Dyreværnet modtager dagligt henvendelser fra dyreglade personer, der ønsker at komme i praktik. Nedenfor kan du læse mere om, hvem der kan komme i praktik hos Dyreværnet.
Virksomhedspraktik
Er du interesseret i at komme i virksomhedspraktik hos Dyreværnet, skal du være berettiget til en praktikperiode på minimum 4 uger og kunne arbejde minimum 30 timer ugentligt, og du skal være fyldt 18 år.
Hvis du kan efterleve ovenstående krav, kan du sende en mail til mbi@dyrevaernet.dk
I mailen skal du:
Typiske arbejdsopgaver for praktikanter:
Erhvervspraktik
Dyreværnet tager ikke imod erhvervspraktikanter fra folkeskolerne. Dette skyldes dels, at en erhvervspraktik som hovedregel kun forløber over én uge.
Derudover skal alle Dyreværnets praktikanter være fyldt 18 år. Et job som dyrepasser er forbundet med tunge løft og hårdt fysisk arbejde, og af forsikringsmæssige årsager kan Dyreværnet ikke stå til ansvar, hvis mindreårige skulle komme ud for eventuelle ulykker i arbejdstiden.
Elever
Dyreværnet har søgt om tilladelse til at tage elever ind, men desværre har vi fået afslag, da vi ikke har nok forskellige dyrearter.
OBS! Dyreværnet modtager ikke praktikanter fra dyrepasseruddannelserne. Dette skyldes, at Dyreværnet ikke har ressourcerne til at gennemføre en tilstrækkelig oplæring i den ene uge, som praktikperioden på disse uddannelser varer.
I går tirsdag den 28. maj blev der afsagt dom i banebrydende sag om 11 hunde ved retten i Hjørring. Ejeren af hundene fik frakendt retten til at holde hund i fem år og fik 40 dages betinget fængsel. Ejeren har anket dommen.
Reklamer for en fiktiv plastikkirurgisk dyreklinik skal gøre danskerne opmærksomme på, hvad bestemte typer af udseende gør ved hundenes velfærd. Målet er at reducere efterspørgslen på fremavlede karaktertræk som korte snuder, store øjne og masser af hudfolder, da disse ofte kommer med en pris for hundenes helbred.
Alternativet ønsker, at Danmark skal indføre kørekort til kæledyr. Med dette vil partiet forbedre dyrevelfærden i Danmark
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Den engelske springer spaniel Sainz er både en elsket familiehund og showstjerne, og ved årets første DKK udstilling i Fredericia løb han med den eftertragtede titel som Best in Show.
Fredag begyndte med høj sol over Roskilde Dyrskueplads, men da skyerne trak ind og vinden tog til, var det cairn terrieren Danny, der lyste op i Store ring. Med sine mange titler og et uimodståeligt showgen blev han kåret som Best in Show på første dag af Dansk Kennel Klubs nordiske udstilling.
Foråret har meldt sin ankomst, solen begynder så småt at varme, og scenen er sat, så kom og vær med til årets første store udendørs hundeudstilling, som strækker sig over hele tre dage. Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, åbner endnu engang dørene til en fantastisk udstillingsweekend på Roskilde Dyrskueplads den 9.-11. maj 2025, og du er selvfølgelig inviteret med.
Med Hjem-Is kan hunde få deres helt egen is leveret direkte til døren. For opdrætter Brigitte Malou Christensen er hundeisen blevet et fast indslag ved både fødselsdage og hverdagsforkælelse, og ismanden Victor er blevet en kær gæst med logrende velkomst.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Den gule blomst i haven er ikke bare flot at se på, men kan også styrke din hunds fordøjelse og understøtte organer som lever og nyrer. Hvis du samler den med omtanke, kan hele planten bruges som et naturligt supplement i foderet.
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse