Skal det være Wilfred Olsen, Ulla Hansen eller Michael Laub, der vinder pladsen i DKK’s bestyrelse. Det vil vi snart finde ud af. Vi aner endnu ikke noget om stemmetallene og kaster os ikke ud i mere eller mindre pålidelige exitpolls eller får en spåhund til at tisse op ad et billede af den kandidat, den tror, vil vinde.
Men vi vil meget gerne sige, at det sikkert er meget tæt, og det derfor er rigtig vigtigt, at så mange som muligt får afgivet deres stemme i valget.
Stemmesedlen finder du i HUNDEN nr. 12 på side 66 nederst. På modsatte side finder du kuverten, som den udklippede og udfyldte stemmeseddel skal puttes i. Husk at skrive afsender, adresse og medlemsnummer bag på kuverten, så revisoren kan tjekke, at du rent faktisk er medlem af DKK.
Stemmeberettigede er æresmedlemmer og ordinære medlemmer, som ikke er i kontingentrestance med mere end to måneder.
Stemmesedlen skal være revisoren i hænde senest i morgen, så man må nok selv ned og putte brevet i revisorens postkasse, hvis man skal nå det.
Del gerne denne nyhed, så vi er sikre på, at alle får opfordringen.
Enhver, der overvejer at inkludere et firbenet familiemedlem i hjem og hjerte de næste 10-15 år, bør tænke en række faktorer igennem først. Det handler dog ikke blot om at sætte sig ind i hunderacens egenskaber, behov og temperament: Racens generelle sundhed påvirker ikke bare hundens velbefindende og levetid, men i høj grad også ejerens bekymringsniveau og husstandens økonomi.
Mange danskere går rundt med hvalpe-drømme i forårsmånederne, men for at få et livslangt og vellykket hundeforhold, er der nogle faktorer, der er vigtige at vurdere, f.eks. valg af hunderace, lyder det fra Agria Dyreforsikring. En ny svensk undersøgelse viser, at cirka 17 procent af alle voksne hunde må finde nye hjem, fordi hunde-forholdet viste sig ikke at leve op til (menneskets) forventninger.
Økonomi, livsstil og etiske overvejelser har i 2024 påvirket danskernes valg af hund, forklarer Agrias hundeekspert, Lotte Evers, som analyserer årets top 25 over Danmarks mest populære hunderacer.
Så er udstillingssæsonen slut, og årsvinderne er blevet fejret. Her får du et overblik og en lille kommentar fra alle vinderne
Blandt enorme mængder af boder med hesteudstyr ved hingstekåringen i Herning finder man også Dansk Kennel Klub, som er her for at vise sig frem og få viden med tilbage til Solrød
I denne weekend afholder Dansk Kennel Klub stor international hundeudstilling på Bornholm. Solskinsøen levede op til sit navn, og lørdagens udstillinger forløb gnidningsfrit. Knap 2000 hunde var tilmeldt dagens udstillinger
I denne uge udkommer årets første nummer af HUNDEN. Her er lidt om, hvad du kan læse om
Katrine Jeppesen og hendes familie havde en noget alternativ tur til Herning. Faktisk kunne det være gået helt galt, men det gjorde det ikke
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Danmark bugner af lækre badestrande med blå flag, men her er hunde forbudt. Læs her hvorfor
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.