K9 Biathlon for alle” - det nye sort

27-09-2019 15:27, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Skal du med ???

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

1. juni afholdt Lilleskov Slot for første gang “K9 Biathlon for alle” i forbindelse med HUNDEDAGENE på Rosenholm Slot. 114 løbere begav sig ud på 3-6 eller 12 km og løbet blev et kæmpe hit.

– Vi blev væltet i ønsker om et løb mere og derfor fik vi hurtigt stablet endnu et løb på benene, denne gang på Stevninghus i Sønderjylland, fortæller Lotte Höhrmann.

 

Fantastisk opbakning
Både ARION og Virbac var med på ideen med det samme og vi er utrolig stolte over den store opbakning vi har fået. Intet mindre end 156 løbere er pt tilmeldt til løbet d 5 okt.

– Løbet på Stevninghus afvikles i samarbejde med Stevninghus og deres frivillige, samt vores hold af hundetosser. Overskud fra løbet går bla til Stevninghus og alle de frivillige klubber, der er med til at stable dagen på benene, siger Lotte Höhrmann og fortsætter:

– Vores sponsorer har været utrolig gavmilde og der er masser af flotte præmier, pokaler og rosetter. Vi placerer bedste mand og kvinde på alle ruter- 1-2-3 og har selvfølgelig også præmier til evt “uheldige helte”

Desuden trækker vi lod om fede præmier på løbsnumre og afholder også et lotteri for alle både tilskuere og løbere. 

Ruterne skulle efter sigende være yderst publikumsvenlige, så flest muligt får mulighed for at se hvad sporten går ud på. Mon ikke det giver nogle gode grin undervejs

– Så vi vil gerne opfordre alle til at deltage i løbet d. 5. okt. om det er som deltager eller løber til at  komme og opleve denne fantastiske sport, hvor samarbejde, tillid, udholdenhed og tålmodighed mellem hund og ejer sættes på prøve. Gå, løb, kravl, hop jer gennem ruterne, vigtigst af alt nyd en sjov dag med din hund i skønne omgivelser og omgivet af glade hundehoveder i alle størrelser, opfordrer hun og fortsætter: 

– Vi glæder os vuffilitastisk til at se en masse hundehoveder d 5/10 på Stevninghus

 

Tilmelding foregår på sportstiming frem til onsdag d. 2/10 kl. 12.00

 

Glæd dig til 2020
Allerede nu kan Lotte Höhrmann afsløre nyt om Hundedage 2020, som traditionen tro bliver større, vildere og sjovere end nogensinde før.  

- Samarbejde, samarbejde, samarbejde, vi tror på at samarbejde på tværs er vejen frem og vi tror på at sammen når vi længere. Derfor er vi også utrolig stolte over at kunne fortælle at vores sponsorer og samarbejdspartnere også tror på os, det betyder nemlig at vi i 2020 til ARION Hundedagene bl.a. går efter at lave Nordens største, sjoveste og sejeste “K9 Biathlon for alle” på Vilhelmsborg i pinsen 2020, garanterer Lotte Höhrmann.

Hele 5 løb vil blive præsenteret hen over de 3 dage med Virbac som hovedsponsor og arrangørerne garanterer, at der bliver noget for alle aldre, uanset niveau, erfaring og ambitioner, både hvad angår mennesker og hunde.

Læs også

Blogindlæg: Forhindringsløb med hund - er det noget for os?

09-05-2024 08:26, af Anne Cecilie Sohl

Løb med forhindringer (K9 Biathlon) bliver mere og mere populære i disse år. Det er en sjov sport og kan være en skøn fælles oplevelse at få med sin hund. Men hvis det skal være en succes, er der en række ting, man bør tænke over, inden I tager afsted.

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

K9 Biathlon for alle får ny stor sponsor

08-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

K9 Biathlon for alle udvider deres sponsorteam med endnu en guldsponsor, da de har indgået en samarbejdsaftale med det internationale medicinalfirma Boehringer Ingelheim. Et samarbejde, der vil gavne både de firbenede og deres ejere.

Hunde- og børnedage på Valdemar Slot

11-04-2018 08:58, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

19-21. maj er der igen hundedage på Valdemar Slot. I år præsenterer de et fantastisk flot program, som har fokus på børn og hunde

 

Hundeaction på dage for hunde

09-05-2019 09:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Er du til hunde, der arbejder for føden, og som ikke er bange for en smule action, så er Hundedagene på Rosenholm Slot lige noget for dig

Guf for juniorhandlere på Rosenholm Slot til Hundedagene

30-04-2019 08:28, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er der endnu en nyhed fra hundedagene på Rosenholm Slot, der finder sted om en måned. Der bliver nemlig arrangeret gode ting for juniorhandlere

Nu skal coronaformen testes for både to- og firbenede

14-07-2020 11:40, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Langt om længe og efter en lang og ufrivillig coronapause, lysner det nu igen. Også for dem, der gerne vil ud at løbe med deres hunde. Læs bare her

Overvældende interesse for Barn og Hund

02-06-2019 12:13, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

På Rosenholm Slot fortsætter Hundedagene deres sejrstogt. Søndag formiddag stillede 19 børn og hunde op i konkurrencen Barn og Hund. Det gav arrangørerne visse udfordringer

 

Plæneklipper fuldender Winnies hold

18-02-2020 19:05, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er sidste hjælper til Winnie Vestergaard fundet, og det er i den grad en mand, der er vant til at dirigere

Skue for alle racer på Rosenholm Slot

22-05-2019 08:41, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hundedagene på Rosenholm Slot kan nu præsentere et skue for alle DKK hunde. Det er Dansk Retriever Klub, der arrangerer

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

De 10 største sommerfarer for din hund

05-06-2024 11:40, af Anne Cecilie Sohl

For vores hunde betyder sommer ofte mange nye indtryk og mere udetid med dem på to ben. Men sommeren bringer også udfordringer med sig for vores firbenede venner, og mange hunde kommer til skade på grund af sommerlandets farer. Agria Dyreforsikring har samlet 10 af de hyppigste sommer-skader blandt hunde og giver gode råd til hundeejeren, hvis uheldet er ude.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hvor er det skønt at være heldig…

07-06-2024 11:32, af Anne Cecilie Sohl

På Hundens Dag 2024 var Broholmerselskabets Aktivitetskreds 3 (Jylland) på Lemvig Marked og Dyrskue, hvor vi samlede 13 Broholmere, som havde taget deres mennesker med, og vi var endda rigtig heldige med vejret – en dag med skønt solskin.

Kom med James til terminsprøver og konfirmation

06-06-2024 10:46, af Anne Cecilie Sohl

Foråret er gået med mange nye og spændende ting - her i blandt terminsprøver og konfirmation. Når situationerne er nye for både James og jeg, er alt hvad vi laver, med forbehold for at han kan have brug for en pause, mere tid, eller at han måske ikke er klar til den givne opgave endnu. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Traditionsrig lure coursing med Myndeklubben

07-06-2024 11:17, af Anne Cecilie Sohl

Traditionen tro gav Myndeklubben alle hunde mulighed for at prøve lure coursing på Hundens dag.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet