En granddanois er en stolt, flot og majestætisk hund. Men når man kigger på Luke, som er en grand danois, politiet i South Carolina har fundet, ser man, hvordan selv den flotteste og stolteste hund kan gå i forfald i hænderne på de forkerte mennesker.
Den ekstremt tynde hund blev fundet bundet til en pæl uden mad eller vand. Som et resultat af den manglende føde, har hunden i et desperat forsøg på at overleve, bidt den ene af sine bagpoter af.
På Facebook skriver Noahs Ark Rescue, som er den dyreforening, der står bag redningen af hunden, skrevet, at dyreværnet kom ud til et hjem, hvor flere hunde boede udenfor. To af dem havde det fint, men den 6-årige granddanois var så udmagret, at den havde ædt sin egen fod for at overleve. Det lod til, at han havde været i den tilstand i to uger.
Ifølge Noah’s Ark Rescue vejede hunden kun 31 kilo, da den kom ind på internatet. En infektion i dens vejrtrækningssystem udviklede sig alvorligt og hundens ringe forfatning gjorde, at dyrlægerne ikke ville bedøve den.
- Derudover er infektionen i hans ben blevet mere omfattende og vedvarende, lyder det fra internatet, der har lagt en række voldsomme billeder ud af hundens tilstand og det betændte ben.
Seneste melding tirsdag lød, at hundens tilstand fortsat var kritisk.
Ejerne, 32-årige Jessica James og Skylar Craft, 36, blevet anholdt og sigtet for dyremishandling.
I den sydsvenske by Malmø har man i årevis jagtet en eller flere personer, der tilsyneladende ikke bryder sig om hunde. I december kom man tæt på at afsløre gerningsmanden, men sagen er desværre ikke slut endnu.
En 35-årig mand skulle tirsdag for retten, dømt for mishandling af hundehvalpe.
I dag blev dommen stadfæstet og ejeren af schæfferblandingen Liv dømt 60 dages ubetinget fængsel for mishandling af hunden.
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
I "Din kompetente hund" formidler tre af landets førende hundeeksperter ny og forskningsbaseret viden om hunde, der kan hjælpe os med at forstå hundens natur og behov.
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste