Cecilies sidste dans

06-10-2018 20:04, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Søndag drager Cecilie Krarup mod Tyskland for at gå i ringen som juniorhandler for sidste gang. Vi har modtaget dette indlæg fra den dygtige handler

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er underligt nu at sidde tilbage, tænke tilbage på at Ballerup var min aller sidste gang i juniorhandling i Danmark. Jeg er dog heldig, at kunne kigge på to røde rosetter, da jeg begge dage i Ballerup blev nummer et sammen med min aller bedste Luna. 

Det er noget helt unikt. Ikke kun, at dommerne kan se det kæmpe arbejde Luna og jeg laver sammen og blive belønnet for godt arbejde og sammenhold er noget helt specielt. Det giver en troen på man sagens kan kæmpe for sine drømme. 

Juniorhandlingen er nu ved at være et afsluttet kapitel og min rejse går videre. Jeg har dog en udstilling tilbage som “ung” endnu. Søndag morgen - meget meget tidligt - drager jeg mod Rostock i Tyskland. Tyskland har nogle rigtig dygtige unge handlere, så der er ingen forventninger, kun at vise hvad Luna og jeg vi kan sammen og nyde den sidste gang i juniorhandling. 

Sammenholdet mellem juniorhandlerne i Dansk Kennel Klub er blevet stærkere efter lotteri projektet i Vejen. Vi har en sport ikke alle forstår og vi skal stå sammen. Vi kommer alle langvejs fra, vi træner og træner for at blive bedre - det kræver bare meget og ofte fravælger vi familiefødselsdage, vennerne eller skolearrangementer, da vores store passion for hundene har sat dybe spor. Så lad en konkurrent være en konkurrent, venskab er meget vigtigere, for vi har hinanden og støtter og hjælper både når det går dårligt og når det går godt. Jeg er sikker på, at jeg på alle juniorhandlernes vegne må sige tak for støtten og bidragende til vores lotterikonkurrence. 

Jeg vil nu nyde det nye kapitel i livet og det går ikke stille for sig herhjemme. Jeg har netop startet ringtræning op, en kæmpe drøm jeg har gået med i lang tid. Mest af alt tror jeg, at det startede med, at jeg elsker at lære andre om min store passion, kunne vise hvordan man finder det bedste frem i en - om det så er en person eller en hund. Det betyder meget for mig og der er alleredet stor opbakning omkring det hele. 

 

Læs også

Blogindlæg: Hvad laver James når han ikke er i skole?

07-05-2024 09:45, af Anne Cecilie Sohl

Fritid er vigtigt for både for hunde og mennesker - og James er ingen undtagelse. 

BLOG: Vi kombinerer arbejde, træning og ferie

19-10-2023 08:05, af Anne Cecilie Sohl

Sommerferien er slut og i år var skolernes sommerferie særlig lang - nemlig hele 6 uger. Jeg er selv pædagog og derfor tilknyttet SFO’en på skolen og havde derfor 'kun' de normale tre ugers sommerferie. Udover, at være i SFO’en brugte jeg (og mine kollegaer) også tid på, at planlægge det nye skoleår og her kunne James være med.
I ugerne hvor vi havde ferie var vi på små éndags ture, hvor vi også kan fik trænet. Sidst, men ikke mindst, kommer vi også til at kunne bruge vores ferieoplevelser sammen med James i skolen, når vi er tilbage på arbejde efter ferien.

BLOG: SUP med PUP

21-06-2023 11:57, af Karoline Sidelmann Brinch

Paddleboard (SUP=stand up paddle) med hund (=PUP) er blevet "det nye sort": En sjov og hyggelig sommeraktivitet med din hund. Og også en af forhindringerne til efterårets K9-biathlons. Læs mere her om, hvordan I får en god start.

EDS: Irsk sejr og dansk andenplads i Juniorhandling

21-05-2023 17:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er juniorhandlingfinalen på European Dog Show 2023 afgjort. En spændende konkurrence, der har strakt sig over alle fire dage er hermed slut

Frederikke indtog Fredericia

11-02-2024 16:42, af Anne Cecilie Sohl

Årets anden udstillingsdag har budt på endnu en juniorhandling konkurrence og denne gang var det den rutinerede Frederikke Dalgaard Petersen der tog vindertitlen med hjem. 

Søndagens Juniorhandler mesterskab afgjort

14-08-2016 15:45, af Tonya Bille Nielsen
Så åbnede søndagens store ring I Rønne på Bornholm – og i dag var Juniorhandling først på programmet.

Frederikke løb med sejren i lørdagens juniorhandling

11-11-2023 15:27, af Anne Cecilie Sohl

Lørdagens juniorhandling konkurrence blev vundet af Frederikke Dalgaard Petersen med hunden Vaskurs Welcome to Jumanji Q-dottr.

Juniorhandling blev familiefest

25-02-2023 21:34, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Finalerne og vinderne står i kø netop nu. Juniorhandling er afgjort og Frederikke Dalgaard Petersen endte på førstepladsen

Blog: Travl Cecilie klar til Fredericia

09-02-2018 16:16, af Cecilie Krarup

Juniorhandler og gymnasieelev Cecilie Krarup er fast blogger for hunden.dk. Her skriver hun om sit ungdomsliv med hunde, ringtræning og ambitioner inden for udstillingsverdenen

BLOG: CRUFTS 2019 – En helt igennem vild oplevelse

15-03-2019 15:00, af Camille Marie Saugmann Ørbæk

Camille Marie Saugmann Ørbæk repræsenterede Danmark i juniorhandling ved Crufts. I dette blogindlæg fortæller hun om sine oplevelser

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt