Det hører til de absolutte sjældenheder, at man har ondt af en BIS-vinder. Men sådan var det denne lørdag i Vejen.
For selvom en hundeudstilling handler om hunde, så er der altså også ejere og handlere bag hundene, og de kan også stjæle billedet.
Vinderen af dagens BIS-finale blev den smukke shar pei Hafferlaffen The Lady Killer ejet af Mette Krog Andersen fra Kerteminde, og det var netop Mette Krog Andersen, der stjal billedet.
Allerede da Gruppe to skulle ind i ringen, kom Mette Krog Andersen humpende afsted. Hun var kommet galt afsted med sin ene ankel. Den finske dommer Tanya Ahlman-Stockmari valgte at sende Hafferlaffen The Lady Killer videre til BIS-finalen, og så kunne Mette Krog Andersen ellers se frem til at skulle ud at løbe igen.
I BIS-finalen havde hun fået tape på anklen, men det hjalp ikke, så igen måtte hun humpende klare sig igennem, og da dommer Kresten Scheel valgte hendes hund som vinder, sprang hun frem i jubel, indtil hun måtte opgive jublen i smerter.
Efter at have fået overrakt præmier og der var taget billeder, fik vi en kort snak med Mette. Det viste sig dog, at det ikke kun var anklen, den var gal med. Hun har nemlig også haft migræne hele dagen, og stod først op klokken 15.
Hun havde det rigtig skidt, og kunne ikke overkomme at fortælle om sin hund.
Det respekterede vi naturligvis.
Derfor vil vi bare sige stort tillykke til Hafferlaffen The Lady Killer og Mette Krog Andersen. Det var imponerende kæmpet.
For mange hundeejere er sommerferien en oplagt mulighed for at slappe af, men for nogle hundeudstillere er det en tid til at rejse og konkurrere på den internationale scene. I år har flere danske hundeejere pakket bilerne og sat kurs mod udlandet for at udstille deres firbenede venner.
Lørdag den 21. september 2024 vil altid stå som en mindeværdig dag for Simone Storgaard og Birgitte S. Jensen fra Kennel GoldZone. På dagen, hvor deres golden retriever Verner fyldte to år, formåede han ikke kun at blive Bedst i Racen (BIR) ved Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Roskilde, men han opnåede også sin danske championtitel.
Både danske og udenlandske hundeudstillere valgte at booke en campingplads til Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Roskilde. For Mai-Britt og Søren Askgaard giver det ekstra fleksibilitet og tid sammen med deres elskede terriere.
Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.
I går lancerede DKK deres nye store satsning, Hundeuniversitetet. Her kan man købe sig til god online undervisning
Traditionen tro blev årets politihund præsenteret og hædret på DKK’s udstilling i Herning
Nu kan du finde vores billeder fra Hund i Fokus
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Det er snart halloween og derfor er det også absolut højsæson for græskar. Men hvordan er det nu med hunde og græskar?
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Efteråret byder på smukke gåture i naturen, men også skjulte farer for hunde som kastanjer, svampe og nedfaldsfrugt, der kan udgøre alvorlige sundhedsrisici.