En hvalp og en flaske champagne, tak

30-07-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Sommer er ferietid, og hotellerne gør et stort stykke arbejde for at tiltrække gæster. Amerikansk hotel bruger hundehvalpe som trækplaster

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

Der er noget særligt afslappende over at ligge på en seng på et hotelværelse og se solen gå ned bag de fremmede hustage. Mens man ligger der, kan man lysten til noget lækkert melde sig som et lyn fra den klare sommerhimmel. I de tilfælde er det godt, at der findes roomservice.

Sådan er det også på Kimpton Hotel Monaco i Denver. Her har man bare forfinet roomservice en anelse ved udover diverse lækkerier også at tilbyde en håndfuld hundehvalpe. Det skriver Ekstra Bladet.

Hotellets nye tilbudspakke hedder Puppies + Prosecco og giver altså gæsterne mulighed for at kæle med hundehvalpe, mens de bunder en flaske bobler.

Der vil være mellem seks og ti hvalpe ved hver bestilling. Antallet afhænger af, hvordan de hundene har det den dag, og man får en time til at lege med dem.

Er man novice ud i hundeverdenen skal man ikke frygte at gøre noget forkert, for naturligvis stiller hotellet også en hvalpeekspert til rådighed.

Det er den frivillige redningsorganisation Lifeline Puppy Rescue, der sørger for hvalpene, og det er muligt at få lov til at adoptere hvalpene. Derudover bliver halvdelen af overskuddet fra hvalpepakken doneret til organisationen.

Læs også

Tag hunden med på hotel til nytår

11-12-2019 12:06, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

For tredje år i træk kan hundeejere tage deres firbenede venner med til en helt særlig nytårsaften på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Sidste år logrede mere end 100 hunde ind i det nye år på hotellet, og i år er de første 160 værelser allerede booket. Men der er stadig plads til flere hunde på hotellet, som tilbyder en festlig aften bag lydisolerende ruder, så også hundene kan nyde overgangen til det nye år

Inviter din hund på nytårshotel

02-03-2019 09:40, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Du kan allerede nu sikre dig, at din hund får en rolig nytårsaften. Clarion Hotel Copenhagen Airport holder igen i år Happy Dog New Year

Glæd din hund med en fyrværkerifri nytårsovernatning

16-11-2017 08:28, af Pressemeddelelse

Vi danskere ELSKER hunde, men nytårsaften kan være noget af en prøvelse for hundeejerne. Mange hunde er nemlig angste for fyrværkeri, og flere må derfor holde sig indendørs eller flygte ud af byerne. Men nu kan du i stedet invitere din bedste ven med på hotel, hvor I sammen kan fejre årsskiftet i luksuriøse omgivelser - uden krudt og kanonslag. Konceptet hedder ’Happy Dog’ og lanceres nu på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Bliv klar til hvalp

18-01-2018 15:34, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det handler om at være forberedt, når man bringer en lille hvalp ind i familien. Derfor er der nogle ting, som er gode at have styr på, før man henter hvalpen

Lille hund på bagsædet kan ramme som en hest

30-05-2021 10:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er ikke et lovkrav i Danmark, at hunde skal være fastspændt eller i bur under bilkørsel. Men kolliderer du med 90 km/t kan en lille hund på 6 kg ramme de foransiddende med en vægt svarende til 700 kg.

Min første hund

14-04-2020 15:23, af Iben Lauesen

Da vi efterlyste historier om jeres første hund, modtog vi denne dejlige historie fra Iben Lauesen. Nyd den

Priserne på hunde i England eksploderer

14-08-2020 12:14, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I Storbritannien er søgningen på ”køb en hvalp” mere end fordoblet i coronatiden. Efterspørgslen har resulteret i en voldsom prisstigning på hundehvalpe. Her får du listen over de racer, der er steget mest i pris i Storbritannien

Hjælp til de tyskere der holder ferie i Danmark med deres hund

26-07-2011 08:50, af Tine Luther
Antallet af tyske turister, der holder ferie i Danmark, er atter opadgående. En del af de tyske gæster medbringer deres hunde, og til dem er der nu hjælp at hente på en nystartet hjemmeside. Udlejer du sommerhus til tyske hundeejere eller har af anden årsag kontakt med nogle af slagsen, kan du evt. henvise til hjemmesiden www.daenemarkmithund.de

BLOG: Kan man overhovedet holde ferie med mange hunde?

09-08-2021 12:04, af Susanne Møller Randeris

Jeg bliver tit spurgt om vi nogen sinde kommer på ferie og om det overhovedet er afslappende med så mange hunde

BLOG: Vi kombinerer arbejde, træning og ferie

19-10-2023 08:05, af Anne Cecilie Sohl

Sommerferien er slut og i år var skolernes sommerferie særlig lang - nemlig hele 6 uger. Jeg er selv pædagog og derfor tilknyttet SFO’en på skolen og havde derfor 'kun' de normale tre ugers sommerferie. Udover, at være i SFO’en brugte jeg (og mine kollegaer) også tid på, at planlægge det nye skoleår og her kunne James være med.
I ugerne hvor vi havde ferie var vi på små éndags ture, hvor vi også kan fik trænet. Sidst, men ikke mindst, kommer vi også til at kunne bruge vores ferieoplevelser sammen med James i skolen, når vi er tilbage på arbejde efter ferien.

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Hunde på Dyrehavsbakken

12-04-2024 08:23, af Anne Cecilie Sohl

Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.