SÅDAN skal det gøres. Her på hunden.dk har vi længe opfordret tilskuerne til at blive til BIS-finalen og i søndagens finale i Fredericia gjorde publikum netop dette.
Der blev jublet, hver gang en ny hund kom ind i ringen, og salen eksploderede næsten da Vibe Borregaard Madsen løb ind i ringen med den engelske springer spaniel Sieger's Never Walk Alone, som vandt i Fredericia sidste år. Det var der også rigtig god grund til, for netop de engelske springer spaniels havde en vild søndag. Nummer to i dagens bedste baby, nummer et i dagens bedste hvalp, nummer et i opdrætsklassen og altså nummer et i gruppe otte. Og som et lille kuriosum bør det nævnes, at dagens bedste hvalp er datter af Sieger's Never Walk Alone.
De andre hunde i finalen var australian shepherd, bullmastiff, australsk silky terrier, ruhåret gravhund, pharao hound, porcelaine, bracco italiano, lhasa apso og azawakh. De fordelte sig sådan, at der var syv danske hunde, to svenske og en italiensk.
Australian shepherd, australsk silky terrier, pharaoh hound og engelsk springer spaniel blev udtaget til de fire placeringer, to danskere og to svenskere.
Nummer fire blev australsk silky terrier, nummer tre blev faraoh hound, hvilket gav to danske hunde i den endelige finale.
Vinderen blev Sieger's Never Walk Alone for andet år i træk.
- Sikke en dag og sikke mange BIS'er, lød det efterfølgende fra Vibe Borregaard Madsen.
Det er Dorte Jensen fra Viborg, der ejer Sieger's Never Walk Alone, og hun var da også mere end tilfreds med dagen.
- Man må sige, jeg er glad for Fredericia. Tænk sig, at hun bliver BIS sidste år, får et kuld hvalpe, hvor den ene bliver bedste hvalp, og så tager hun selv BIS igen. Det er helt vildt, udbrød Dorte Jensen.
Tak for endnu en flot udstilling og for en flot finale. Vi ses i Roskilde.
Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere.
Det beviste vejrguderne i Vejen lørdag. Efter en drivvåd formiddag og start på eftermiddagen, begyndte solen at titte frem i horisonten.
Endnu en fantastisk, solskinsrig dag i Roskilde er veloverstået på DKK's internationale udstilling.
Årets første udstilling er nu slut, og som sædvanlig sluttede det hele med et brag af en BIS-finale
Her får I lidt billeder fra lørdag i Fredericia
På udstillingen i Fredericia mødte vi Bult, der er et nyt firma i Danmark med foder og snack til din hund
Klokken 10 startede udstillingen i Fredericia. Vi er klar til dig
Nessa Verstappen fra Tyskland udstillede søndag eftermiddag sine tre beagle harrier. En race, som hun ikke havde set i virkeligheden, før hun købte den første
Drømmen om et almindeligt udstillingsår i 2021 er allerede brast. Udstillingen i Fredericia er aflyst
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Oplev Danmarks skarpeste sporhunde i aktion denne weekend i Skørping, hvor de bedste hunde og førere kæmper om en plads på landsholdet til VM i Østrig 2025.
To ægtepar har valgt at tage Dansk Kennel Klubs grunduddannelse sammen for at kombinere deres kærlighed til hunde og træning. Med store planer for fremtiden ønsker de at skabe aktive træningsmiljøer og dele deres viden med andre hundeejere.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
I samarbejde med en række eksperter og dyrlæger lancerer IKEA UTSÅDD – en kollektion med 29 æstetiske og funktionelle produkter til husstandens firbenede familiemedlemmer.
Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde
Nye kursister på Dansk Kennel Klubs grundinstruktøruddannelse begyndte deres rejse mod at blive hundeinstruktører med en blanding af teoretisk undervisning og praktiske øvelser.