Du kender det sikkert godt. Du har lige sat Marvin Gaye på stereoanlægget, og hans let kælne stemmer svømmer ud gennem højttalerne, mens subwooferen griber bassen og vibrerer let i klinkegulvet.
Du har trukket den fineste flaske rødvin op. En vin, som med sikkerhed akkompagnerer din rosastegte oksefilet. På bordet flakker lyset fra to stearinlys i takt til de kærlige tilkendegivelser, du og din partner sender i retning af hinanden.
Det hele flasker sig. I slutter middagen af med et lidenskabeligt kys, og med den ene fod rammer du kontakten til lyset, der slukker, og nu er det kun stearinlysene, der sparsomt lyser din stue op.
Og lige der. Lige når det hele skal til at blive spændende, som i en romantisk hollywoodfilm, springer din aldrende labrador op i sofaen til jer i et adræt spring, som den ikke har været i stand til at udføre de sidste fire år.
Lige der er stemningen ødelagt. Du går skuffet hen til kontakten, tænder lyset, og sætter dig ved siden af din partner, og ser et afsnit af Kender du typen.
Hvis du faktisk kender denne situation, så skal du vide, at du ikke er alene. I England har firmaet Thortful undersøgt, hvad der kan dræbe den romantiske stemning, og blandt de 2000 svar kom hunden id på en fjerdeplads.
Hver femte hundeejer har stiftet nye venskaber pga. deres hunde, viser en ny undersøgelse fra Agria Dyreforsikring. Måske mere overraskende viser undersøgelsen desuden, at den selvstændige kat lige så ofte som flokdyret hunden er årsag til, at danskerne har mødt deres livs kærlighed.
”Lykken er en varm hundehvalp”, sagde ”Radisen” Søren Bruun. Men nu viser en ny undersøgelse, at det ikke kun er lykke og glæde man investerer i, når man inkluderer en hund eller kat i familien - man får også en stor portion bekymring med i købet.
I veterinær praksis står dyrlæger og veterinærsygeplejersker i frontlinjen for farlige dyrebid. Bag hver flænge lurer en potentiel fare for infektioner og alvorlige komplikationer, der kræver akut og præcis behandling. Desværre afslører en undersøgelse fra Den Danske Dyrlægeforening, at den vigtige opfølgning ofte mangler, og konsekvenserne kan være store.
Mange hundeejere oplever, at fremmede kommer hen og snakker med dem, når de går tur med hunden. Det er ikke tilfældigt, viser forskningen. Hundeejere opleves nemlig som imødekommende mennesker
Er det okay at tage sin hund med, når man bliver inviteret på date? Er det okay, at hunden sover med i dobbeltsengen? Er det okay, at man prioriterer hundetræningen fremfor en kærestetur i biografen? Swiper vi til højre eller til venstre, når profilbilledet er af en kvinde eller mand, der kysser sin hund
Ny undersøgelse viser, at tinderprofiler med hundefotos er mere tiltalende end andre
Borgerforslag om forbud mod salg, distribution og køb af nikotinposer/snus møder stor opbakning fra hundeejere, dyrevelfærdsorganisationer og politiske ordførere i kampen for dyrenes sikkerhed.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
En families værste mareridt og en hunds utrolige instinkter førte til en lykkelig genforening efter en nervepirrende jagt gennem Aalborgs gader.
Hugo, en welsh springer spaniel med en helt anderledes start på livet i Israel, er gået fra atypiske vilkår til at triumfere som dansk racevinder og elsket familiemedlem
I en alder af 87 år er Kathe Winther, grundlæggeren af KW Hunde- og Katteartikler, gået bort. Hun efterlader sig et markant aftryk på hundeverdenen og et enestående eftermæle som en modig, innovativ og inspirerende kvinde, der brød barrierer i en mandsdomineret branche.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde