To terriere fanget i rævehul

13-01-2020 15:04, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Netop nu er to små terriere fanget levende eller døde i en rævegrav på Sjællands Odde

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

Søndag 5. januar gik Annette Dancker tur med sine to terriere Tulle og Nuttall. Turen gik dog på ingen måde, som hundeejeren havde håbet. Pludselig så hundene nemlig deres snit til at smutte ind i en rævegrav, og siden har Annette Dancker ikke set sporet af sine to hunde.

Rævegraven, som de to hunde forsvandt ind i, ligger på Nordstranden på Sjællands Odde, og selvom det må være svært at tro på, at de to hunde efter otte døgn stadig er i live, håber Annette Dancker naturligvis stadig at finde sine hunde i live.

– Måske er de kommet ud af rævegraven og løber rundt i området, fortæller hun til sn.dk. Hun er dog også klar over, at der er en vis risiko for, at hundene desværre er døde.

– Måske er de døde. Det er bare fortvivlende ikke at vide, hvad der er sket med dem, siger hun til det sjællandske medie.

Der er forsøgt flere ting i kampen for at redde hundene. For eksempel er der blevet sendt et sondekamera ind i graven. Desværre støder den imod noget grus et stykke inde, hvilket tyder på, at graven er styrtet sammen.

Selvom Annette Dancker naturligvis for alt i verden ønsker vished om sine hundes skæbner, advarer hun dog folk mod at forsøge at grave rævegraven ud selv. Det kan nemlig være forbundet med livsfare, idet rævegraven har indgang fra en lodret skrænt mod havet.

Vi håber naturligvis det bedste for de to hunde og for Annette Dancker.

De forsvundne hunde er på størrelse med en jack russel terrier og de er begge sorte med et lille hvidt bryst. Hundene hedder Tulle og Nuttall. Ifølge ejeren er de søde og hengivne, og kommer, hvis man kalder.

Læs mere om hundene på sn.dk

Læs også

Hund reddede 10-årig pige i snestorm

31-01-2022 08:51, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hele 18 timer var en 10-årig pige fanget i en snestorm i Rusland. Trods de vanvittige forhold, overlevede pigen

71 dyreelskere fanget i Afghanistan

18-08-2021 08:10, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Midt i alle Afghanistans tragedier fylder dyrenes ve og vel ikke alverden.  Det har Nowzad gjort noget ved, og nu er deres medarbejdere fanget i Afghanistan

Så er der billeder fra Vejen

24-06-2021 09:58, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Var du i Vejen i weekenden, så har vores fotografer måske fanget dig. Se billederne her

Juniorhandler Cecilie Krarup er ny blogger for hunden.dk

14-09-2017 14:41, af Cecilie Krarup

Juniorhandler og gymnasieelev Cecilie Krarup er ny fast blogger for hunden.dk. Her vil hun skrive om sit ungdomsliv med hunde, ringtræning og ambitioner inden for hundeudstillinger

Parvovirus har ramt landet: Få overblikket her

02-12-2016 10:47, af Kasper Larsson
Den dødelige parvovirus har kostet 14 hunde livet. Bliv klogere på den farlige virus og få overblikket over smitten

Vær med til at kåre månedens ildsjæl

15-02-2014 08:57, af Tine Luther
Mange hundemennesker gør en stor indsats for at hjælpe andre hundeejere og deres hunde. Disse mennesker fortjener en præmie, og HUNDEN hjælper dig med at give din ildsjæl et skulderklap og en lækker præmie. Send os et tip, hvis du kender en sand ildsjæl inden for hundeverdenen.

Lille hund på bagsædet kan ramme som en hest

30-05-2021 10:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er ikke et lovkrav i Danmark, at hunde skal være fastspændt eller i bur under bilkørsel. Men kolliderer du med 90 km/t kan en lille hund på 6 kg ramme de foransiddende med en vægt svarende til 700 kg.

Norwegian forbyder kortnæsede hunde på fly

30-05-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

På grund af dyrets sikkerhed, er det ikke muligt at tage sin hund med på et fly fra Norwegian, hvis hunden hører til de kortnæsede racer

Må min hund spise mælkebøtter?

28-07-2017 12:54, af Anne Ekenberg

Mælkebøtter er faktisk ret sunde for os mennesker. Vi kan bruge alle dele i madlavning, og minsandten om de ikke også er sunde for vores hunde.

Undgå at støtte hvalpefabrikker

27-04-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I onsdagens udgave af Kontant på DR1 så vi, hvordan hunde mistrives i såkaldte hvalpefabrikker og hos avlere, hvor opgaven var steget dem over hovedet. Kennelklubben har nogle råd til, hvordan man undgår at støtte en hvalpefabrik

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt