Dyreværnet modtager dagligt henvendelser fra dyreglade personer, der ønsker at komme i praktik. Nedenfor kan du læse mere om, hvem der kan komme i praktik hos Dyreværnet.
Virksomhedspraktik
Er du interesseret i at komme i virksomhedspraktik hos Dyreværnet, skal du være berettiget til en praktikperiode på minimum 4 uger og kunne arbejde minimum 30 timer ugentligt, og du skal være fyldt 18 år.
Hvis du kan efterleve ovenstående krav, kan du sende en mail til mbi@dyrevaernet.dk
I mailen skal du:
Typiske arbejdsopgaver for praktikanter:
Erhvervspraktik
Dyreværnet tager ikke imod erhvervspraktikanter fra folkeskolerne. Dette skyldes dels, at en erhvervspraktik som hovedregel kun forløber over én uge.
Derudover skal alle Dyreværnets praktikanter være fyldt 18 år. Et job som dyrepasser er forbundet med tunge løft og hårdt fysisk arbejde, og af forsikringsmæssige årsager kan Dyreværnet ikke stå til ansvar, hvis mindreårige skulle komme ud for eventuelle ulykker i arbejdstiden.
Elever
Dyreværnet har søgt om tilladelse til at tage elever ind, men desværre har vi fået afslag, da vi ikke har nok forskellige dyrearter.
OBS! Dyreværnet modtager ikke praktikanter fra dyrepasseruddannelserne. Dette skyldes, at Dyreværnet ikke har ressourcerne til at gennemføre en tilstrækkelig oplæring i den ene uge, som praktikperioden på disse uddannelser varer.
I går tirsdag den 28. maj blev der afsagt dom i banebrydende sag om 11 hunde ved retten i Hjørring. Ejeren af hundene fik frakendt retten til at holde hund i fem år og fik 40 dages betinget fængsel. Ejeren har anket dommen.
Reklamer for en fiktiv plastikkirurgisk dyreklinik skal gøre danskerne opmærksomme på, hvad bestemte typer af udseende gør ved hundenes velfærd. Målet er at reducere efterspørgslen på fremavlede karaktertræk som korte snuder, store øjne og masser af hudfolder, da disse ofte kommer med en pris for hundenes helbred.
Alternativet ønsker, at Danmark skal indføre kørekort til kæledyr. Med dette vil partiet forbedre dyrevelfærden i Danmark
En servicehund skal skabe tryghed og støtte sin ejer, men det er ikke altid virkeligheden. DR-programmet "Kontant" har undersøgt en branche, der mangler regler og kontrol.
Mars Petcare bliver ny ejer af AniCura. I første omgang vil kunderne ikke komme til at mærke nogen forskel, men på sigt vil det nye ejerskab give store gevinster for både medarbejdere, patienter og dyreejere
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Nogle hunde ser ud til at knytte sig stærkere til én bestemt person i husstanden, mens andre virker lige glade for alle. Hvad afgør, hvem der bliver hundens favorit? Handler det om, hvem der fodrer den, hvem der leger mest med den, eller er der helt andre faktorer på spil?
En livslang fascination af den japanske race førte til et uventet venskab og en gave for livet
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Mave-tarmsystemet er en overset, men afgørende del af din hunds sundhed. Ved at fokusere på gode bakterier kan du give din hund et bedre udgangspunkt for et sundt og harmonisk liv.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Welsh corgi cardiganen Kronos har i sit unge liv allerede oplevet en del. Han blev født i Ukraine og her to år senere er han nu dansk champion.