens behov

Vuffeli er en unik virksomhed inden for hundefoder på flere måder. Baseret på forskellige parametre som race, alder og vægt finder Vuffeli frem til den helt rigtige foderblanding og -mængde til den enkelte hund. Det er i sig selv smart, men lige så smart er det, at man køber maden på abonnement, så man aldrig glemmer at få skrevet hundemad på indkøbssedlen og slipper for at slæbe hundemad hjem i store tunge poser. Vuffeli har set og udfyldt et hul i markedet.

– Vuffelis vision er at gøre det nemt at skabe det gode hundeliv. Vi har en ambition om at være de bedste i vores felt. Derfor er vi utrolig stolte og glade for at starte et samarbejde med Agria, der både matcher vores vision og samtidig er de allerbedste indenfor deres felt. Vi ser frem til at løfte sløret for, hvordan vi sammen kan bidrage til sunde hunde og glade hundeejere i hele Danmark, siger Mads Gleitze Smith, Co-founder og CCO for Vuffeli.

 

Ansvar, sund fornuft og kærlighed

Direktør i Agria Tine Stabell supplerer: ”Hos Agria er vi overbeviste om, at det er udtryk for både sund fornuft og kærlighed til hunden, at man sørger for, at den får det optimale foder. For hunden bestemmer ikke selv, hvad der kommer i skålen. På samme måde tager vi ansvar for hundens trivsel, når den sygeforsikres, så den kan få den rigtige behandling, også selvom det måtte indebære en dyr operation eller livslang medicin. Derfor er et samarbejde mellem vores to virksomheder helt oplagt – sammen gør vi det gode hundeliv trygt og nemt.”

 

Hvad går samarbejdet ud på?
Vuffeli og Agria samarbejder om at gøre det gode hundeliv trygt og nemt. Det gør de, fordi kvalitet i ernæring og forsikring er helt centrale i en omskiftelig hverdag for landets hundeejere. Ambitionen med samarbejdet er at udbrede kendskab og bidrage til øget viden inden for deres respektive specialistområder – og ved hjælp af en gensidig rabatordning at gøre det økonomisk attraktivt at være kunde i begge virksomheder.

Læs også

De 10 største sommerfarer for din hund

05-06-2024 11:40, af Anne Cecilie Sohl

For vores hunde betyder sommer ofte mange nye indtryk og mere udetid med dem på to ben. Men sommeren bringer også udfordringer med sig for vores firbenede venner, og mange hunde kommer til skade på grund af sommerlandets farer. Agria Dyreforsikring har samlet 10 af de hyppigste sommer-skader blandt hunde og giver gode råd til hundeejeren, hvis uheldet er ude.

Hunde- og katteejere: Er forskellene virkelig så store?

27-05-2024 14:40, af Anne Cecilie Sohl

Traditionelt set har der været en række opfattelser og stereotyper omkring forskellene mellem hunde- og katteejere. Hundeelskere beskrives ofte som sociale og aktive, mens katteejere anses for at være mere selvstændige og kreative. Men nye data fra Agria Dyreforsikring afslører en fælles tendens blandt kæledyrsejere, der udfordrer disse klassiske opfattelser: De vælger ofte de samme navne til deres firbenede familiemedlemmer.

Hvordan skal hund og kat holde ferie i år?

14-05-2024 14:22, af Anne Cecilie Sohl

Der er i forvejen meget at holde styr på, når hele familien skal holde ferie, og huskelisten bliver ikke kortere, når familien inkluderer et medlem på fire ben. Få gode råd til en kæledyrsvenlig sommerferie her og bliv klogere på, om dit kæledyr skal holde ferie hjemme, i pension eller om det skal med på ferie.

Undgå julens farer for hunden

02-12-2021 09:01, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Julepynt, gaveindpakning og ikke mindst børnenes julegaver kan alle være årsagen til, at din hund pludselig får det dårligt i juletiden, pga. ting, der sætter sig fast i mave eller tarm – noget der kan ende med en tur på dyrlægens operationsbord. Lotte Evers, hundeekspert hos Agria Dyreforsikring, giver derfor råd til en tryg jul med hunden

Undgå ulykker: Husk reflekser til dig selv og din hund

24-09-2021 08:41, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Reflekser er ikke bare til ungernes rygsække og til cyklerne, nej, de er også vigtige til både hunden og dig selv, når I går tur i skumring eller mørke. Efteråret har meldt sin ankomst, og det bliver lyst senere og mørkt, før man venter det. Det behøver ikke være mere end halvmørkt, før en hund er helt usynlig for bilisterne. Lotte Evers, hundeekspert hos Agria Dyreforsikring, kommer her med en håndfuld gode råd til den mørke tid

Hvornår er børn gamle nok til hund

16-02-2018 15:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

De fleste børn vil gerne have et kæledyr, og især hunde står højt på ønskesedlen, men hvor gamle bør ens børn egentlig være, før man fører en hundehvalp ind i familien? Det kan du få svar på i nedenstående uddrag af Spanielbogen - Håndbog til alle hundeejere af Lotte Evers

Gode spørgsmål at stille opdrætteren

10-08-2022 09:43, af Lotte Evers

Det kan være svært at vælge den rette opdrætter, når man skal have hund. Her er nogle spørgsmål fra Spanielbogen, som er gode at stille til opdrætteren

Hunde kan opdrages hele livet

17-01-2022 11:51, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

De fleste har nok hørt ordsproget “Man kan ikke lære en gammel hund nye tricks”. Men det er faktisk ikke helt rigtigt, og det samme gør sig gældende, når vi taler om at lære hunden nye øvelser. Det er nemlig noget, man kan gøre hele hundens liv, forklarer Agria Dyreforsikrings hundeekspert

Gode råd til hundeejere: Spar på budgettet uden at hunden mærker det

23-11-2022 12:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

De fleste hundeejere vil aldrig vil lade det gå ud over deres firbenede venner, når der skal spares. De vil hellere spise havregrød end skære ned på godbidderne til Fido. Men i disse tider med kraftigt stigende priser kan det alligevel være en god idé at give hundebudgettet et eftersyn

Vælg din race med hjernen - ikke kun hjertet

03-08-2022 08:00, af Lotte Evers

I Spanielbogen fortæller Lotte Evers følgende om, hvilken del af kroppen man bør bruge, når man vælger hund

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt